All In One IPTV Solution
Върни се   Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ > 4K UHD - телевизия с ултра висока резолюция (Ultra High Definition) > 4K UHD приемници > VU+ > Zero 4K

Отговори
 
Контрол над темата Начин на разглеждане
  #131  
Стар 10-03-2018
Аватара на Sharp987
Sharp987 Sharp987 е на линия
SKIN maker
 

Дата на присъединяване: Mar 2009
Мнения: 1,435
Благодари: 713
Получил благодарност:
2,420 пъти в 792 поста
Сваляния: 125
Ъплоуди: 113
По подразбиране

И друго забелязвам с Опен Пли Битреит плъгина не работи видеото, аудиото работи. Сложих плъгин от Ултимото, който със сигурност работи, но на зерото пак видеото е 0.
__________________
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на Sharp987 за този полезен пост :
mad_07 (10-03-2018)
  #132  
Стар 10-03-2018
Аватара на viktor
viktor viktor е на линия
сатфен
 

Дата на присъединяване: Jan 2010
Мнения: 527
Благодари: 163
Получил благодарност:
297 пъти в 134 поста
Сваляния: 87
Ъплоуди: 4
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Sharp987 Вижте мненията
И друго забелязвам с Опен Пли Битреит плъгина не работи видеото, аудиото работи. Сложих плъгин от Ултимото, който със сигурност работи, но на зерото пак видеото е 0.
Битрейт плъгина не работи коректно /показва данни само за аудиото/. Това е на всички имиджи, които съм пробвал. Явно предстои този проблем да бъде оправен...
За Mултистрийма, ще пробвам малко по-късно на Black Hole, дали има този ефект, за който пишеш.
__________________
В гората посоките на света се познават по мъха на дърветата ,а в града - по сателитните антени!
Отговори с цитат
  #133  
Стар 10-03-2018
Аватара на viktor
viktor viktor е на линия
сатфен
 

Дата на присъединяване: Jan 2010
Мнения: 527
Благодари: 163
Получил благодарност:
297 пъти в 134 поста
Сваляния: 87
Ъплоуди: 4
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Sharp987 Вижте мненията
Някой може ли да тества мултистриима на Vu zero 4k, че при мен когато гледам мултистриим после връщам на нормална честота с HD канал и тунера няма сигнал, а при SD канал няма пробелм. Влизам в сканиране премествам Transpnder Stream Type и се оправя. После за да гледам пак мустистриим вече е изчезнал сигнала на сканиран мултистриим и процедурата е същата. Влизам в сканиране премествам Transpnder Stream Type и се оправя. И всеки път трябва да оправям тунер. Това е с опен пли. Аз ли нещо не правя както трябва или е бъг?
Пробвах с Black Hole, няма никакъв проблем, всичко си работи!
__________________
В гората посоките на света се познават по мъха на дърветата ,а в града - по сателитните антени!
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на viktor за този полезен пост :
Sharp987 (10-03-2018)
  #134  
Стар 10-03-2018
Аватара на atuani
atuani atuani е на линия
TV Мастер Джедай
 

Дата на присъединяване: Feb 2008
Местоположение: BG - RUSE
Мнения: 6,622
Благодари: 6,440
Получил благодарност:
5,299 пъти в 2,484 поста
Сваляния: 86
Ъплоуди: 2
По подразбиране

В коя папка се инсталват (директория-пътя към тях) скиновете на зеро 4к ?
####
намерих ги спок /usr/share/enigma2
__________________
2.20 IPBOX 910 HD DGS <a href=http://www.radikal.ru target=_blank><a href=http://s018.radikal.ru/i500/1503/0c/e5b71085eee3.jpg target=_blank>http://s018.radikal.ru/i500/1503/0c/e5b71085eee3.jpg</a></a> TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K
RUSE

Последно редактирано от atuani : 10-03-2018 на 15:47
Отговори с цитат
  #135  
Стар 10-03-2018
Аватара на Sharp987
Sharp987 Sharp987 е на линия
SKIN maker
 

Дата на присъединяване: Mar 2009
Мнения: 1,435
Благодари: 713
Получил благодарност:
2,420 пъти в 792 поста
Сваляния: 125
Ъплоуди: 113
По подразбиране

Multiboot-a на Опен пли работи без проблем на зеро 4К. На него сложих VTi и за сега работи, ще го тествам за проблеми.
Прикрепени изображения
Тип файл: jpg Multiboot.jpg (80.3 КБ, 37 разглеждания)
__________________
Отговори с цитат
  #136  
Стар 10-03-2018
Аватара на Pipp0
Pipp0 Pipp0 не е на линия
p*с*нер
 

Дата на присъединяване: Nov 2009
Мнения: 1,414
Благодари: 353
Получил благодарност:
443 пъти в 274 поста
Сваляния: 163
Ъплоуди: 21
По подразбиране

имам проблем с VTI имиджа,с ву+соло 4к съм с два тунера.Единият е с мултифийлд конфигурация 5-4-0,8-4,8-9-13-16-19-23,5 и 28 градуса,а вторият е с мотор под усалс.Проблемът ми е,че като задам канал от мултифийда н.р.от 13 градуса и започва да върти мотораСъс всички останали имиджи всичко е ок.Как да го оправя?
Отговори с цитат
  #137  
Стар 10-03-2018
Аватара на Sharp987
Sharp987 Sharp987 е на линия
SKIN maker
 

Дата на присъединяване: Mar 2009
Мнения: 1,435
Благодари: 713
Получил благодарност:
2,420 пъти в 792 поста
Сваляния: 125
Ъплоуди: 113
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Pipp0 Вижте мненията
имам проблем с VTI имиджа,с ву+соло 4к съм с два тунера.Единият е с мултифийлд конфигурация 5-4-0,8-4,8-9-13-16-19-23,5 и 28 градуса,а вторият е с мотор под усалс.Проблемът ми е,че като задам канал от мултифийда н.р.от 13 градуса и започва да върти мотораСъс всички останали имиджи всичко е ок.Как да го оправя?
Пиши във форума на VTi:

https://www.vuplussupport.org/wbb4/i...es-vu-solo-4k/
__________________
Отговори с цитат
Стар 10-03-2018
Pipp0
Това съобщение е изтрито от Pipp0.
  #138  
Стар 10-03-2018
Аватара на Sharp987
Sharp987 Sharp987 е на линия
SKIN maker
 

Дата на присъединяване: Mar 2009
Мнения: 1,435
Благодари: 713
Получил благодарност:
2,420 пъти в 792 поста
Сваляния: 125
Ъплоуди: 113
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Sharp987 Вижте мненията
Някой може ли да тества мултистриима на Vu zero 4k, че при мен когато гледам мултистриим после връщам на нормална честота с HD канал и тунера няма сигнал, а при SD канал няма пробелм. Влизам в сканиране премествам Transpnder Stream Type и се оправя. После за да гледам пак мустистриим вече е изчезнал сигнала на сканиран мултистриим и процедурата е същата. Влизам в сканиране премествам Transpnder Stream Type и се оправя. И всеки път трябва да оправям тунер. Това е с опен пли. Аз ли нещо не правя както трябва или е бъг?

Цитирай:
Първоначално написано от viktor Вижте мненията
Пробвах с Black Hole, няма никакъв проблем, всичко си работи!
Сега пробвах с VTi - всичко си е ОК. Значи Опен Пли пак нещо са се омазали.
__________________
Отговори с цитат
  #139  
Стар 10-03-2018
Аватара на bonbonko
bonbonko bonbonko не е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Oct 2009
Мнения: 943
Благодари: 59
Получил благодарност:
487 пъти в 279 поста
Сваляния: 67
Ъплоуди: 1
По подразбиране

звука на оптичния изход при 4к излиза само брум
някой има ли идея какъв е проблема
Отговори с цитат
  #140  
Стар 10-03-2018
Аватара на Sharp987
Sharp987 Sharp987 е на линия
SKIN maker
 

Дата на присъединяване: Mar 2009
Мнения: 1,435
Благодари: 713
Получил благодарност:
2,420 пъти в 792 поста
Сваляния: 125
Ъплоуди: 113
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от bonbonko Вижте мненията
звука на оптичния изход при 4к излиза само брум
някой има ли идея какъв е проблема
С кой имидж си?
И пуснал ли си го на SPDIF от аудио менюто?
__________________

Последно редактирано от Sharp987 : 10-03-2018 на 20:34
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на Sharp987 за този полезен пост :
bonbonko (10-03-2018)
Отговори

Съобщения от SatShop.BG
 

Тагове
vu, zero4k


Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 2 (0 членове и 2 гости)
 
Контрол над темата
Начин на разглеждане


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 18:28.


DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.