Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Честоти и параметри на цифровата телевизия на СКК

Започната от полплам, 05-08-2010, 18:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

КалоНико

току що звънях да ги питам, интензивно си играят с настройките, казват че утре до края на деня щели да завършат. Ако имаме проблеми след това да им се обадим.

gerr

Цитат на: КалоНико;105367току що звънях да ги питам, интензивно си играят с настройките, казват че утре до края на деня щели да завършат. Ако имаме проблеми след това да им се обадим.
А дано ;;650

полплам

Незнам какви кретени управляват тази телевизия,на инфо канала
никаква информация, няма никакво обновление,инфотмация от месеци,може и година.На саита им също.За тази компания нямат ли желание да привличат клиенти, да рекламират своите програми,да има информация какво правят.Имам чуството че нарочно се стремят към фалит.Да сложат някой 10 годищен по добре ще се справи,нещасници.

gerr

Цитат на: полплам;105373Незнам какви кретени управляват тази телевизия,на инфо канала
никаква информация, няма никакво обновление,инфотмация от месеци,може и година.На саита им също.За тази компания нямат ли желание да привличат клиенти, да рекламират своите програми,да има информация какво правят.Имам чуството че нарочно се стремят към фалит.Да сложат някой 10 годищен по добре ще се справи,нещасници.
Напълно подкрепям!

КалоНико

Да не говорим, че никой държащ на себе си доставчик не би си играйкал в продукционна среда цяла седмица на настройки. Каквото си тестват да си го тестват на страна, като си намерят настройките (може би с изчерпване на всички комбинации) да ги пренесат само. в 21 век сме... технологията напредна.

Радо1948

Определено нещата не са както трябва, а особено в последно време прекалено много станаха тестове и промените, за последните 2-3 месеца съм пресканирал телевизора поне 50 пъти, това просто не е нормално .

А по принип си мисля ,че е по добре всеки който е с проблема да споделя на какво гледа, защото различните телевизори имат различни проблеми, примерно при Сони няма значение коя страна му зададеш, но пък други неща има и така .
Та колеги по лесно ще си помагаме, ако се знае кой с какъв телевизор е като марка .

gerr

Цитат на: Радо1948;105388Определено нещата не са както трябва, а особено в последно време прекалено много станаха тестове и промените, за последните 2-3 месеца съм пресканирал телевизора поне 50 пъти, това просто не е нормално .

А по принип си мисля ,че е по добре всеки който е с проблема да споделя на какво гледа, защото различните телевизори имат различни проблеми, примерно при Сони няма значение коя страна му зададеш, но пък други неща има и така .
Та колеги по лесно ще си помагаме, ако се знае кой с какъв телевизор е като марка .

PHILIPS PFL7404H

полплам

На честота 843 само 4 програми ли излизат? Fiesta TV,Kabel 1,ProSiben,
SAT1

jordyto

Zdraveyte,

Bihte li mi kazali na koi transponder sa v momenta BNT/BTV/NOVA kakto i Diema/Discovery Channel.

полплам

Цитат на: jordyto;105689Zdraveyte,

Bihte li mi kazali na koi transponder sa v momenta BNT/BTV/NOVA kakto i Diema/Discovery Channel.
Ако отидеш настраница 3 ще видиш

КалоНико

При вас EPG-то на BTV и камара други появи ли се?

(Sony KDL-46W4000)

полплам

Цитат на: КалоНико;105717При вас EPG-то на BTV и камара други появи ли се?

(Sony KDL-46W4000)
EPG-При мен не излизат

Радо1948

При мен също не излиза EPG-то.
Също така нещо не намирам Discovery-то, а пакета с Фоксовете ми се губи след като спра телевизора и ако искам да ги гледам трябва да пресканирам. Някой друг има ли подобен проблем ?

(Sony KDL-40W4500)

gerr

И при мене няма EPG,но не на всички програми.

Радо1948

Някой има ли проблем с пакета където са Фоксовете ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания