Тема: Express-AM7 / 40E
Виж само едно мнение
  #126  
Стар 18-02-2016
Аватара на sarivano
sarivano sarivano не е на линия
РУСОФИЛ
 

Дата на присъединяване: Feb 2009
Местоположение: Пловдив
Мнения: 1,478
Благодари: 1,373
Получил благодарност:
658 пъти в 373 поста
Сваляния: 83
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от братушка Вижте мненията
Знам, че няма да ми повярваш, но "вдявам" малко повече, отколкото си мислиш ти.

Ти се пишеш на познавач, но явно не си много наблюдателен. Ето фактите, които плуват на повърхността:
- Триколор предлага най-евтини СатТВ пакети на руския пазар;
- До тук "китайци" са разбили картите само на Триколор и то сано мпег2 (още е голям въпрос дали именно китайци са го направили );
- Половината пакети от 36В вече са преместени на по-новия 36С;
- По некодираните канали на Триколор върви агресивна реклама за безплатна подмяна на приемници с нови, способни да показват UHD.

Трябва ли да ти обяснявам какво ще се случи в недалечно бъдеще? Или сам ще се досетиш?

Опять БРЕД и Беспросветное Невежество

1. Триколор и МТС са на съизмерими цени

2. Всичките Програми ( а не Пакети ) от 36А са преместени на 36С

3. Триколор регулярно подменят приемниците си и реакламата им е твърде стандартна и далеч не агресивна. При това по собственият си инфоканал)))) При 14 милиона абоната, от които 3 милиона с активни HD пакети има какво да се подменя и увеличава качеството на обслужване. Между наивност и глупост казват разликата е една крачка, както между любов и омраза))) Не е зле да се четат Открити източници, а да не се конфабулира. ВДЯВАШ ЛИ къде е границата между Познание и Фантазии? А в недалечно бъдеше, абонатите с активен HD абонамент ще станат 8 милиона наверно.

Цитирай:
Първоначално написано от братушка Вижте мненията
Така съвпадна (подчертавам - съвпадение, нямам доказателства за друго), че тук спряха продажбите на руските оператори по същото време, когато и започна патоклама в Украйна и ЕС въведе санкции срещу Русия. Пък кой знае, може пак да съвпаднат отмяна на санкции и възобновяване на продажбите... Не остана да чакаме много за да го разберем.
Теория на Конспирацията е твърде удобна форма за представяне на собственото невежество като откриване на топлата вода. Видимо продължителната изолация във Врачанският балкан и общуването с кози и друга ходеща екология развива мисленето ти удивително парадоксално. Престани да пишеш глупости и да ПОДВЕЖДАШ ( тенденциозно или не )

1. Никога извън територията на РФ не са се продавали руски оператори (в това число и в България )- справка ,типовите договори от сайтовете на операторите Триколор, НТВ, МТС , Континент/Телекарта)

2. Санкциите на ЕС и САЩ са срещу конкретния прояви на Агресия против независима страна, в случая Украина

3. Със или без санкции продажби на територията на България на визираните от теб оператори е невъзможно. По причина ограниченията наложени от самите оператори

Цитирай:
Първоначално написано от братушка Вижте мненията
Що сте толкова злобни всички? Или не всички?
Тук човек явно е задължен да споделя възгледи на някои или бива закълван.
ЗНАНИЕТО не е ВЪЗГЛЕД, нито ЗЛОБА. Нежеланието ти да вденеш, че си административно бебе и упорството, скоето повтаряш едни и същи глупости за пореден път потвърждава нерадостната констатация,че само ВСЕЛЕНАТА и ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ са БЕЗКОНЕЧНИ. Първото подлежи на оспорване)))

Цитирай:
Първоначално написано от Васил Вижте мненията
Престанете с философстването! Познаваме се ,макар и задочно!Все пак "в един цирк играем- знаем си номерата" Ако искате да помогнете ,пишете на човека на лични! А , че сте пълни с лафове като патка с топли лайна ,всички знаем!
Василе, Войнствуващото Невежество,което Не Вдява, че вкарва в заблуждение непредубедените читатели с представяните за "истини" фантазии е предизвикателство за интелекта. Ако го разбираш де.
__________________
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Последно редактирано от sarivano : 18-02-2016 на 17:04
Отговори с цитат