Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (http://www.dtv-bg.com/index.php)
-   САТЕЛИТНИ АНТЕНИ (http://www.dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Astra 4A - 4.8°E (http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=15320)

paradise 07-04-2011 00:54

Astra 4A - 4.8°E
 
Някой знае ли с TD88 да ли ще излезне 12092 V 27500 3/4 ? ;;688

yavor1 07-04-2011 01:37

Цитирай:

Първоначално написано от paradise (Мнение93721)
Някой знае ли с TD88 да ли ще излезне 12092 V 27500 3/4 ? ;;688

не си писал от къде си, за варна с текател 120 излиза на 62%, като под 30% започва да фризва , ако си по на запад може и да стане с 88

paradise 07-04-2011 13:33

от София съм , значи има шанс ;;650

dido sat 2010 07-04-2011 13:56

Цитирай:

Първоначално написано от paradise (Мнение93767)
от София съм , значи има шанс ;;650

Излиза със чиния 90 см съм го тествал , имаи предвид че ти трябва хубав конвектор и финна настройка .

УСПЕХ ;;650

avtosat 02-05-2011 22:33

1Прикачено(и)
Здравейте.
Имам запитване за HD трансподерите на тази позиция.
Последно по коледа като го пресканирах този спътник ги засичах всичките S2 трансподери , макар и с малко по слаби нива отколкото обикновените. От два три дни съм завъртял голямата тава и ми излиза трансподера с TV1000HD пак със горе долу същото ниво на сигнала ~7-8dB, ама от другите ни следа. Та някой има ли наблюдения за нивото на сигнала ли е отслабнало или да търся проблема по конвертора или дисеците?
И има ли шанс за района на Пловдив да излезнат с най големия Triax?
С тороидалка май няма никакъв шанс?

avtosat 04-05-2011 00:55

Никой ли няма да сподели какво е нивото на тези транспондери - 12341 H ,12399 V, 12456 H. и дали все още могат да се гледат на територията на БГ и с каква антена.

yavor1 04-05-2011 10:39

Цитирай:

Първоначално написано от avtosat (Мнение97764)
Никой ли няма да сподели какво е нивото на тези транспондери - 12341 H ,12399 V, 12456 H. и дали все още могат да се гледат на територията на БГ и с каква антена.

http://www.ses-astra.com/business/en...ordic-beam.php

avtosat 07-05-2011 09:17

Последните две три нощи забелязах че на въпросните транспондери с HD-тата през ноща се появява сигнал който достига както преди ~9-9,5dB , обаче сутрин пак няма никой.
А този с TV1000HD не изчезва , поне за сега....През деня е около 7dB , през нощта ~9-9,5dB.....
Явно е нещо от спътника.
По коледа си имах сигнал денонощно.
Май ще се слага тава над 260-280см....

Георги Банков 07-05-2011 10:55

Цитирай:

Първоначално написано от avtosat (Мнение98364)
Последните две три нощи забелязах че на въпросните транспондери с HD-тата през ноща се появява сигнал който достига както преди ~9-9,5dB , обаче сутрин пак няма никой.
А този с TV1000HD не изчезва , поне за сега....През деня е около 7dB , през нощта ~9-9,5dB.....
Явно е нещо от спътника.
По коледа си имах сигнал денонощно.
Май ще се слага тава над 260-280см....

Nordic beam транспондерите се гледат с 228см без проблем, за HD-тата не мога да кажа... :(

veskodivia 07-05-2011 13:16

sirius
 
стига сте говорили глупости.целия северен лъч на сириуса се гледа с офсет 120см денонощно без никакъв проблем.виж за тор5 хоризонталите и тор6 съм съгласен че трябва паница поне 2.50м.


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 02:59.

DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.