Виж само едно мнение
  #9  
Стар 16-12-2014
Люкс Люкс не е на линия
Banned
 

Дата на присъединяване: Nov 2014
Местоположение: Люксембург
Мнения: 202
Благодари: 37
Получил благодарност:
29 пъти в 20 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от dzumba Вижте мненията
Абе времето го помня,но си мисля,че и сега си незапознат с триизмерната пространствена ориентация!

Ех,защо го нямаше тоя сайт 90та година
Eми братче, кво да ти кажа, аз си имам вродена пространствена ориентация и на мен не ми трябват сайтове , които да ми показват посоката която да следвам. Поради тази моя вродена способност да се ориентирам правилно в триизмерното пространство, още 1988г. съм разбрал че правилният път е на северозапад. Имал съм акъл да се сетя и да предвидя още тогава, че сигнала от някои спътници ще е по-силен в тази посока и сега където и да я сложа по двора някоя 40 см антена и ги лови всичките Астри. Ама ме е срам от съседите да гледам с такава ситна антена ( имам цели двечки от по 40 см) та съм сложил по-големи, да ми се вдига самочувствието.

Разбирам ви, някои от вас, че не ви харесва да може всеки сам да си майстори това онова, ама като ми е кеф да човъркам и не викам майстори, когато си мога и сам.
На всичкото от горе, в очите на съседи и познати, аз минавам за голям майстор на антените. Точно защото си въобразяват че е нещо кой знае колко сложно, пък то е лесна работа.
Та така, аз твърдя че няма нищо сложно в това да си насочи сам човек антената към Астра. Други хора могат да си викат майстор и за инсталирането на стайна антенка за ефирна телефизия, ако така им харесва повече.
Отговори с цитат