Виж само едно мнение
  #2  
Стар 21-10-2012
perso78 perso78 не е на линия
изгряващ форумец
 

Дата на присъединяване: Feb 2010
Мнения: 94
Благодари: 2
Получил благодарност:
3 пъти в 3 поста
Сваляния: 2
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от ТИНТИН Вижте мненията
От началото на тази седмица MAD TV е с увеличена зона за златни хитове. Предаването „Refresh” вече ще се излъчва всяка вечер от понеделник до четвъртък между 22:00 и 00:00 часа в ефира на музикалната телевизия и ще представя най-добрата селекция на хитове от 90-те години до днес.
„Refresh” ще припомни на зрителите най-големите хитове на изпълнители като Michael Jackson, George Michael, Madonna, Take That, Janet Jackson, Robbie Williams, Whitney Houston, Kylie Minogue и много други, както и суперхитовете на българската музика, а по-младите фенове на канала ще могат да се запознаят с най-доброто от музиката на 90-те години.
Увеличаването на зоната за златни хитове е и първа стъпка към стартирането на лятната програмна схема на MAD, която ще залага както на големите летни хитове, така и на разнообразна и качествена музика. Останалите промени ще бъдат оповестени в следващите няколко седмици.
MAD TV е единствената музикална телевизия в България с огромна база данни, която включва над 50 000 чуждестранни и български видеоклипа, които обхващат най-разнородни изпълнители и жанрове. Освен тях MAD разполага и с богат архив с концерти, интервюта и документални филми за най-големите световни звезди.
„Разширяването на „Refresh” зоната е логичната стъпка, която трябваше да предприемем, за да можем максимално да използваме големия архив, с който разполагаме. Подобна съкровищница трябва да се показва, за да може и младите зрители да видят клиповете на най-големите звезди от предишната декада”, заяви изпълнителният директор на MAD Пламен Марков.
С освежената си програма MAD ще продължи да предлага на зрителите си най-доброто от световната и българската музикална сцена, както и да първи да представя в българския ефир най-новите клипове на най-големите световни звезди.
кой оператор я предлага
Отговори с цитат