Виж само едно мнение
  #3  
Стар 15-10-2010
georgedd georgedd не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Oct 2010
Мнения: 1
Благодари: 0
Получил благодарност:
0 пъти в 0 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

При мен е добре - с 20" 1600x900 телевизор/монитор (Samsung SM-2033HD) съм и не мога да кажа нищо лошо. Качеството е прилично. Малко по-замазано е от аналоговото заради MPEG-а предполагам, но е без снежинки. Има EPG за доста канали. Незнам дали проблема е в моя телевизор, но часовника и програмата са в GMT - ако сверя ръчно часовника на ТВ-то и програмата се оплесква .

Последно като гледах имаше Eurosport HD и качеството си е съвсем друго. На сайта пише че имат Nat Geo Wild HD ама не съм го настройвал.

Понеже кабелът ми е малко дълъг и съм го навил, ми се губи най-ниският мултиплекс (честота), който е с българските телевизии . Като преместя телевизора в хола и ги намира (по-близо е до входната точка).

Добавка:

Смених кабела, Nat Geo Wild HD е супер, имам bTV, Нова.

Остана проблема с EPG - времето е на авто - показва часове в GMT, но предаванията съвпадат. Ако сверя ръчно часовника показва грешно предаване (времето на EPG е в GMT, а времето на телевизора не е). Няма настройка на часовата зона. Ако сложа държавата на Испания се появява часова зона но само с две възможности Иберийски полуостров/Канарски остров. Нито едното не е близо до БГ.

Предполагам Samsung не са хора, които да пуснат update на firmware с повече часови зони. Някой да има опит с друг телевизор на Samsung?

Последно редактирано от georgedd : 18-10-2010 на 14:57
Отговори с цитат