Виж само едно мнение
  #10  
Стар 25-09-2021
spgi spgi не е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Dec 2009
Мнения: 490
Благодари: 141
Получил благодарност:
321 пъти в 132 поста
Сваляния: 49
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Unabomber Вижте мненията

Това за КЗР издиша, защото, ако е взел телефонче на тънка лайсна и трябва да плаща и промоционалния телефон, а там става дебела. Защото между оставащата сума и платената сума разликата е каквато е нагласят от Небиваком.

А това лято тея направо ме изненадоха с наглостта си, докато се усетя и бяха ми натресли 2х25 лв.... за късмет.
Стана така, че детето е с 12 гб интернет, в начлото на юни почнаха да не му стигат гигабайтите заради лекциите и си предплати едни 25 кинта за някакви гигабайти още.На следващия месец тарикатите ги наукват пак тея 25 лева. И съответно звъннах на опратора да ги спира тъй като не съм ги заявявал, на което ми казват, че и този месец ще ги платя, защото ги спират в месеца в който трява да се платят... дрън дрън. Нещо ме бутна и ги питах, а ве колко са ми гигабайтите за месеца и ми вика 3 вътрешен и 9 международен.....
Е Бога ми, побеснях.... като ги метнах, щях да стигна до съд, ако в края на месеца не бяха ги махнали тия 25 лева. Не можаха да ми отговарят, кой и как е решил 3 вътрешен и 9 мендународен.
Значи, гледат кой има по-голям интернет трафик и лекичко му го намаят от 12 гига на 3 гигабайта , останалите за роуминг.... И ако не се усетиш, кихаш кинти за допълнителни гигабайти. А уловката в договора е че 12 гигабайта са за вътрешен и роуминг, но не е уточнено колко...
Някой тарикат СЕО в тя компания нарежда да се издоят кравите и балъците плащат. Чакам да ми свърши договора и да се махам от тея. Нямам думи. Пиша ви, бях ударил краката и щях да ги съдя.... Теглиха един заем от 4 милиарда и сега ние да им плащаме масрафите.
Бягайте далече от тия.
__________________
TomTomMaps
HereWeGoMaps
Waze

Последно редактирано от spgi : 25-09-2021 на 21:28
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на spgi за този полезен пост :
Ченгел (26-09-2021)