Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (http://www.dtv-bg.com/index.php)
-   ОБСЪЖДАНЕ УСЛУГИТЕ НА BLIZOO - Цифрова кабелна телевизия (http://www.dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=245)
-   -   Разкодиране на СА модул? (http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=42337)

neroncho 29-04-2017 17:31

Разкодиране на СА модул?
 
Може ли да се разкодира СА модул на Близу? Искам да го ползвам в тяхната мрежа, но със друга карта.

дрим 29-04-2017 17:33

Щом е в тяхната мрежа с тяхна карта, ако не работи, обади им се да ти го инициализират от разстояние, ако не става, отиваш в офис и ти го заменят!
Номерът е да не се ползват извън тяхната мрежа с друга карта.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

neroncho 29-04-2017 17:43

Аз го купих от олх, но от Близу ми казаха, че е бил към друг договор и бил неизползваем. Затова питам за някакъв начин за разкодиране.

дрим 29-04-2017 17:45

Е това променя нещата, щом е от договор на друг техен абонат, са в правото си да не ти го отключат. Пий една студена бира и следващия път не купувай операторско оборудване на честна дума ;;650


Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Чък Норис 29-04-2017 18:05

За какъв о0о купувате модули на близу? Та оператора нали ги раздава по 19.90

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

dodo_pv 30-04-2017 08:44

Цитирай:

Първоначално написано от neroncho (Мнение449778)
Аз го купих от олх, но от Близу ми казаха, че е бил към друг договор и бил неизползваем. Затова питам за някакъв начин за разкодиране.

ОЛХ са корифеи в бранша и е много нехарактерно закупено чрез тях изделие да прави проблем. Що се отнася до СА модулите, не тръгват, ако рейтинга на търговеца им не е достатъчно висок. Следващият път си купи пак от там ;;basi

pe6o1975 30-04-2017 18:33

Цитирай:

Първоначално написано от dodo_pv (Мнение449922)
ако рейтинга на търговеца им не е достатъчно висок. Следващият път си купи пак от там ;;basi

В OLX отдааавна вече няма рейтинги и коментари за даден продавач !
За съжаление там основната насока е как да ти вземат левчетата за да публикуваш обява , а за това , че ще има изгорели купувачи им дреме на капата :hammer:

славслав 04-01-2021 18:08

Опитвам се да подкарам платен канал с карта от друг доставчик на приемник 2840.
Появява се само тъмен екран, кодиран е вградения модул или .....

вассил46 04-01-2021 19:04

Цитирай:

Първоначално написано от славслав (Мнение547544)
Опитвам се да подкарам платен канал с карта от друг доставчик на приемник 2840.
Появява се само тъмен екран, кодиран е вградения модул или .....

ADB-2840C
Съвместим е с кодировката на
повечето кабелните оператори, не е заключен и може да се гледа в произволна кабелна мрежа.
По на там вече дали е съвместим оператора с който пробваш. Питаш оператора.

славслав 04-01-2021 19:22

Цитирай:

Първоначално написано от вассил46 (Мнение547555)
ADB-2840C
Съвместим е с кодировката на
повечето кабелните оператори, не е заключен и може да се гледа в произволна кабелна мрежа.
По на там вече дали е съвместим оператора с който пробваш. Питаш оператора.




Да, всички програми излизат, на тези кодираните - "липсва карта".
След слагането и изчезва, но не тръгва.
Е казаха, че картата е активирана, но не съм ги питал друго.
Някаква използвана ми дадоха иначе в настройките на приемника ми изписва номера на картата и статус на абонамент от 2002 до 2019.


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 09:56.

DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.