The Best Streaming Software!
VIVO Rent A Car - Your car rental
Върни се   Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ > ДЪРА-БЪРА > Дъра-Бъра

Дъра-Бъра Тук се обсъжда всичко което не е свързано с цифровата телевизия

Отговори

Контрол над темата Начин на разглеждане
Стар 17-03-2022
TUISTERa TUISTERa не е на линия
Голямо мрънкало

Дата на присъединяване: Dec 2009
Благодари: 713
Получил благодарност:
1,656 пъти в 927 поста
Сваляния: 37
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Като човек имащ хромкаст двойки и тройки ,мога да кажа, че който и да вземеш няма да сгрешиш . Не взимай реплики от олх, вземи си от техномаркет или кауфланд за 80 лв и щракай с пръсти . Алтернатива е да вземеш МИ стик, който също излиза към 80 лв от емаг, хем е с андроид хем има и хромкаст вграден. А следващата седмица ще имам едни onn Боксове , много яки , за 100 кинта ще излиза единия, от щатите ми пристигат, също много удачни машинки
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на TUISTERa за този полезен пост :
ники2 (18-03-2022)
Стар 18-03-2022
редспас редспас е на линия
супер форумец

Дата на присъединяване: Feb 2012
Благодари: 49
Получил благодарност:
21 пъти в 18 поста
Сваляния: 80
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Jovanoty Вижте мненията
В OLX евтините са така да се каже реплики на Google Chromecast 3rd Gen (иначе горе долу върви около 75-78 лв. оригинален).
Google Chromecast with Google TV - около 150 лв. тестван върви добре редовни ъпдейти от Google. Минуси поне за мен няма дори USB порт има преходници и т.н. Иначе каквото се сетите HBO MAX , Plex и т.н. са си ОК на него.
Иначе за толкова малкаразлика в парите за мен по си заслужава NOKIA ANDROID TV BOX 8000 (166 лв. средна цена). За мен работи доста по добре и от Google Chromecast with Google TV също и от mi box s . Просто реших да вметна с евтините боксове съм си играл така да се каже , но мен не ми допадат.
Някой знае ли дали работи при включване и изключване HDMI-CEC на бокса на Nokia? Включва ли се, съответно изключва и телевизора?
Отговори с цитат
Стар 18-03-2022
fox fox е на линия
мега форумец

Дата на присъединяване: Mar 2009
Благодари: 127
Получил благодарност:
184 пъти в 81 поста
Сваляния: 6
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от редспас Вижте мненията
Някой знае ли дали работи при включване и изключване HDMI-CEC на бокса на Nokia? Включва ли се, съответно изключва и телевизора?
На теория работи , незнам дали беше сертифициран за всичко.Заради това и не го купих , имаше някакви оплаквания.
Стар 18-03-2022
бачора бачора е на линия
изгряващ форумец

Дата на присъединяване: Jul 2020
Благодари: 19
Получил благодарност:
26 пъти в 23 поста
Сваляния: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от редспас Вижте мненията
Chromecast Google TV 4K включва и изключва всичко. Има опция за настройка към какво устройство си го закачил. Било телевизор / избираш марка ТВ, AVR или саундбар.
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на бачора за този полезен пост :
ники2 (19-03-2022)
Стар 09-12-2022
Георги8 Георги8 не е на линия
форумно сукалче

Дата на присъединяване: Aug 2020
Получил благодарност:
1 път в 1 пост
По подразбиране

Здравейте колеги и аз съм се насочил към Google Chromecast with Google TV 4K и въпросът ми е дали мога да гледам телевизия през интернет (хотспот) на телефона, защото нямам Wifi мрежа там, където искам да сложа въпросното устройство. Благодаря Предварително!
Отговори с цитат
Стар 09-12-2022
бачора бачора е на линия
изгряващ форумец

Дата на присъединяване: Jul 2020
Получил благодарност:
26 пъти в 23 поста
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Георги8 Вижте мненията
Здравейте колеги и аз съм се насочил към Google Chromecast with Google TV 4K и въпросът ми е дали мога да гледам телевизия през интернет (хотспот) на телефона, защото нямам Wifi мрежа там, където искам да сложа въпросното устройство. Благодаря Предварително!
В момента в който се върже за интернета от телефона (хотспота) ти и си е готово за използване.
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на бачора за този полезен пост :
Георги8 (09-12-2022)
Стар Преди 2 седмици
морандис морандис не е на линия
Banned

Дата на присъединяване: Jul 2019
Благодари: 92
Получил благодарност:
28 пъти в 20 поста
По подразбиране

Някъде 2016 бях купил китайска реплика на EasyCast за 10$ и помня, че прехвърляше видео FHD видео с насичане, но пък само за аудио беше долу-горе добре - дори 7 канала, 192 кХц, 24 бита PCM, също имаше прошивка за смяна на фабричния софтуер, която работеше, но пак си бе с бъгове и го продадох.
Наскоро видях нещо подобно за 5$ - MiraScreen G2 - с кръгла форма и го купих от Алито, знаех че са много отрицателни мненията за него, но си помислих, че е защото забива на видео, а аз щях да го ползвам само за безжично аудио - настройвам го и го пъхам в HDMI входа на стари ресивъри, които нямат WIFI. Получих го, пробвах разни начини, но забива на всичко - и на видео, и на mp3, дори китайският продавач веднага се съгласи на частичен рефунд от 4$. Отворих да видя какво е вътре, има ли прошивки за процесора му, а и заЩо няма външен WIFI приемник или антена - другите модели имат такива комбинирани към USB кабела за захранване, а при моя има УСБ кабел само захранваЩ

Последно редактирано от морандис : Преди 2 седмици на 12:09
Отговори с цитат
Sponsored Links
VIVO Rent A Car  Вземи своят Vu+ сега!  SatPlus  Изработка на уеб сайт, онлайн магазин и реклама
Отговори

Съобщения от Devil M
VIVO Rent A Car  

Тагове
chromecast, google, мултимедиен, плеър

Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 13 (0 членове и 13 гости)

Контрол над темата
Начин на разглеждане

Подобни теми
Тема Започнал темата Форум Отговори Последно мнение
Продавам Мултимедиен плеър Diva HD Rafaello ЧЕРНА ТЕХНИКА 1 23-02-2020 19:36
Продавам Чисто Нов Google Chromecast 3 Маверик_79 Приключили продажби 1 02-12-2019 17:27
Продавам Мултимедиен плеър Dune HD-TV-301 pe6o1975 ПРИЕМНИЦИ 6 09-06-2019 08:48
Проблем с мултимедиен плеър и субтитри stareca68 DVD и BLURAY плеъри 3 14-11-2014 09:58
Продавам НD мултимедиен плеър WD TV failure Приключили продажби 5 08-01-2012 17:36

Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 05:19.

DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.