Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (http://www.dtv-bg.com/index.php)
-   МОТОРИ И ПОЗИЦИОНЕРИ (http://www.dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=184)
-   -   Дайсек ключ след дайсек ключ (http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=18543)

6А6КАТА 16-09-2011 20:08

Дайсек ключ след дайсек ключ
 
Мога ли да свържа два дайсек ключа един след друг.
Имам две антени-едната е на булсат а другата е с два конвертора с дайсек ключ.Искам и двете антени да ги ползвам на един приемник.
Чакам някой ако има желание ,да ми помогне и с настройките на дриима.

Ивайло Шаклев 16-09-2011 20:21

Цитирай:

Първоначално написано от 6А6КАТА (Мнение119326)
Мога ли да свържа два дайсек ключа един след друг.
Имам две антени-едната е на булсат а другата е с два конвертора с дайсек ключ.Искам и двете антени да ги ползвам на един приемник.
Чакам някой ако има желание ,да ми помогне и с настройките на дриима.

И аз съм така ! НО след като го свързах ми излиза сигнал само от единия конвертор на другата антена. Идея си нямам какво да направя , може и да е изгорял конвертора но не съм го проверявал. И аз ще се радвам за малко инфо.

михоф33 16-09-2011 20:23

Слагаш един 4/1 дайсек и няма защо да мислиш други варианти.

Джак 16-09-2011 20:29

Кажи какъв ти е приемника. С ДМ800 няма проблеми, аз съм така. За 8-портовия ми дайсек е свързан друг 4 портов.

6А6КАТА 16-09-2011 20:47

Цитирай:

Първоначално написано от Джак (Мнение119331)
Кажи какъв ти е приемника. С ДМ800 няма проблеми, аз съм така. За 8-портовия ми дайсек е свързан друг 4 портов.

dm500s

6А6КАТА 16-09-2011 20:53

Цитирай:

Първоначално написано от михоф33 (Мнение119329)
Слагаш един 4/1 дайсек и няма защо да мислиш други варианти.

Кабелите от двете антени идват от различни места и аз за това питам.
То с четворен ми е ясно.
Просто няма как да закарам кабела от едната антена до другата.

михоф33 16-09-2011 21:18

Трябва ти 1,1 дайсек, те са 8 и нагоре портови, цените си разгледай сам, но започват на 45лв (последно гледах преди половин година), по добре сложи на втория конвертор още един кабел и премести дайсека там където ти е удобно. Иначе настройките няма да са проблем.

;;650

6А6КАТА 16-09-2011 21:53

Цитирай:

Първоначално написано от михоф33 (Мнение119340)
Трябва ти 1,1 дайсек, те са 8 и нагоре портови, цените си разгледай сам, но започват на 45лв (последно гледах преди половин година), по добре сложи на втория конвертор още един кабел и премести дайсека там където ти е удобно. Иначе настройките няма да са проблем.

;;650

Не разбрах на кой конвертор да сложа кабел.
Имам три броя,от които двата са с дайсек.

амиго 16-09-2011 22:02

Цитирай:

Първоначално написано от 6А6КАТА (Мнение119346)
Не разбрах на кой конвертор да сложа кабел.
Имам три броя,от които двата са с дайсек.

Сложи 4/1 дайсек при приемника и на трите конвертора директно кабели.

6А6КАТА 16-09-2011 22:05

Цитирай:

Първоначално написано от амиго (Мнение119349)
Сложи 4/1 дайсек при приемника и на трите конвертора директно кабели.

Ееее пак ли кабели..........жената ще ме пребие вече.:lol15:


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 23:22.

DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.