Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Честоти и параметри на цифровата телевизия на СКК

Започната от полплам, 05-08-2010, 18:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TV1000

Много благодаря. Определено имат това, което търся. От телефона им ми казаха, че са поръчали и устройство за пускането на MGM и скоро ще я има.Остава да прехвърлят и TLC  в цифровия пакет и ще са супер.... Определено се включвам към тях.
От днес имали и Viasat Nature HD, казаха.

Още веднъж - благодаря ти.

Педераторикс

Сайта са го обновили. Тук http://www.tvnet.bg/index.php?ul=_programs в раздел цифрови има програмите подредени и с честотите на които се хващат.

Аз от два дена съм с цифров телевизор LG. И на Език и страна България, на бърза настройка, хваща абсолютно всичко. Отметнал съм и автоматичния чек за DTV и сам е променил програмите. ;;650

полплам

859-History HD,Mad tv

Радо1948

Цитат на: полплам;145130859-History HD,Mad tv
Потвърждавам за Viasat HD и MAD, но музикалния канал ми стои в черно !

TV1000

Цитат на: Радо1948;145133Потвърждавам за Viasat HD и MAD, но музикалния канал ми стои в черно !

Мад ТВ в момента се тества и ще бъде пуснат съвсем скоро. Очаква се да тръгне и MGM.

Радо1948

Цитат на: TV1000;145152Мад ТВ в момента се тества и ще бъде пуснат съвсем скоро. Очаква се да тръгне и MGM.
Да, разбрах, а за MGM се каза да не се избързва :)

КалоНико

хммм Viasat History или Viasat Nature? аз поне виждам второто на тази честота. Освен това е малко лъжливо HD - 720p е, интересното е че докато всички останали канали са на 25 Hz опресняване това пък е на 50 :)

Абе докато бях недоволен от СКК, май почвам да им се кефя от както са TVNET. Дори започвам да се чудя за комбинацията с интернет при тях. Доста примамливо изглежда 33 лв за 45Mbs и кабелна. В момента сумарно плащам 2 лв по-малко, но пък съм на 24Mbs нет от Булсат. Някой има ли наблюдения за интернетa на TVNET да сподели?

TV1000

Цитат на: КалоНико;145229хммм Viasat History или Viasat Nature? аз поне виждам второто на тази честота. Освен това е малко лъжливо HD - 720p е, интересното е че докато всички останали канали са на 25 Hz опресняване това пък е на 50 :)

Абе докато бях недоволен от СКК, май почвам да им се кефя от както са TVNET. Дори започвам да се чудя за комбинацията с интернет при тях. Доста примамливо изглежда 33 лв за 45Mbs и кабелна. В момента сумарно плащам 2 лв по-малко, но пък съм на 24Mbs нет от Булсат. Някой има ли наблюдения за интернетa на TVNET да сподели?

В офиса съм на нет и аналогва ТВ за 33 лв . Абонат съм на СКК от 10 г и нямам никакви забележки към нета. Става дума за Люлин 2.  Сега си местя и домашния адрес при тях, махам се от БУЛСАТ, щото тея са тръгнали с бясна скорост по пътя на близуу :)

Радо1948

Цитат на: КалоНико;145229хммм Viasat History или Viasat Nature? аз поне виждам второто на тази честота. Освен това е малко лъжливо HD - 720p е, интересното е че докато всички останали канали са на 25 Hz опресняване това пък е на 50 :)
Канала е един, просто Viasat така го излъчват, а също така и в тази резолюция !

Underworld

На 843 Mhz се появи Bulgaria On Air.

11012V

Underworld

Цитат на: 11012V;146639Досега нямаха ли я?
Еми не.
Не съм я гледал до сега дано да е конкурентна и новините не се ъпдейтват само 2 пъти на ден.

VINCE

TV1000

Цитат на: VINCE;146885Някой да има проблем Eurosport HD ?

При мен го няма днес нещо :(

Радо1948

И при мен го нямаше, но сега е ОК, явно нещо е имало проблем !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания