Виж само едно мнение
  #88  
Стар 18-11-2013
Аватара на Паоло Гети
Паоло Гети Паоло Гети е на линия
супер форумец
 

Дата на присъединяване: Jul 2010
Местоположение: Плевен
Мнения: 168
Благодари: 112
Получил благодарност:
76 пъти в 42 поста
Сваляния: 8
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
ТВ Плюс - ексклузивни спортни предавания на живо!
Вземете допълнителен пакет ТВ Плюс с включени канали TV+ и F+ само за 3.90 лв. на месец!

Гледайте, новини, филми и следете на живо най-гледаното автомобилно състезание, футбол от Испания, турнири по тенис, пистов мотоциклетизъм и още много спорт.

Допълнителен пакет ТВ Плюс има собствен срок от 12 или 24 месеца, който не удължава срока на основната VIVACOM TV/IPTV услуга. Цената на пакета е 3.90 лв. с ДДС месечно, без значение от срока му. При предсрочно прекратяване на пакета, на клиентът се начислява неустойка в размер на оставащите месечни абонаменти до изтичане на първоначалния срок на пакета.

http://vivacom.bg/tv/bg/OffersAndPrices/Offer/57
А каква е гаранцията от страна на ВИВАКОМ, БГ САТ (разбирай Булсатком всъщност), че при сключване на двугодишен, даже и едногодишен договор въпросните Формула 1, футбол от Испания, турнири по тенис, пистов мотоциклетизъм и още много спорт ще се предават (излъчват) от тези две телевизии? За всички тези спортни мероприятия през следващите две години ли Булсатком (БГ САТ) държи правата им, че да искат от ВИВАКОМ срочен договор със заложена клауза и за неустойка при прекратяване от страна на абоната?
Отговори с цитат