Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (http://www.dtv-bg.com/index.php)
-   NEXT (http://www.dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=295)
-   -   Next 20000 HD проблем (http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=36208)

gogotogo 31-01-2015 21:33

Next 20000 HD проблем
 
Здравейте колеги ,някой може ли да помогне с този приемник има проблем 1 приятел.
приемника работи с линия по ццкам,пробвано и по нюкам разлика няма.
Проблема е такъв:
При исключен приемник на стендбай ,когато се пусне на каналите с ирдето кодировка ,например Новатв канала не тръгва или запо4ва да се размазва картината ,другите канали с 4аае работят но насичат отвреме на време.
Когато се изключи интернет кабела от приемника и се включи отново всички канали работят.
Приемника има и емулатор с ау на 39
Някой има ли идея какво може да е проблемчето.
Благодаря предварително.

jack82 31-01-2015 21:43

:)
 
Задай му приемника да вижда само 4аее

gogotogo 31-01-2015 21:47

Цитирай:

Първоначално написано от jack82 (Мнение355111)
Задай му приемника да вижда само 4аее

нестава само това вижда

unispot 01-02-2015 12:50

трябва да се спре емулатора предполагам

Васко721 01-02-2015 14:49

Препоръка и от мен, изключи емуто. А до прекъсване може да се стигне и от стадиона,колко е претъпкан;)

gogotogo 01-02-2015 17:50

Цитирай:

Първоначално написано от Васко721 (Мнение355174)
Препоръка и от мен, изключи емуто. А до прекъсване може да се стигне и от стадиона,колко е претъпкан;)

Да преполагам е това проблема ,но как се изключва емуто.
Влизам в систем тв систем после 0000 и се показва червена точка и там може да се редактират кейс после като се даде пак 0000 червената точка изчезва ,но емулатора си е активен защото ирдето каналите бачкат.
СТАДИОНА не е претъпкан

Момчил Минков 01-02-2015 22:55

Цитирай:

Първоначално написано от gogotogo (Мнение355197)
Да преполагам е това проблема ,но как се изключва емуто.
Влизам в систем тв систем после 0000 и се показва червена точка и там може да се редактират кейс после като се даде пак 0000 червената точка изчезва ,но емулатора си е активен защото ирдето каналите бачкат.
СТАДИОНА не е претъпкан

Аз имах подобен проблем със 18500ХД. В меню-то за мрежата натисни 6-пъти 6-тицата от дистанционното - ще се появи/изчезне жълта точка (поне така е на Next18500HD)-би трянвало от там да можеш да изключиш Free Sharing, или му дайте фабрични настройки и после настройвате език и пак менюто за мрежата и линията. Направете си първо бакъп на usersdb-то и като дадете фабрични, можете да направите рестор на usersdb и така подредбата на каналоите ще се възстанови. Било ли е преди по-добре или все си е така?

gogotogo 01-02-2015 23:55

Цитирай:

Първоначално написано от Момчил Минков (Мнение355230)
Аз имах подобен проблем със 18500ХД. В меню-то за мрежата натисни 6-пъти 6-тицата от дистанционното - ще се появи/изчезне жълта точка (поне така е на Next18500HD)-би трянвало от там да можеш да изключиш Free Sharing, или му дайте фабрични настройки и после настройвате език и пак менюто за мрежата и линията. Направете си първо бакъп на usersdb-то и като дадете фабрични, можете да направите рестор на usersdb и така подредбата на каналоите ще се възстанови. Било ли е преди по-добре или все си е така?

Около месец е работил добре приемника и после е почнал да ги прави тез магарий.

gogotogo 04-02-2015 22:15

Цитирай:

Първоначално написано от Момчил Минков (Мнение355230)
Аз имах подобен проблем със 18500ХД. В меню-то за мрежата натисни 6-пъти 6-тицата от дистанционното - ще се появи/изчезне жълта точка (поне така е на Next18500HD)-би трянвало от там да можеш да изключиш Free Sharing, или му дайте фабрични настройки и после настройвате език и пак менюто за мрежата и линията. Направете си първо бакъп на usersdb-то и като дадете фабрични, можете да направите рестор на usersdb и така подредбата на каналоите ще се възстанови. Било ли е преди по-добре или все си е така?

Значи, жълта точка нямаше ,след натискане на 6 пъти 6-цата се появи жълта точка ,но нищо не може да се пипа или променя емуто си бачка и при 2та вариянта с и без жълта то4ка.
и проблема си го има.
ИДЕЙ?????

nedostapen 04-02-2015 23:26

Цитирай:

Първоначално написано от gogotogo (Мнение355568)
Значи, жълта точка нямаше ,след натискане на 6 пъти 6-цата се появи жълта точка ,но нищо не може да се пипа или променя емуто си бачка и при 2та вариянта с и без жълта то4ка.
и проблема си го има.
ИДЕЙ?????

Фабрични настройки!


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 18:14.

DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.