Виж само едно мнение
  #75  
Стар 05-11-2011
Джак Джак не е на линия
Мореплавател
 

Дата на присъединяване: Dec 2007
Местоположение: София
Мнения: 5,815
Благодари: 1,820
Получил благодарност:
1,999 пъти в 856 поста
Сваляния: 126
Ъплоуди: 17
По подразбиране

Американски войник съобщил на майка си за скорошния край на света и бил арестуван за... шпионаж

На 4.11.11, войник от американската армия съобщил в телефонен разговор на майка си, че скоро ще настъпи края на света и бил арестуван за шпионаж. За ареста на Уилям сообщава Mail Online, където е озвучена официалната версия за ареста - шпионаж, но нещата са по-сложни, отколкото се опитва да ги представи официалната власт.

Според информацията полученна от майката на арестувания и изложена на сайта 9\11 Memorial, нейният син не е шпионин, а е арестуван заради изпратено до нея съобщение.

Неофициалната версия

William Millay е бил арестуван миналата седмица, след като е изпратил по электронна поща писмо до майка си с предупреждение: "Готви се за края на света".

В писмото пише още, че е "обезпокоен от прехвърлянето на войски от Афганистан, Япония и Южна Корея в Америка, където всички тези части се концентрират на територията на САЩ, за защита на местните, федералните и държавните органи на властта и полицията. Но подобни мероприятия се извършват само в един случай – извънредна ситуация, предизвикана от природни или техногенни катастрофи и именно въз основа на тези данни той съветва майка си да се готви за края на света".

Пише също, че смята прехвърлянето на всички боеспособни части в САЩ за свързано по някакъв начин с датата 09.11, за когато са обявени общонационални учения.

William Millay е успял да напише няколко писма, и на последното писмо от майка си, където тя пита: „и какво трябва да направим, сине?”, той отговорил : ”пригответе се за края на света, мамо”. Повече писма не е имало - Уйлям е бил арестуван.
ФБР е прехванало телефонните разговори и преписката на William Millay с майка му и го арестувало за предаване на информация за прехвърляне на части на армията на САЩ на трети лица, обвинявайки го в шпионаж.

Приятелите на Уилям са шокирани от новината за ареста - "Той не може да е шпионин! Той е истински патриот на страната си, познаваме го от малък!"
Има мнение, че прехвърлянето и концентрирането на войски в САЩ могат да бъдат използвани от президента Обама за въвеждане на военно положение в страната и за получаване по такъв начин на безгранична власт, която ще му позволи да прави всичко каквото му се прииска със САЩ и с целия свят.
http://www.whatdoesitmean.com/index1536.htm
http://mysteryoftheinquity.wordpress...us-into-panic/
http://www.huffingtonpost.com/2011/1...n_1070581.html
http://www.youtube.com/watch?v=nmMlv4_JNqk


Цитирай:


Излъчването на всички информационни комуникации на ЦЯЛАТА територия на САЩ се спира за 3 минути в 22 ч българско време на 9.ХI.2011 за проверка на системата за оповестяване при извънредни ситуации.
Всевъзможните тестове са любимото прикритие на спецслужбите. Официални тестове се провеждаха по време на 11 септември.
Официални тестове се провеждаха по време на взривовете в Лондонското метро. Можем само да гадаем какво се канят да забъркат този път. Тестове на системите за оповестяване при извънредни ситуации се провеждат по ТВ и радиоканалите постоянно, без да се спира излъчването. Защо сега им е притрябвало да изключват ВСИЧКИ ТВ и радио на цялата територия на САЩ? За пръв път от създаването на системата през 1963 г.
Обикновено за тестове от подобен мащаб се съобщава предварително за да се избегне паниката. Но засега за 9 ноември не казва никой-нито по ТВ, нито по радиоканалите.
http://www.21122012.com.ua/teoriya-z...2011-goda.html
__________________
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom
Отговори с цитат