Виж само едно мнение
  #72  
Стар 24-10-2018
СтартХ СтартХ не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Aug 2018
Мнения: 27
Благодари: 1
Получил благодарност:
6 пъти в 5 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Аз няколко часа след като пуснаха канала т.е. след 00:00 в понеделник срещу вторник имах проблем с канала като ми изписваше, че е кодиран. Направих ново сканиране на телевизора с КА Модула и канала се появи веднага, но стоеше кодиран при телевизора с приемника не се получаваше понеже не ми даваше да направя ново сканиране по не знам каква причина. Като тръгна ми дава грешка и съобщение да съм проверил дали правилно е свързан и го оставих с надеждата по късно през деня да се оправи. То така и стана, но кашата с каналите е още на лице понеже на мястото на ID Extra HD върви Edge Sport с надписа му, но с програмата на ID Extra и за сега все още е така.

Все пак идеята на поста ми беше да кажа, че не съм доплащал нищо и договора ми не е удължен и направо са добавили третият канал към пакета като сега виждам във фактурата, че са му сменили името на Max Sport Plus, а преди не беше така май. И аз съм на две годишен договор и то на големият пакет с телевизия и интернет и дори като пуснаха каналите си автоматично си влязоха и цената не се промени изобщо като крайна месечна дължима сума. Сега през декември ми изтича този договор и ще подписвам нов, така че нито съм доплащал нещо за третият канал, нито срока му се е променил. Нямам идея защо при някои е така, а при други по друг начин, но е много вероятно причината да е понеже мнозинството е на по ниските пакети, а аз на големият им с всички предлагани канали от тях.

Сега видях кога за последно е бил пакета под друго име и във фактурите ми пише Max Sport Edge+ до 1 август и от следващата фактура т.е. за септември пакета вече носи името Мax Sport Plus като няма никаква промяна към крайна цена на услугата, която плащам. Една и съща е от както съм го подписал.

Последно редактирано от СтартХ : 24-10-2018 на 10:46
Отговори с цитат