Виж само едно мнение
  #195  
Стар 01-03-2017
Аватара на vasilstf
vasilstf vasilstf не е на линия
форумец-ветеран
 

Дата на присъединяване: Mar 2012
Мнения: 2,199
Благодари: 584
Получил благодарност:
787 пъти в 533 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

В премиум пакета на мтел са включени платени канали като пакета на HBO и Диема спорт. И не се доплаща за тях. Ще е тъпо, ако новите мтелски не са като останалите. Все пак се опитват да пробутат техен продукт, който с нищо не е повече от другите, но явно ще се опитат да му вземат повече пари.

Бас държа, че или не е мислено по този въпрос, или умишлено ще ги наложат, за да взимат повече пари. Или очевидно цената на премиум пакета е формирана, като включва въпросните платени канали, но тогава не е имало мтел спорт.

Както и да е, опитът ми с мтел през годините ме е научил, че с добавяне и премахване на пакети става голямо мазало. Мога да дам десетки примери за "забравени" и не активирани или не спряни навреме допълнителни пакети. Било то при телевизията, било то при телефонията, както и "забравено" конфигуриране на фиксиран интернет при промяна на абонамент.

Това, върху което трябва да работят е вътрешна комуникация между отделите, както и с клиентите. Навременно и адекватно активиране/деактивиране на услуги, адекватно обслужване на клиентите (защото ако зададеш един и същи въпрос в 10 различни офиса на мтел, ще ти дадат 15 различни отговора), както и стотици пропуски в обслужването и услугите които предлагат. А не да замазват очите на клиентите си с лъскави и никому ненужни продукти (като последните два спортни канала, лишени от смислено и търсено съдържание).

Ако пуснат Занзибарската национална купа по спортна стрелба с прашка, ще избият рибата!
Отговори с цитат