Виж само едно мнение
  #42  
Стар 10-12-2011
uscxeu uscxeu не е на линия
фен на безплатните неща
 

Дата на присъединяване: Nov 2010
Мнения: 365
Благодари: 18
Получил благодарност:
22 пъти в 15 поста
Сваляния: 1
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от ТКЗС Вижте мненията
Виж сега пич , според мене ти казах пишеш тук само за да ти минава времето или бог знае защо . Ако на мен дойдат да ми слагат HD приемник и го сложат така както казваш ти, не само няма да подпиша нищо ами ще им събера цялата покъщнина и ще ги целя с нея докато напуснат дома ми .
не знам дали съм пич , но ти нещо не си добре вместо да оябсниш по нормален начин гледаш само да спамиш като се заяждаш .

така ли си мислиш че пиша тук поради скука , по този начин на мислене мога да кажа че и ти това правиш ???

ако искаш да знаеш казвам го и за всички други , не пиша само в един форум , нито пиша от скука , а това че по някога ти не можеш да отговориш на въпроса и май ти си този който пише колкото да не заспи , гледай си на полето тракторите , комбайните и вършачките и не се занимавй с мен като не ти отърва както и другите !

аз гледам да спазвам добрият тон но така вие наливате масло в огъня , или отговаряй и помагай или си намери друго занимание .


аз повече няма да чета какво си писал в темите ми защото тука на форума има една опция които игнорирва нежелани съобщения от потребителите , интересно аз се научих да я ползвам но ти ?


__________________
Отговори с цитат