Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (http://www.dtv-bg.com/index.php)
-   Medi@Link (http://www.dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=318)
-   -   medialink black panther 1card premium (http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=35409)

stefanaka77 15-11-2014 13:39

medialink black panther 1card premium
 
здравейте колеги вчера си купих medialink black panther 1card premium но немога да поодкарам нит иптв нито емуто на була а емуто работи на 19е орф мтв дали софта трябва да сменям по вапроса за иптв вкарах ръчно адрез и неще а ютуб варви има нет помагайте

лун2лан 04-02-2015 19:55

софтуер
 
На някой да му се намира софтуер за модел PH medi@link BP HD
търся из нета и не намирам никъде пък ми изпадна един такъв...
..и интернет ъпдейта му не работи, сигурно нормално след като от януари 2011 не е пипан софта:)

jack82 04-02-2015 20:43

Цитирай:

Първоначално написано от лун2лан (Мнение355548)
На някой да му се намира софтуер за модел PH medi@link BP HD
търся из нета и не намирам никъде пък ми изпадна един такъв...
..и интернет ъпдейта му не работи, сигурно нормално след като от януари 2011 не е пипан софта:)

Имам същия приемник единствено работи по newcamd и линията ако е от оскам на оскама MGcamd да трябва да бъде изключен а за софтуер си намери от тука точния бин http://www.alisat.ws/42435-alisat/app/sindex.php
друго всичко му работи много коректно аз го взех най вече заради sambata майками гледа филми от пс то с утф-8 суб :)

pe6o1975 04-02-2015 21:17

http://www.alisat.ws/42435-alisat/app/sindex.php

Сега видях , че колегата по горе е постнал същия линк.

Да допълня и един линк с видео клипове за Medi@link:

http://www.yourepeat.com/g/Medi@link

;;650

лун2лан 05-02-2015 08:47

Цитирай:

Първоначално написано от jack82 (Мнение355560)
Имам същия приемник единствено работи по newcamd и линията ако е от оскам на оскама MGcamd да трябва да бъде изключен а за софтуер си намери от тука точния бин http://www.alisat.ws/42435-alisat/app/sindex.php
друго всичко му работи много коректно аз го взех най вече заради sambata майками гледа филми от пс то с утф-8 суб :)


Работи в момента със Ц линия от оскам...не съм пробвал по newcamd след като запали от раз със ццкам.
Този сайт го разглеждах и не намерих за този модел нищо. Кажи на майка ти приемника със каква версия софтуер е и как се настройва самбата... Няма ли някакъв туториал за дръвцето да го прочета:s101 На твоя само 1 линия ли може да се слага защото при този не виждам опция за 2ра...като цяло ми се вижда доста стара версията
Гледам че има отворен порт 8080 но иска юзър и пасс, не намирам никакви настройки нито за пароли нито за самби

bate_dino 05-02-2015 09:21

Цитирай:

Първоначално написано от лун2лан (Мнение355618)
Гледам че има отворен порт 8080 но иска юзър и пасс, не намирам никакви настройки нито за пароли нито за самби

Би трябвало за user да е admin и парола 0000 /четири нули/. Поне в по-новите версии на софтуера е така. От там може да се задават линиите и да вкарваш iptv линковете.
Ако не се лъжа на порт 9090 трябва да можеш да качваш и сваляш настройките за сателити и канали с Channel Editor-а .
За настройки на линиите с дистанционното - меню --> 9999 и за редакция на ключета - Menu -->Opt-->333
Възможно е тези от опциите да важат при по-новите версии на софтуера и само на някои от моделите. При мен на BP 2 Card Combo са работещи комбинации.
Най-добре е да провериш точния модел и в споменатия по-горе линк да свалиш актуален софтуер.
P.S. Няма проблем и cccam и newcam, единствено трябва да е има в предвид, че по нито един от двата протокола не ъпва В1.

jack82 05-02-2015 10:41

:)
 
от оскам по ццкам имам проблеми с моя най новата версия е от реален истински ццкам няма проблем 9090 при мен не работи

bate_dino 05-02-2015 11:07

Цитирай:

Първоначално написано от jack82 (Мнение355633)
от оскам по ццкам имам проблеми с моя най новата версия е от реален истински ццкам няма проблем 9090 при мен не работи

Може нещо да са омазали за твоя модел.. На 2Card Combo всичко е наред при мен и с най-новия firmware от 03.февруари.2015.

лун2лан 05-02-2015 17:23

Цитирай:

Първоначално написано от bate_dino (Мнение355636)
Може нещо да са омазали за твоя модел.. На 2Card Combo всичко е наред при мен и с най-новия firmware от 03.февруари.2015.


Можеш ли да ми го пратиш този нов софтуер??

bate_dino 05-02-2015 18:19

Цитирай:

Първоначално написано от лун2лан (Мнение355676)
Можеш ли да ми го пратиш този нов софтуер??

Аз съм го свалял от горепосочения сайт, но моя модел се води 2 CARD Combo with external tuner и по-конкретно http://www.medialinktv.eu/subc.htm
Не знам доколко неговия firmware би ти свършил работа, при условие че има вероятност хардуерната платформа да е различна.


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 09:17.

DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.