Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (http://www.dtv-bg.com/index.php)
-   ОБСЪЖДАНЕ УСЛУГИТЕ НА ВИВАКОМ ТВ САТ - Цифрова сателитна телевизия (http://www.dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=236)
-   -   Рутер от Виваком - ZTE ZXHN H118N (http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=40433)

Михаил-Иванов 01-06-2016 20:31

Рутер от Виваком - ZTE ZXHN H118N
 
Здравейте
Трябва ми да имам достъп и да мога да влизам в рутера когато въведа
192.168.1.1 защото понякога искам да мога да изключвам wi-fi
На самото устройство никъде не пише user и pass
но техника,който дойде беше написал на user - root
Паролата обаче не я запамети.
Каза ми,че всеки път трябва да звъня до 123 за да променя нещо,което искам.
Та каква според вас може да е тая парола на това устройство?

кокович 01-06-2016 20:41

По долу са паролите за другите им рутери, пробвай с тях.

Цитирай:

ZTE ZXDSL 832
username: root
password:GSrootaccess

ZTE ZXDSL 831
username:root
password:GSrootaccess

ZTE
username:root
password:831access

Huawei SmartAX MT882
username:root
password:MT882rootaccess

ZTE ZXDSL-531b
username: root
password:rootWLaccess

Pirelli – DRG – A124G
username:root
password:warmWLspot

Comtrend CT-5367
username:root
password:warmWLspot

HG530 Home Gateway

username:root
password:warmWLspot

Пакостник 01-06-2016 20:44

Пробвай тези:
http://joredos.com/2011/01/%D0%BF%D0...8%D1%82%D0%B5/

Михаил-Иванов 01-06-2016 20:52

Нито едно не свърши работа :(

Кайен 01-06-2016 21:35

F17
 
В такъв случай - ресет и пак! Но ще се загубят някои специфични настройки, ако има такива.

мнн 02-06-2016 07:25

Докато е в мрежата няма да я нацелиш.

Михаил-Иванов 02-06-2016 09:02

Цитирай:

Първоначално написано от мнн (Мнение415686)
Докато е в мрежата няма да я нацелиш.

В какъв смисъл?

мнн 02-06-2016 11:25

при свързване в мрежата се задейства tr069 и потребителско име и парола се сменят на случаен принцип. Виждат ги само от съпорта. Вариант е, при изключен кабел от wan, да се ресетне и да се пробва някоя от известните пароли. Но тогава не виждам смисъл от упражнението.
Мисля, че през mycontact също може, без да се налага ресет.

БАЙ ИВАН 02-06-2016 11:50

Само през mycontact можеш да изключиш wifi-а. Можеш да настроиш и други неща. При мен е така. ;;650

sleeper 02-06-2016 11:55

Мисля , че имаше бутон за вкл/изкл на wifi , огледай го.

Sent from my HUAWEI Y330-U01 using Tapatalk


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 00:47.

DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.