Виж само едно мнение
  #35  
Стар 08-06-2020
Аватара на The Joker
The Joker The Joker не е на линия
🃏
 

Дата на присъединяване: Nov 2015
Местоположение: Gotham City
Мнения: 303
Благодари: 68
Получил благодарност:
253 пъти в 121 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от иван_иванов Вижте мненията
...- снощи след като пуснах поста се зачетох, че има коди плъгин за enigma2, но това което не ми стана ясно е дали може да се закачи повече от един клиент с тоя плъгин при положение, че приемника има повече от 1 тунер...
Добро утро,
аз ползвам кабелната телевизия с FBC тунер. Ако целта ти е от едно устройство да "разделиш" само сигнала няма да ти трябва никакъв iptv сървър.
С приемник, в който кабеланата ти влиза в FBC Тунер-а можеш да стриимваш сигнала на още 4-5(до 8 устройства макс.) без проблем отворените канали. С твойта карта може да разкодираш до 2 HD канала едновременно, т.е ако имаш 4 устройства ще можеш да гледаш 2 различни хд канала и 2 сд едновременно или 4 различни сд едновременно! Не ти трябва нито tvh, нито sat-->ip, нито малинка.

Коди има плугин за Енигма2 и той си разпознава автоматично свободните тунери. Т.е. ще можеш да гледаш толкова свободни канали, колкото свободни тунери имаш или 2 хд и останалите свободни.

За телевизорите ако са смарт ще ти трябва само плугин и нет(може само домашна мрежа) ако не са ще ти трябва още андроид бокс или друг Енигма2 приемник.
В общи линии най-чистият и опростен вариант - приемник с FBC тунер.
__________________
https://i.postimg.cc/QCtFmVHg/Joker-120x20.png
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на The Joker за този полезен пост :
ЗЗлатев (08-06-2020)