Виж само едно мнение
  #8  
Стар 20-06-2012
Аватара на ROCCO
ROCCO ROCCO е на линия
сат-тв-колегата
 

Дата на присъединяване: Mar 2008
Мнения: 871
Благодари: 242
Получил благодарност:
521 пъти в 238 поста
Сваляния: 122
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от koko95 Вижте мненията
Значи махнаха ме от кабелната-и докато чакам булсатком да дойде да ме върже, хващам бнт1-с перфектно качество,бтв,нова-горе-долу-с 1 кабел дето е черен на входа за телевизора(кабела е различен от този за кабелната).И този кабел преди беше за антена-а сега няма антена има само кабела и виси навънка на терасата.Ама може ли да пусна такъв кабел до кутията-дето преди влизаше кабела за кабелната(Коаксилане) и да хващам ефирни програми????И какъв може да е тоя кабел?
Ако, не мислиш да плащаш кабелна или сателитна телевизия, се ориентирай към цифровата ефирна, че скоро, ще спрат аналоговата.

Какво Ви е нужно да гледате цифрова ефирна телевизия

Цифовата ефирна телевизия DVB-T MPEG4 вече може да бъде използвана от всички телевизори!

За да гледате цифрова ефирна телевизия DVB-T (MPEG4), Вие се нуждаете единствено от цифров ефирен приемник DVB-T TUNER, (SET TOP BOX). Цифровата ефирна телевизия DVB-T (MPEG4) е напълно безплатна и не изисква никакви месечни такси. Вие трябва да направите само една еднократна инвестиция и след това да се наслаждавате на перфектния образ, без каквито и да било дефекти.
Цифровите ефирни приемници DVB-T (MPEG4), които предлагаме са напълно съвместими с всички видове телевизори! Естествено, за да гледате, каквато и да било телевизия, в т. ч. и цифрова ефирна телевизия DVB-T (MPEG4).
  1. Какво Ви е нужно за да гледате цифрова ефирна телевизия?
  2. Телевизор и / или компютър

    Няма значение марката им, годината на производство, технологията, с която са произведени (кинескоп или LCD, PLAZMA).
  3. Цифрови ефирен приемник DVB-T TUNER, STB (SET TOP BOX).

    Постарали сме се да Ви предложим широка гама от цифрови ефирни приемници DVB-T TUNER, STB (SET TOP BOX). , които да задоволят вашите претенции, а именно екстри, цвят, форма, големина и др.
  4. Антена

    Не се притеснявайте за антената, която ще Ви трябва! Тя няма да е външна с големина 2 м в диаметър, както бяха досега тези на аналоговата телевизия. Трябва Ви малка стайна антена, която е удобна и лесна за позициониране в жилището Ви.
  5. Кабели, които да свържат устройствата

    информация за кабелите, необходими за свързване на устройството Ви ще откриете на индивидуалната страница на приемника!
След като имате необходимите устройства следва да ги свържете! След свързването трябва да направите кратка настройка. Цифровият ефирен приемник трябва да се настрои на определени канали, на които излъчва цифровата ефирна телевизия DVB-T (MPEG4). Списъка на каналите може да намерите в секцията ИЗЛЪЧВАНЕ / ПОКРИТЕ на нашия сайт!
Ако все пак се чувствате несигурни в способностите си да свържете цифровия ефирен приемник с телевизора и антената или просто не Ви се губи ценно време и нерви, моля заявете услугата монтаж, която нашата фирма Ви предлага. Чрез нея Вие ще спестите време и усилия в търсене на подходящи кабели, антени и настройка на цифровия ефире приемник! Всичко необходимо ще Ви бъде предоставено с услугата ни по монтаж.
Всички права върху статиите са запазени - Цифроним ООД. При използване на статиите или части от тях, посочването на линк към източника (http://cifronim.com) - е задължително!
__________________
Отговори с цитат