Виж само едно мнение
  #2  
Стар 01-06-2012
Аватара на iivailo
iivailo iivailo не е на линия
изгряващ форумец
 

Дата на присъединяване: Aug 2009
Местоположение: София, Видин
Мнения: 82
Благодари: 58
Получил благодарност:
27 пъти в 20 поста
Сваляния: 240
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от aucislot Вижте мненията
така имам тази антена и ми върши добра работа , обаче до сега я държах на интелсат 45е на виваком тв, но реших да я настроя на хотбърд 13е че има повече канали фта.

ето тук се появи проблемът тъй като антената преди беше с моноблок, аз и намерих един преходник и сложих единичен конвентор , на 45е си има сигнал като я врътна към 13е не излиза нищо.


настройвам без уред но все някакви канали трявбаше да излязат ?

дали трябва да въртя и конвертора на някъде ?

към тотал тв антената е вързана и виваком тв антената и двете са по 80 см големи и са с дайсек ключ свързани .

от виваком тв антената ми изкарва сигнал , от тотал тв антената не идва , тя е настроена добре по вертикала и хоризонтала , защото на 45е градуса като беше тотал тв антената даваше към 16 децибела сила на сигнал .

какво да направя за да го хвана този хотбърд ? по едно време имаше някакви размествания на спътниците по позиции да не е станало и с него нещо ?
Hotbird си е на 13 градуса. До колкото разбрах в момента имаш 2 антени(на виваком и на тотал тв) и са свързани към един приемник с diseqc. Ако е така си виж настройките на diseqc-а на приемника и провери този приемник какви diseqc ключове може да управлява(diseqc 1.0/2.0).

Също така антена 80см е малка и голяма част от каналите няма да можеш да хванеш от 13. Като търсиш спътника трябва да си на транспондер със силен сигнал.
__________________
xTrend ET6000 + IT9135; Ubutu Server + DLNA + tvheadend + oscam + TechniSat SkyStar HD + Tevii S660; Foxconn nT-A3500(openELEC + Mystique SaTiX-S2 Sky); Raspberry Pi(Raspbian + tvheadend + IT9135); Raspberry Pi(openELEC)
Отговори с цитат