Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Честоти и параметри на цифровата телевизия на СКК

Започната от полплам, 05-08-2010, 18:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

сашо_д

Цитат на: Радо1948;110391Сити Тв нещо изчезна, също така от известно време Eurosport2 не излъчва на български!
Това значи ли, че няма да може да се гледа Бундеслигата ?

И аз това питам, някой може ли да разясни защо Eurosport2 не излъчва Бундеслигата?????

valbg

защото правата за канал Евроспорт 2 Бундеслига (има и просто канал Евроспорт 2) са екслузивни за Булсат-а ;)
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

сашо_д

Цитат на: valbg;113894защото правата за канал Евроспорт 2 Бундеслига (има и просто канал Евроспорт 2) са екслузивни за Булсат-а ;)

Е, хубава работа, тея Булсатком станаха тотални монополисти......според тебе други оператори кои имат Евроспорт 2 Бундеслига???

valbg

Цитат на: valbg;113894екслузивни за Булсат-а ;)

от българските - не би трябвало никой, но примерно бих заложил на МСАТ и други кабеларки които си позволяват да пиратстват
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

сашо_д

Цитат на: valbg;113899от българските - не би трябвало никой, но примерно бих заложил на МСАТ и други кабеларки които си позволяват да пиратстват

Дано и СКК-то да изпиратстват нещо, че и без Бундеслига-та като останем, кофти!

КалоНико

За Булсат хубаво, ама трябва втори тунер, тези които дават те са гадни, ако искаш хубав тунер за да може да си гледаш и HD-тата вече си е цифра.

Някой знае ли друга цифрова кабелна алтернатива на СКК?

Радо1948

Ясно е, че и там има проблеми, но тук определено в последно време се изложиха.
Качеството значително спадна, няма EPG и постояна смяна на канали .

А някаква яснота около Utilisima има ли ?

Underworld

Цитат на: КалоНико;114271За Булсат хубаво, ама трябва втори тунер, тези които дават те са гадни, ако искаш хубав тунер за да може да си гледаш и HD-тата вече си е цифра.

Някой знае ли друга цифрова кабелна алтернатива на СКК?
И аз почнах да си мисля за смяна - ето алтернативите с ТВ+ за сега - http://nevotv.eu/index.php и http://optic-com.eu/.

Underworld

Добре - Евроспорта се появи. Сега и ТВ+ ако се появява от време на време-всичко ще е ок.

Радо1948

Цитат на: Underworld;114875Добре - Евроспорта се появи. Сега и ТВ+ ако се появява от време на време-всичко ще е ок.
Е не си е работа така, всеки път да се чудим дали ще го има и дали не :)
ПО добре да се пусне канала и да се знае, че го имаме, съгласен съм дори на леко увеличение на цената, но да имаме ТВ +

петерман

Здравейте,

При мен пък, откакто СКК започнаха да се учат с настройките, не излизат честоти 538 000 и 546 000.
EPG също не се появява.
Всички други канали ги хващам.

Ще бъда благодарен на предположения.

От СКК казаха , че вече всичко работи и не правят настройки.

Имам Sony 32S3000

Радо1948

Много странен е твоя проблем !
След промените никой не се беше оплаквал, че има проблем с 2 пакета !!!
Звъни на техниците да видят как е сигнала и къде е проблема.
Имам приятел със същия телевизор и при него няма проблем с нито един пакет .
Иначе проблема с EPG- то го има и така както изглежда скоро няма да бъде решен !

vankata1976

Цитат на: петерман;115456... не излизат честоти 538 000 и 546 000.
....
Имам Sony 32S3000

Аз го имам абсолютно същият проблем с този телевизор.

Цитат на: Радо1948;114626....
А някаква яснота около Utilisima има ли ?

Явно захранват от две различни "станции", които се държът като отделни вселени. При нас в Х.Димитър го има Utilisima и не е изчезвал. Предполагам че ти си в района на Овча купел, където явно го няма.

Радо1948

Цитат на: vankata1976;115671Явно захранват от две различни "станции", които се държът като отделни вселени. При нас в Х.Димитър го има Utilisima и не е изчезвал. Предполагам че ти си в района на Овча купел, където явно го няма.

Да прав си !
Много страни неща стават и скоро ще му се види края, най малкото защото почват първенствата на Испания и Италия !

петерман

Благодаря за мненията и информацията.

Извиках поддръжката на СКК, които пробваха жсякакви настройки, но ефектът беше същият.
Накрая сложиха техен приемник и двата липсващи пакета се появиха.
Стигам до извода, че това е бъг на Sony.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания