Тема: HBO GO ?
Виж само едно мнение
  #100  
Стар 31-12-2017
ANONIMNIQ ANONIMNIQ не е на линия
супер форумец
 

Дата на присъединяване: May 2011
Мнения: 123
Благодари: 1
Получил благодарност:
18 пъти в 16 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Чък Норис Вижте мненията
Качеството от инсталираното приложение не е добро, затова ще ползваш същото приложение от телефона и ще пращаш към телевизора по миракаст/хромкаст
Пичове, чавка ли ви е изпила мозъка? Инсталирайте си последната версия на приложението, почти не се различава от тази за самсунг тв, ако може някой да ви го свали от някой андроид бокс, може и да има някаква разлика.
Качеството на приложението когато е инсталирано на телевизор не е добро, защото ползва технологията Smooth Streaming която да настройва качеството според интернет връзката, но по някаква причина качеството не тръгва на максималната резолюция (ако се гледа през браъзъра си тръгва както трябва но е неудобно). Когато се ползва на телефона същото приложение и се каства към телевизора, дефакто качеството се определя от самия телевизор, защото след като се кастне към него през Chromecast от там тататък всичко се поема от телевизора - съответно по този начин стрийма тръгва в HD. Аз говоря конкретно за приложението за телефони, кое е това приложение което не се различавало от това за Самсунг? Това приложение не е направено за телевизори и трябва да се ползва с мишка.
Отговори с цитат