PDA

View Full Version : Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Страници : 1 [2] 3

TUISTERa
09-08-2010, 19:24
Преалено силния сигнал също може да е проблем.
Викни си техници, те имат с какво реално да го измерят.
Lazarus , бате , имам възможност да лавирам със сигнала, от много слаб до много силен - ефекта е нулев. Не това е проблема. Ще тръгнат, но всичко ,с времето си...

harko77
10-08-2010, 00:10
Уважаеми г-н Христов,

Благодарим Ви, че избрахте продуктите на Sony.

Сервизната поддръжка е безплатна ако телевизорът Ви е в гаранция и ако в сервиза се установи, че повредата не е по Ваша вина. Времетраенето на диагностиката и на евентуалният ремонт не трябва да бъде по-дълга от 30 дни. Ако продълви повече, продуктът Ви трябва да бъде заменен с нов.

Вашият случай е регистриран при нас с номер 25871847. Ако имате нужда от допълнителна информация, за да обработим по-бързо запитването, моля отговорете ни без да променяте Темата (email Subject).

ДА си дам телевизора за 30 дена те да ми го гледат :worry:да не съм луд :lol15:

petco
10-08-2010, 06:32
Lazarus , бате , имам възможност да лавирам със сигнала, от много слаб до много силен - ефекта е нулев. Не това е проблема. Ще тръгнат, но всичко ,с времето си...
TUISTERa (http://www.dtv-bg.com/member.php?u=5803)
Ако ти е кофти сигнала на входа, колкото и да лавираш с него, ще става още по кофти .

lazarus18
10-08-2010, 08:28
Възможно е да е друг проблема. Просто знам за няколко случая където липсват пакети /най-често тези с HD/ поради силен или слаб /по-често/ сигнал. Иначе не виждам логика при същия оператор и същия телевизор на друго място да се приемат. Другия вариант да ползвате различни параметри и оборудване в различните райони.
Така или инча, не виждам логика да търсите проблема с телвизора и да го разкарвате по сервизи.

TUISTERa
10-08-2010, 12:18
Възможно е да е друг проблема. Просто знам за няколко случая където липсват пакети /най-често тези с HD/ поради силен или слаб /по-често/ сигнал. Иначе не виждам логика при същия оператор и същия телевизор на друго място да се приемат. Другия вариант да ползвате различни параметри и оборудване в различните райони.
Така или инча, не виждам логика да търсите проблема с телвизора и да го разкарвате по сервизи.
Това с оборудването може да го има като възможност тъй като ние не сме като огромните компании, които разработват в тесен кръг и когато услугата е готова тогава пускат за крайния потребител. Поне аз имам усещането че при нас се тества заедно с абонатите и те също трябва да забелязват и да съобщават за откритите нередности в услугите ни, все пак никой не е съвършен и бъгове и дефекти винаги се намират. Идеята е в бързото им отстраняване. Мисля, че в повечето случаи компанията е реагирала и отстранявала откритите нередности.
По принцип е нормално поради силен или слаб сигнал(всеки тунер има различни параметри за силно и слабо) да липсват пакети или да пикселизират каналите. Но в нашия случай със сонитата не е това проблема. Липсата на пакетите в повечето случаи се дължи на поставени от абонатите сплитери, които са в изпълнение - 3 жички запоени с поялник, които или са абсолютно некачествени или след време дефектират. И тъй като хд пакетите засега са в края на диапазона и се случва точно те първи да си заминат. В останалите случаи може да е проблема в поставените от нас елементи, те също дефектират и горят, тогава след посещение от техници и подмяна на елемента всичко би трябвало да се оправи.
Нека друг собственик на горния модел да каже дали му работят каналите или не. Понеже до скоро W модела беше върховия лсд клас на Сони(е до преди 2 години де :) ) и може и да има нещо различно при него. Незнам. Но едно е ясно - От мейли към сони файда няма :)
TUISTERa (http://www.dtv-bg.com/member.php?u=5803)
Ако ти е кофти сигнала на входа, колкото и да лавираш с него, ще става още по кофти .
Проверен ми е сигнала, не това е проблема!
Едит: В момента имаме малко ограничения откъм достъп до съоражения :) - http://podtepeto.com/article.php?id=2957

alex78
10-08-2010, 12:27
TUISTERa, Кажи защо не приемате нови абонати, исках нет от вас казвате НЕ МОЖЕ, ЗАЩО ????? За първи път ми се случва някой да не ми иска ПАРИТЕ- Чисти са. ;;650

Продуцентът
10-08-2010, 12:32
Не си ги кефил :lol15:
В положението в което се намира фирмата, едва ли е най-удачния момент да им станеш абонат, особенно като заявяваш, че искаш и интернет, където в момента си играят на тука има, тука няма. Така, че приеми, че са ти направили услуга, в противен случай щеше да съжалваш МНОГО! :worry:

TUISTERa
10-08-2010, 18:20
TUISTERa, Кажи защо не приемате нови абонати, исках нет от вас казвате НЕ МОЖЕ, ЗАЩО ????? За първи път ми се случва някой да не ми иска ПАРИТЕ- Чисти са. ;;650
Изчакай 2-3 дни до края на седмицата и ще можеш да се включиш.
Не си ги кефил :lol15:
В положението в което се намира фирмата, едва ли е най-удачния момент да им станеш абонат, особенно като заявяваш, че искаш и интернет, където в момента си играят на тука има, тука няма. Така, че приеми, че са ти направили услуга, в противен случай щеше да съжалваш МНОГО! :worry:
Надяваме се никой вече да не съжалява, че ни е станал абонат, тъй като както е ясно на всички скандалите и негативите от всеки един проблем го обираме ние, а шефовете си правят каквото искат... Никой от нас няма кяр от това абонатите да страдат. По въпроса с тука има тука нема вече ги поизчистихме нещата... За едни ще има , за други не :) Въпроса е кой от кои ще е :) Но скоро ще има яснота по въпроса, както казах следете ТВСАТ и това е...

harko77
11-08-2010, 11:18
Аз си ги хващам каналите но няма картина (пише че избраната програма не е налична ) като дам на информация единственото което ми прави впечатление е че QAM AGC- дават -78 до -85 не знам дали е нормално това

harko77
11-08-2010, 11:52
Аз си ги хващам каналите но няма картина (пише че избраната програма не е налична ) като дам на информация единственото което ми прави впечатление е че QAM AGC- дават -78 до -85 не знам дали е нормално това

:c040:

дани83
11-08-2010, 12:10

За съжаление и при мен е същото (Sony KDL-46Z4500).

pzhekov
11-08-2010, 21:20
Е то още от както спряха да работят HD каналите се показват и пише,че избраната програма не е налична.Обаче днес видя,че часовника в Guide е верен,защото от както спряха да работят HD каналите и часовника се смени с един час назад,но вече всичко е наред.Чудя се това да го разбирам ли,че DCC са започнали да поправят проблемите и скоро ще тръгнат и HD каналите.

harko77
11-08-2010, 23:31
За съжаление и при мен е същото (Sony KDL-46Z4500).

Ами при теб е на -17 а при мен на -80

pzhekov
16-08-2010, 20:20
TUISTER,дай малко информация,работи ли се по отстраняването на проблема

БАЙ ИВАН
17-08-2010, 07:10
"Баницата" я разделиха - в Кичука оперира "АТВ САТ" ЕООД с управител Иван Христов Гологанов. Сега да видим кога ще се оправят и проблемите.:c040:

TUISTERa
17-08-2010, 18:23
"Баницата" я разделиха - в Кичука оперира "АТВ САТ" ЕООД с управител Иван Христов Гологанов. Сега да видим кога ще се оправят и проблемите.:c040:
Да :) Верно я разделиха, техниката остана при Красимир Кирев, а Гологанов прибира парите :) Има НОВИ ОФИСИ С НОВИ АДРЕСИ. КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ СЛЕДЕТЕ ФИРМЕНИТЕ КАНАЛИ. ТЕЛЕФОН ЗА ПОВРЕДИ И ИНФОРМАЦИЯ 0700 4 22 44 НА ТЕЛЕФОНА ЩЕ ЧУЕТЕ И АДРЕСИТЕ НА КАСИТЕ. ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ КЪМ АТВ САТ НЕ СЕ ОТРАЗЯВАТ НИКЪДЕ И СЪОТВЕТНО ЩЕ ИМА СПИРАНИЯ. ЗА СПРАВКА ГОРНИЯ ТЕЛЕФОН ИЛИ НОВИТЕ ОФИСИ!
Доколкото знам скоро ще има медийна кампания относно промените. По въпроса все още не се работи ,тъй като вътрешно фирмените отношения се решават в момента.

Деян
18-08-2010, 14:33
Мале, каква каша са спретнали на клиентите си;;602

juli76
18-08-2010, 20:24
Мале, каква каша са спретнали на клиентите си;;602
Ами няма да плащаме докато не се изяснят нещата кой къде и как :)

TUISTERa
18-08-2010, 20:33
:) В правото сте си :) То за нас служителите е каша, какво остава за абонатите. Но все пак, реално погледнато, се предполага, че обявените каси и телефони по фирмените канали са правилните. Само времето ще покаже :hammer: Само ще ви кажа да внимавате какво и къде подписвате!!!

БАЙ ИВАН
19-08-2010, 11:37
И сега :s104,кво,:s103 в Кючука плащаш в "стария" офис и преподписваш с "АТВ САТ" ЕООД :e085:. Гледаш ТВ, квото ти пускат и .... :worry:Последно, :c040: КОЯ е фирмата законно оперираща ???? Това май никой не знае ;;513 То в БГ няма кабелен оператор, ;;602 който да си е обявил цифровите канали ;;601:D! Доим кравите до дупка !:D:D:D:D:D:D:D
Има и среднощен SMS-тормоз от +447797990997 :s104:s104 че верният тел. е 032 594635;;601
btw: TUISTERa, ти май не си към "АТВ САТ" ЕООД ;)

penkoi
19-08-2010, 14:14
Хм намирисва на нова МВР акция "Кабелджията" :e085:

u1315
21-08-2010, 22:45
от 4 дена нямам нет. оплакох се в един от офисите, казаха че проблема бил "централен" каквото и да означава. обадих се на някакъв телефон, казаха че ще предадат за проблема. нещо взех да се изнервям и да се замислям да сменя доставчика...

:) В правото сте си :) То за нас служителите е каша, какво остава за абонатите. Но все пак, реално погледнато, се предполага, че обявените каси и телефони по фирмените канали са правилните. Само времето ще покаже :hammer: Само ще ви кажа да внимавате какво и къде подписвате!!!

Викинг
22-08-2010, 08:22
от 4 дена нямам нет. оплакох се в един от офисите, казаха че проблема бил "централен" каквото и да означава. обадих се на някакъв телефон, казаха че ще предадат за проблема. нещо взех да се изнервям и да се замислям да сменя доставчика...
Оплачи се в офиса в който си платил! Какво значи обадих се на някакъв телефон? След като 4 дена нямаш нет, не си се обадил на правилния телефон :sad:

ТКЗС
22-08-2010, 08:35
Оплачи се в офиса в който си платил! Какво значи обадих се на някакъв телефон? След като 4 дена нямаш нет, не си се обадил на правилния телефон :sad: Абсолютно съгласен сън с това - и като се обади да им каже нещо от сорта - http://vbox7.com/play:57e1e4a5

Викинг
22-08-2010, 12:36
TUISTER, поне заплати дават ли ви? Кой от двамата ви плаща? ;;601

u1315
22-08-2010, 13:13
Оплачи се в офиса в който си платил! Какво значи обадих се на някакъв телефон? След като 4 дена нямаш нет, не си се обадил на правилния телефон :sad:

оплаках се в офиса на Родопи. една кака ме погледна умно и каза "проблема е централен" без да може да гарантира кога ще се оправи. това ме накара да намера телефон на "другите". от там пак нищо конкретно не ми казаха:s103

Викинг
22-08-2010, 14:40
оплаках се в офиса на Родопи. една кака ме погледна умно и каза "проблема е централен" без да може да гарантира кога ще се оправи. това ме накара да намера телефон на "другите". от там пак нищо конкретно не ми казаха:s103
Само ти ли нямаш, съседите около теб имат ли? Като не могат да ти гарантират, че ще решат проблема, да ти върнат парите.

u1315
22-08-2010, 18:42
Само ти ли нямаш, съседите около теб имат ли? Като не могат да ти гарантират, че ще решат проблема, да ти върнат парите.

нямам идея. живея на бул. Хр. Ботев до Рилона. От един час и ТВ каналите взеха да изчезват.

TUISTERa
22-08-2010, 19:55
нямам идея. живея на бул. Хр. Ботев до Рилона. От един час и ТВ каналите взеха да изчезват.

На кого си звънял. Звънни пак - 070042244 - С какъв нет си ? Оптик или с Модем, ако си с модем как ти свети ? Същия въпрос се отнася и за конвертора? Нямаме централни проблеми ! Централен проблем имат старите каси, които нямат никаква връзка с управляващите устройства и плащанията там за нас са нелегитимни... Но доколкото знам не сме спирали нетовете още. И все пак ако никой не откликне на проблема ти драсни ми един ЛС с абонатния ти номер(пише го на касовия бон) или с точен адрес и име + един телефон и ще те оправим... Както и всеки друг абонат!!!
Относно каналите - Има умишлено зашумяване от страна на бившия собственик на DCC с цел да не могат да се приемат от абонатите операторските канали Инфо и ТВ САТ, тъй като по тях са обявени новите каси и новия телефон , като стария също е все още активен! Доколкото знам това е нарушение на закона, но държавата ни е доста мудна и докато се задейства може да имате смущения в приемането на сигнала. Колегите работят по въпроса с отстраняването им!!!

u1315
22-08-2010, 21:15
На кого си звънял. Звънни пак - 070042244 - С какъв нет си ? Оптик или с Модем, ако си с модем как ти свети ? Същия въпрос се отнася и за конвертора?

на 070042244 звънях няколко пъти, но няма възможност за връзка с оператор. На 594635 ми вдигнаха в петък и нищо не направиха. Иначе съм с модем. Светят горните 3 зелени диода, като този на SEND мига. Честно казано ситуацията е крайно объркана и не съм сигурен кой кое е по разните офиси и телефони :hammer:Както се казва, хубава работа, ама ....

harko77
23-08-2010, 10:36
:n025::g035(1)::;800 Никои не се похвали че вече са ни пуснали ХД каналите освен феишана

plevel
23-08-2010, 10:54
Кво да се хвали човек, като пак са временно пуснати, пиратски и никой не ти казва официално, а само са тестове за неопределен период от не знам си колко седмици...

u1315
23-08-2010, 14:56
Мерси на TUISTERa за бързата реакция и ремонт на нета! :;810

КОРМИСОШ
23-08-2010, 16:27
...
Относно каналите - Има умишлено зашумяване от страна на бившия собственик на DCC с цел да не могат да се приемат от абонатите операторските канали Инфо и ТВ САТ, тъй като по тях са обявени новите каси и новия телефон , като стария също е все още активен! Доколкото знам това е нарушение на закона, но държавата ни е доста мудна и докато се задейства може да имате смущения в приемането на сигнала. Колегите работят по въпроса с отстраняването им!!!
ТУИСТЪР, кой е бившия собственик и как разбра,че е бивш?

TUISTERa
23-08-2010, 17:02
ТУИСТЪР, кой е бившия собственик и как разбра,че е бивш?
Няма да казвам кой е бившия собственик, но ще кажа как съм разбрал...
Да кажем, че ти си настоящия собственик - ще правиш ли всичко възможно да спираш нета на хората, да филтрираш фирмените канали, да режеш оптики, да плюеш по техниците???? Тоест да съсипеш собствената си фирма??? Предполага се, че настоящия собственик ще направи всичко възможно да запази абонатите си, да доставя качествени услуги без проблеми, а не да поругава собствената си фирма по всякакви възможни начини и няма да пуска платени статии по пловдиските "НЕЗАВИСИМИ и ОБЕКТИВНИ" медии!!!
Аз просто виждам кой какво се опитва да направи и кой какво - да съсипе!!!
ЕДИТ: Не обичам хора регистрирали се вчера да ми задават такива въпроси, сякаш съм длъжен да отговарям пред някого!!!

КОРМИСОШ
23-08-2010, 19:15
Няма да казвам кой е бившия собственик, но ще кажа как съм разбрал...
Да кажем, че ти си настоящия собственик - ще правиш ли всичко възможно да спираш нета на хората, да филтрираш фирмените канали, да режеш оптики, да плюеш по техниците???? Тоест да съсипеш собствената си фирма??? Предполага се, че настоящия собственик ще направи всичко възможно да запази абонатите си, да доставя качествени услуги без проблеми, а не да поругава собствената си фирма по всякакви възможни начини и няма да пуска платени статии по пловдиските "НЕЗАВИСИМИ и ОБЕКТИВНИ" медии!!!
Аз просто виждам кой какво се опитва да направи и кой какво - да съсипе!!!
ЕДИТ: Не обичам хора регистрирали се вчера да ми задават такива въпроси, сякаш съм длъжен да отговарям пред някого!!!

Позволи ми да знам мааалко повече от теб за това, кой колко е направил за DCC...На труда на този "бившия" собственик дължите всичко направено до тук за развитието на фирмата...Само че вие сте много далеч от истината. И само да ти кажа, че аз не виждам кой какво прави, а съм ВИДЯЛ кой какво е направил!
Поздрави!

Едит: Нямаше да пиша изобщо, но просто не мога да се съглася с изнасянето на невярна информация!!!

TUISTERa
23-08-2010, 20:05
Позволи ми да знам мааалко повече от теб за това, кой колко е направил за DCC...На труда на този "бившия" собственик дължите всичко направено до тук за развитието на фирмата...Само че вие сте много далеч от истината. И само да ти кажа, че аз не виждам кой какво прави, а съм ВИДЯЛ кой какво е направил!
Поздрави!

Едит: Нямаше да пиша изобщо, но просто не мога да се съглася с изнасянето на невярна информация!!!
Мисля , че прехвърлихме вътре-фирмените спорове и в този форум, но все пак да поясня- Много добре знам КОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА DCC - И ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ НА КОГО СЕ ДЪЛЖИ УСПЕХА НА DCC - НА ПАРИТЕ НА АБОНАТИТЕ И НА ТРУДА НА ЕКИПА.

КОРМИСОШ
23-08-2010, 20:28
Мисля , че прехвърлихме вътре-фирмените спорове и в този форум, но все пак да поясня- Много добре знам КОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА DCC - И ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ НА КОГО СЕ ДЪЛЖИ УСПЕХА НА DCC - НА ПАРИТЕ НА АБОНАТИТЕ И НА ТРУДА НА ЕКИПА.
Много си прав за парите на абонатите и труда на екипа - екипа, под зоркото ръководство на "бившия" собственик. Затова не ви е удобен, защото е взискателен и за най-малкия проблем ви държи отговорни и докато всичко не си дойде на мястото не ви оставя на мира.
Но ви е по-добре, като шефа ви е далеко и не ви държи изкъсо......
Както и да е....бъди жив и здрав :)

TUISTERa
23-08-2010, 20:47
Много си прав за парите на абонатите и труда на екипа - екипа, под зоркото ръководство на "бившия" собственик. Затова не ви е удобен, защото е взискателен и за най-малкия проблем ви държи отговорни и докато всичко не си дойде на мястото не ви оставя на мира.
Но ви е по-добре, като шефа ви е далеко и не ви държи изкъсо......
Както и да е....бъди жив и здрав :)
Да, и докато "Зоркото ръководство" си въртеше далаверките с приемниците и модемчетата, фирмата вървеше просто перфектно :) Но когато "Шефа който беше далеко" се намеси, всичко се сгромоляса за това ръководство и неговия ръководен "екип" :) Но стига толкова. Всичко ще излезе наяве, но докато стане това, някои хора ще прогонят колкото може повече абонати :hammer:

КОРМИСОШ
23-08-2010, 21:07
Да, и докато "Зоркото ръководство" си въртеше далаверките с приемниците и модемчетата, фирмата вървеше просто перфектно :) Но когато "Шефа който беше далеко" се намеси, всичко се сгромоляса за това ръководство и неговия ръководен "екип" :) Но стига толкова. Всичко ще излезе наяве, но докато стане това, някои хора ще прогонят колкото може повече абонати :hammer:
Да, всичко ще си дойде на място! До тогава обаче, не заблуждавай хората с невярна информация......и неща, които си чул и недоразбрал :)))

tzvetann
23-08-2010, 22:46
Ясно и разбираемо, че всеки гледа от своята камбанария, но хайде не превръщайте темата в махленски спор :e085:
TUISTERa, ясно ти беше, защо се е регистрирал КОРМИСОШ. Защо се подаваш на провокация? Разбирам да сте собствениците, за да се ядете, а вие сте просто едни наемни работници ;;650

TUISTERa
24-08-2010, 07:10
Ясно и разбираемо, че всеки гледа от своята камбанария, но хайде не превръщайте темата в махленски спор :e085:
TUISTERa, ясно ти беше, защо се е регистрирал КОРМИСОШ. Защо се подаваш на провокация? Разбирам да сте собствениците, за да се ядете, а вие сте просто едни наемни работници ;;650
Знаех си аз , че ще се поддам ама на ... ;;650
В общи линии разбрахте какво е положението вътре във фирмата, сега ще ви кажа и какво спрямо абонатите-
Плащащите на старите каси ще имат главоболия тъй като техните плащания отиват в копие от системата за управление и всички сървъри и оборудване което се командва автоматично чрез заявки до базата данни няма да получи информация за постъпило плащане съответно ще последва спиране на услуги.
Старите каси просто събират и последното което могат да съберат и се опитват да прехвърлят абонатите във фирмата на изключения съдружник. Нямат никакъв контрол над оборудването и нищо не зависи от тях освен плащането на репортажи по медиите и раздаването на брошурки. Техническата поддръжка се осигурява от новите каси със стария техническия екип.
Принудени бяхме да сменим телефона за да спрат манипулациите но в този момент работят и двата телефона като обажданията се обслужват от новите каси.
За тези които не са разбрали телефоните са : 0700 4 22 44 и 0700 11099. Чрез интерактивното меню на централата както и чрез информационния канал и канал ТВ САТ можете да се информирате къде трябва да се плаща. Рано или късно всичко ще си отиде по местата лошото е че бяхте принудени да страдате без вина.
Относно СМС-те първите бяха изпратени от нас за да ви ориентираме че има телевизия има информационен канал и нормално след като претендираш че си оператора да използваш собствените си медии за информация на клиентите, а не медии в които можеш да си платиш и да пишеш каквото си искаш, както и да контролираш коментарите на посетителите, ако са неизгодни за платилия статията да се трият (информацията е от служители опитали се да дадат светлина но отговорите и потребителите им били изтрити). Цялата техника на фирмата се управлява от нас. Каналната мрежа е собственост на ТВСАТ КОМ, никога не е била собственост на ДЦЦ всички разрешителни са на ТВСАТ КОМ, а ДЦЦ ги използва под наем.
Това е в момента положението при нас. Всеки може да го разбира по различен начин. Най-общо казано - Който плати на новите каси получава, а който плати на старите - не получава. След като всички проблеми бъдат решени ще стане ясно дали фирмата ще бъде с ново име или ще използва старото.

КОРМИСОШ
24-08-2010, 09:04
Нямам намерение да провокирам който и да било. Просто не мога да се съглася с глупостите, които пише ТУИСТЪРА. И понеже е много знаещ и можещ, не може да изкаже собствено мнение по въпроса, а копира написаното от МАКЕНА в друг форум и го пуска тук като свое...не че има нещо лошо де :)
И пак да кажа, специално на Туистър - няма изключен съдружник, поне до сега!
Айде със здраве!

penkoi
24-08-2010, 09:27
Ми в крайна сметка няма да плащаме докъто не си изясните кой крив и кой прав и така;
Ето адреса на другия форум:
http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=51099&st=1640

u1315
24-08-2010, 16:01
не знам кой прав, кой крив, но е факт, че като ми спряха нет-а, от стария офис каката просто вдигна рамене и нищо не направи, а TUISTERa дойде на другия ден и оправи проблема.

Въйко
24-08-2010, 18:11
...не мога да се съглася с глупостите, които пише ТУИСТЪРА. И понеже е много знаещ и можещ, не може да изкаже собствено мнение по въпроса, а копира написаното от МАКЕНА в друг форум...До колкото прочетох набързо в "другия форум" то се оказва че Туистъра и Макена са от една и съща страна.
А ти вместо да се регистрираш и пет поста да оборваш Туистъра,вземи разгледай тези 15 страници с въпроси за ДЦЦ и да помогнеш както прави той а не да пишеш в стил коя каса на кого е и кой какъв и защо е.Регистрираш се да питаш или да помагаш,в краен случай си кибик.Ако си дошъл само да пишеш по темата с вашите дразги то слабо интересува цяла България на кого е мрежата и кой как заглушава сигнали и глупости.
Сори за твърдия тон но е така.Същата работа сте всички като булсатаджиите,цяла армия монтажници и техници и се регистрирате не да помагате а когато нещо стане и ви настъпи някой.

КОРМИСОШ
24-08-2010, 21:39
До колкото прочетох набързо в "другия форум" то се оказва че Туистъра и Макена са от една и съща страна.
А ти вместо да се регистрираш и пет поста да оборваш Туистъра,вземи разгледай тези 15 страници с въпроси за ДЦЦ и да помогнеш както прави той а не да пишеш в стил коя каса на кого е и кой какъв и защо е.Регистрираш се да питаш или да помагаш,в краен случай си кибик.Ако си дошъл само да пишеш по темата с вашите дразги то слабо интересува цяла България на кого е мрежата и кой как заглушава сигнали и глупости.
Сори за твърдия тон но е така.Същата работа сте всички като булсатаджиите,цяла армия монтажници и техници и се регистрирате не да помагате а когато нещо стане и ви настъпи някой.
Виж сега - първо, не знаеш с какво се занимавам; второ, тези страници съм ги разгледал, сигурно преди да си подкараш стадото от снимката.... и трето, в единия от постовете мисля, че бях казал, защо пиша.

tzvetann
24-08-2010, 21:49
Виж сега - първо, не знаеш с какво се занимавам; второ, тези страници съм ги разгледал, сигурно преди да си подкараш стадото от снимката.... и трето, в единия от постовете мисля, че бях казал, защо пиша. А ти смяташ ли, че някой изобщо го интересува с какво се занимаваш, а? Вчера се появи, днес почна да държи сметка...аре бегай да бареш банани у Асеновградско.....

КОРМИСОШ
24-08-2010, 22:24
А ти смяташ ли, че някой изобщо го интересува с какво се занимаваш, а? Вчера се появи, днес почна да държи сметка...аре бегай да бареш банани у Асеновградско.....
Изобщо и не искам да смятам. Виж, банани мога да ти набера и на теб.

tzvetann
24-08-2010, 22:37
Изобщо и не искам да смятам. Виж, банани мога да ти набера и на теб. Айде давай, чакам те....

TUISTERa
27-08-2010, 06:36
Хора, вчера си пуснах сканирането на ново и хд пакета изчезна направо от списъка... Някой гледа ли в момента и дали му излизат каналите след сканиране?

иван6789
27-08-2010, 08:41
И при мен ги няма.Липсва и пакета на 746.000

иван6789
27-08-2010, 09:46
Има ги вечe всички ХД, но 746.000 пак липсва?

иван6789
27-08-2010, 11:36
На каква честота да намеря тези канали?
sat1,prosieben,kabeleins,n24,9live,sa1comedy,kabeleinsclassic,sa1bayern,sat1nrw,

juli76
27-08-2010, 16:24
На каква честота да намеря тези канали?
sat1,prosieben,kabeleins,n24,9live,sa1comedy,kabeleinsclassic,sa1bayern,sat1nrw,
Честота 746000,скорост на символи 6112, модулация 64

иван6789
27-08-2010, 19:17
Mersi! ;;650

Dani197
28-08-2010, 22:04
Фирма – менте зарибява с промоции, бонуси и атрактивни оферти Избрана статия

Цифрова кабелна компания (DCC) се преименува на ТВ САТ КОМ – уведомяват от ръководството. Всички досегашни абонати сключват споразумения към договора, а условията за предоставяне на услугите остават същите.
За съжаление обаче абонатите от Пловдив, Асеновград и Куклен са объркани, заради новосъздадена фирма на изключен от DCC съдружник, от която фирма раздават брошури и предлагат на клиентите да подпишат нови споразумения, при нови условия и „уж големи промоции и бонуси”. Фирмата – фантом открива нов офис в Асеновград и работят в 8 oт досегашните каси в Пловдив, където служителите „подлъгват” абонатите с големи бонуси.
От ръководството на ТВ САТ КОМ предупреждават досегашните абонати на DCC да бъдат изключително внимателни при заплащане на месечните си абонаменти, тъй като заплатилите в касите на фирми – фантоми ще бъдат изключени от кабелната мрежа на ТВ САТ КОМ, която се поддържа от фирмата. Телефонът за връзка с кабелния оператор е 070042244. Местният канал ТВ САТ с новини и предавания от Пловдивския регион остава на ТВ САТ КОМ. Там може да намерите информация за всичко, което Ви интересува – съобщават още от фирмата.
Касите, на които може да намерите коректна информация и да заплатите таксите си са:
Гр. Пловдив:
ул. „Иван Гарванов” 6
бул. „Никола Вапцаров” 54
нл. „Райна Княгиня” 25
ул. „Антон Чехов” 1
ул. „Иван Ст. Гешев” 57А (вход откъм ул. „Царевец”)
ЖК „Тракия”, бл. 190, вх. Д, магазин 4 (срещу ОДЗ „Едгар Бороу”)
ул. „Д-р Рашко Петров” 2 (входът е откъм „Петко Д. Петков”)
тел. 0700 4 22 44
гр. Асеновград
ул. „Цар Иван Асен II” 9-11( досегашната каса)
Ул. „Драгоман” 1
кв. „Долни Воден” ул. „6-ти септември” 1
Тел. 0700 4 22 44
Гр. Куклен
Ул. „Славянска” 3А
Тел. 0700 4 22 44

pzhekov
28-08-2010, 22:30
А старите каси защо продължават да работят след като са в отделна фирма и само подлъгват хората или поне в старите каси да казват да плащаме в новите.Все едно като съм абонат на Мтел и да ида да си платя в каса на Глобул и там да се съгласят ;;601

TUISTERa
30-08-2010, 13:49
А старите каси защо продължават да работят след като са в отделна фирма и само подлъгват хората или поне в старите каси да казват да плащаме в новите.Все едно като съм абонат на Мтел и да ида да си платя в каса на Глобул и там да се съгласят ;;601
Ами, глобул може и да не те върнат :) Ще ти изкарат един договор ще ти кажат да го подпишеш и честитка :) Просто държавата ни е смотана, институциите мудни и загубени, нищо не върви по начина по който се предполага, че трябва да върви :hammer:

БАЙ ИВАН
30-08-2010, 19:40
Кво общо има тук държавата :s104 ? Двете фирми са ЧАСТНИ ! НЯКОЙ ДА Е ПОДАЛ ОПЛАКВАНЕ ОТ ДВЕТЕ ФИРМИ КЪМ СЪОТВЕТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ПЛЮЕ TUISTERa ?????? БЪЛГАРИНА Е ЗЛЕ ЗАЩОТО НЕ СИ ЗНАЕ ПРАВАТА И НЕ СИ ГИ ТЪРСИ :s103!!!!! А ИНАЧЕ БАЛЪЦИ ИМА МНОГО, НО ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСЯТ :hammer: ТЕ ДВАМАТА МАЙ СА ГИ НАМЕРИЛИ :worry: А, ЧЕСТИТО;;650 И НАЗДРАВЕ;;650
Философията на ВУТЕ - я несакам да ми е добре, я сакам на НАНЕ да му е зле !
Аре че оспамих форум :s103

Викинг
31-08-2010, 07:28
Кво общо има тук държавата :s104 ? Двете фирми са ЧАСТНИ ! НЯКОЙ ДА Е ПОДАЛ ОПЛАКВАНЕ ОТ ДВЕТЕ ФИРМИ КЪМ СЪОТВЕТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ПЛЮЕ TUISTERa ?????? БЪЛГАРИНА Е ЗЛЕ ЗАЩОТО НЕ СИ ЗНАЕ ПРАВАТА И НЕ СИ ГИ ТЪРСИ :s103!!!!! А ИНАЧЕ БАЛЪЦИ ИМА МНОГО, НО ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСЯТ :hammer: ТЕ ДВАМАТА МАЙ СА ГИ НАМЕРИЛИ :worry: А, ЧЕСТИТО;;650 И НАЗДРАВЕ;;650
Бай Иване, има два вида балъци! Едните трябва да ги търсиш, другите сами те намират! ;)

Pevge
31-08-2010, 07:46

Цифрова кабелна компания (DCC) се преименува на ТВ САТ КОМ – уведомяват от ръководството. Всички досегашни абонати сключват споразумения към договора, а условията за предоставяне на услугите остават същите.
За съжаление обаче абонатите от Пловдив, Асеновград и Куклен са объркани, заради новосъздадена фирма на изключен от DCC съдружник, от която фирма раздават брошури и предлагат на клиентите да подпишат нови споразумения, при нови условия и „уж големи промоции и бонуси”. Фирмата – фантом открива нов офис в Асеновград и работят в 8 oт досегашните каси в Пловдив, където служителите „подлъгват” абонатите с големи бонуси.
От ръководството на ТВ САТ КОМ предупреждават досегашните абонати на DCC да бъдат изключително внимателни при заплащане на месечните си абонаменти, тъй като заплатилите в касите на фирми – фантоми ще бъдат изключени от кабелната мрежа на ТВ САТ КОМ, която се поддържа от фирмата. Телефонът за връзка с кабелния оператор е 070042244. Местният канал ТВ САТ с новини и предавания от Пловдивския регион остава на ТВ САТ КОМ. Там може да намерите информация за всичко, което Ви интересува – съобщават още от фирмата.
Касите, на които може да намерите коректна информация и да заплатите таксите си са:
Гр. Пловдив:
ул. „Иван Гарванов” 6
нл. „Райна Княгиня” 25
ул. „Антон Чехов” 1
тел. 0700 4 22 44
гр. Асеновград
Ул. „Драгоман” 1
Тел. 0700 4 22 44
Гр. Куклен
Ул. „Славянска” 3А
Тел. 0700 4 22 44

http://prikachi.com/images/0/2462000x.png

И къде да плащам сега?

TUISTERa
31-08-2010, 10:48
Бай Иване, не говоря за институциите от погледа на абонат, а от погледа на страдащ, аз съм служител на ДСС, и имам предвид отношението на институциите към ДСС. Мудността на институциите докара фирмите до това положение.

БАЙ ИВАН
31-08-2010, 16:12
Когато двамата си мерят п....те май всички страдат и къде ги видя тези институции ;;601 Можеха /ако имаха нещо в главите/ да се разберат и поделят, кой каквото ... и никой да не страда! Ама -не ВИЖТЕ НИ КОЛКО СМЕ ВЕЛИКИ;;513
Но така е - всеки иска да е вожд, а индианците - малко

One665
31-08-2010, 16:32
Бай Иване, не говоря за институциите от погледа на абонат, а от погледа на страдащ, аз съм служител на ДСС, и имам предвид отношението на институциите към ДСС. Мудността на институциите докара фирмите до това положение.

Регистрирах се, за да мога да попитам TUISTERa, като по информиран как се/ще се процедира с тези потребители, които са заплатили таксата си по банков път/изипей към ДСС?

TUISTERa
31-08-2010, 20:03
Регистрирах се, за да мога да попитам TUISTERa, като по информиран как се/ще се процедира с тези потребители, които са заплатили таксата си по банков път/изипей към ДСС?
Платилите през и-пей след 30 юни не са отразени при нас , хората трябва да си търсят парите на старите каси и да сезират Комисията за защита на потребителите ако не им ги върнат.Платилите по банков път към DCC след 30 юни да проверят на новите каси дали им е отразено плащането и ако не е тогава на старите с горепосочената процедура. Платилите през Изипей и по банков път към твсат ком няма да имат проблеми

One665
31-08-2010, 20:22
Платилите през и-пей след 30 юни не са отразени при нас , хората трябва да си търсят парите на старите каси и да сезират Комисията за защита на потребителите ако не им ги върнат.Платилите по банков път към DCC след 30 юни да проверят на новите каси дали им е отразено плащането и ако не е тогава на старите с горепосочената процедура. Платилите през Изипей и по банков път към твсат ком няма да имат проблеми

В изипей не те питат към кой оператор плащаш, само абонатния номер искат,а той е на ДСС/цифрова кабелна компания/.

БАЙ ИВАН
31-08-2010, 21:44
Голема мътилка-от юни кой къде плащал, няма нищо. А офисите със своите СЛУЖИТЕЛИ защо бачкаха:D или и те от юни месец не са получавали заплати и ще ги гледаме скоро по "талавизиата" как се жалват ;;601 Уж техниката е при КК, а плащането с кво се прави- натурално;;601 Едни каки чукат на клавиатури, гледат умно кво не си платил /е те това дето гледат и чукат сигурно не е техника/ после - "софиянка-неразбирам".
Абе детска история - дай си ми куклите, на ти си парцалите - мама не дава да си играя с теб:e085: Май приказката трябва да е -ДВАМА СЕ КАРАТ, ВСИЧКИ ГУБЯТ:s103
ТО ДА Е Х.. ДА ИМ ГО НАБИЕШ - А ТО АКЪЛ:lol15:

БАЙ ИВАН
31-08-2010, 21:51
ЧАО дсс - утре тръгва VIVACOM TV sat - и те са още сега "умрял кон", но ще ги пробвам
ПРОСТО НЕ ИСКАМ ДА МЕ ПРАВЯТ НА БЪЛЪК "световно неизвестни и в наше село вождове"
аре чао и умната;)

Pavel
01-09-2010, 15:39
Добър ден.
Имам въпрос към по-компетентните от мен. Значи направих фабрична настройка на цифровата ТВ и както винаги ми зарежда само 7 ТВ канала и след няколко секунди/минута ми изписва "списъка с канали е актуализиран". Е да ама не ! Днеска никаква актуализация няма и съм си само със 7-те канала. Надявам се някой да помогне. Благодаря предварително.

КОРМИСОШ
01-09-2010, 20:47

Гр. Пловдив:
ул. „Иван Гарванов” 6
нл. „Райна Княгиня” 25
ул. „Антон Чехов” 1
тел. 0700 4 22 44
гр. Асеновград
Ул. „Драгоман” 1
Тел. 0700 4 22 44
Гр. Куклен
Ул. „Славянска” 3А
Тел. 0700 4 22 44
Добре де....може ли да има толкова неграмотни хора? А бе една елементарна справка в търговския регистър показва, че нито фирмата е фантом или менте, или не знам си к'ва.....нито пък съдружника е изключен.....Шантава работа :)))))

Pavel
01-09-2010, 23:06
Добър ден.
Имам въпрос към по-компетентните от мен. Значи направих фабрична настройка на цифровата ТВ и както винаги ми зарежда само 7 ТВ канала и след няколко секунди/минута ми изписва "списъка с канали е актуализиран". Е да ама не ! Днеска никаква актуализация няма и съм си само със 7-те канала. Надявам се някой да помогне. Благодаря предварително.

Поразгледах темата и видях , че в първите страници са дадени честотите на програмите и реших да си ги въведа. НО в подменюто Сервизни функции само Фабрична настройка и назад са активни , а търсене на канали (където би трябвало да се въведат честотите) е НЕактивно. Ако някой знае поне това , как да го направя активно и да си въведа честотите ръчно да помага.

harko77
02-09-2010, 11:44
Поразгледах темата и видях , че в първите страници са дадени честотите на програмите и реших да си ги въведа. НО в подменюто Сервизни функции само Фабрична настройка и назад са активни , а търсене на канали (където би трябвало да се въведат честотите) е НЕактивно. Ако някой знае поне това , как да го направя активно и да си въведа честотите ръчно да помага.

Кажи с какъв телевизор си за да можем да ти помогнем така на сляпо сигорно няма да стане :) ;;525

Pavel
02-09-2010, 15:15
Кажи с какъв телевизор си за да можем да ти помогнем така на сляпо сигорно няма да стане :) ;;525
Извинявам се , но не разбирам хич от тези работи ;)
CROWN 2185

TUISTERa
02-09-2010, 19:33
Кажи с какъв телевизор си за да можем да ти помогнем така на сляпо сигорно няма да стане :) ;;525Мисля, че човека по-скоро пита как да си настрои сет бокса, но няма как да стане това.

Извинявам се , но не разбирам хич от тези работи ;)
CROWN 2185
Периодично давайте фабрични настройки на бокса и отивайте на бтв. Колегите знаят за проблема и при първа възможност ще го отстранят. Поради някаква причина бокса не желае да си изтегли списъка с каналите. Надяваме се в най-скоро време да бъде разрешен проблема.

БАЙ ИВАН
02-09-2010, 19:58
Шантава - шантава ама втори ден режете оптики нали :s104 Щото е шантава работа та вече на всички им се :h040:от въпросния НЕизключен съдружник. Проблема този път е че има и видео записи :hammer:
Аа, стига бе, сериозно;;601 Сериала става от криминален към лекооо комичен ! ;;573 Евала:worry: Ще гледаме скрита камера по коя ТВ - ДСС, ТВ САТ, АТВ САТ или некоя друга, ама да ни информирате, че да ги видим ;;602

TUISTERa
02-09-2010, 20:49
Аа, стига бе, сериозно;;601 Сериала става от криминален към лекооо комичен ! ;;573 Евала:worry: Ще гледаме скрита камера по коя ТВ - ДСС, ТВ САТ, АТВ САТ или некоя друга, ама да ни информирате, че да ги видим ;;602
Само времето ще покаже :) Разбира се, че ще ви информирам. Изтрих мнението си , защото реших, че ще дам излишни поводи на някои потребители да се заяждат с мен, но явно има будни хора които го видяха навреме :) Късмет :) Очаквайте утре видеото :)

БАЙ ИВАН
02-09-2010, 20:54
Само времето ще покаже :) Разбира се, че ще ви информирам. Изтрих мнението си , защото реших, че ще дам излишни поводи на някои потребители да се заяждат с мен, но явно има будни хора които го видяха навреме :) Късмет :) Очаквайте утре видеото :)
Чакаме ;;601 Гузен не гонен бяга - нали:worry: Е, че кое време е, че да не сме будни -живота продължава със или без ДСС:;810

Фурба
03-09-2010, 11:31
явно положението е доста сложно ,та ще попитам по следния начин ,коя цифрова ТВ ще работи безотказно и ще предлага и интернет и цифрова телевизия в кючук-а , и въобще колко оператора има достъпни в този район ... ако няки може да даден гаранция ,за коя от новосъздадените от бившата ДСС да се абонирам ,да казва

Камелия Николова
03-09-2010, 13:51
Знаех си аз , че ще се поддам ама на ... ;;650
В общи линии разбрахте какво е положението вътре във фирмата, сега ще ви кажа и какво спрямо абонатите-
Плащащите на старите каси ще имат главоболия тъй като техните плащания отиват в копие от системата за управление и всички сървъри и оборудване което се командва автоматично чрез заявки до базата данни няма да получи информация за постъпило плащане съответно ще последва спиране на услуги.
Старите каси просто събират и последното което могат да съберат и се опитват да прехвърлят абонатите във фирмата на изключения съдружник. Нямат никакъв контрол над оборудването и нищо не зависи от тях освен плащането на репортажи по медиите и раздаването на брошурки. Техническата поддръжка се осигурява от новите каси със стария техническия екип.
Принудени бяхме да сменим телефона за да спрат манипулациите но в този момент работят и двата телефона като обажданията се обслужват от новите каси.
За тези които не са разбрали телефоните са : 0700 4 22 44 и 0700 11099. Чрез интерактивното меню на централата както и чрез информационния канал и канал ТВ САТ можете да се информирате къде трябва да се плаща. Рано или късно всичко ще си отиде по местата лошото е че бяхте принудени да страдате без вина.
Относно СМС-те първите бяха изпратени от нас за да ви ориентираме че има телевизия има информационен канал и нормално след като претендираш че си оператора да използваш собствените си медии за информация на клиентите, а не медии в които можеш да си платиш и да пишеш каквото си искаш, както и да контролираш коментарите на посетителите, ако са неизгодни за платилия статията да се трият (информацията е от служители опитали се да дадат светлина но отговорите и потребителите им били изтрити). Цялата техника на фирмата се управлява от нас. Каналната мрежа е собственост на ТВСАТ КОМ, никога не е била собственост на ДЦЦ всички разрешителни са на ТВСАТ КОМ, а ДЦЦ ги използва под наем.
Това е в момента положението при нас. Всеки може да го разбира по различен начин. Най-общо казано - Който плати на новите каси получава, а който плати на старите - не получава. След като всички проблеми бъдат решени ще стане ясно дали фирмата ще бъде с ново име или ще използва старото.
Получих SMS с новия номер на фирмата, но нямах проблем и не съм се обаждала на него. Най-нормалното нещо е в края на месеца да отидеш да си платиш там, където винаги си плащал. По какво трябваше да позная, че не трябва да плащам в старата каса? Можеше в СМС-а да напишете, че вече имате нови каси и да се обадим на този номер, за да разберем на кой адрес са. Сега съм платила и нямам интернет.
P.S. На тези телефони никой не отговаря.
Кой лъже и кой казва истината?

TUISTERa
03-09-2010, 18:53
Такааа, заповядайте - http://www.youtube.com/watch?v=i6UgwYG0wbc Относно въпросния човек на клипа:Задържаха братовчед на Гологанов, докато реже кабели (http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=582528)

stanley56
03-09-2010, 20:34
Здравей, TUISTERa. Наличието на само седем канала на цифровата е адски изнервящ факт! Все пак плащаме за нещо доста повече. Кога ще се оправи този проблем?

TUISTERa
03-09-2010, 20:59
Проблема с цифровата вече трябва да е отстранен. Ако на някой не излизат каналите - Заводски или Фабрични настройки - БТВ :)

stanley56
03-09-2010, 21:11
Благодаря! Всичко е наред;;650 Само дето ония нашите тикви падат с 0:1 :hammer:

БАЙ ИВАН
03-09-2010, 21:38
Такааа, заповядайте - http://www.youtube.com/watch?v=i6UgwYG0wbc Относно въпросния човек на клипа:Задържаха братовчед на Гологанов, докато реже кабели (http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=582528)
Хич не се вижда с кво реже и дали изобщо реже :worry: Нещо не се връзват нещата;;513 "Абе аз да кажа, че сестрати е к""ва а пък ти ходи доказвай после, че нямаш сестра" - това е един моабет от татово време. На нещо такова ми прилича цялата работа:lol15: А че двамата полуидиоти огомниха цялата работа и кучетата разбраха, само че защо продължават да се омазват - много се размириса:c040: "Акъл - море, глава - кофа" казва народа.

бахретин
03-09-2010, 21:38
Цял ден нямам нет,смотаняци и твсатком и атвсат и дцц вси4ки са един дол дренки,нито нови нито стари тлефони вдигат ,вси4ки са се изпокрили...

keivin__2
03-09-2010, 21:43
zdrasti :worry: platihme na stara i nova kasa 6te ima li HD paket planeta tva onova aide kato ste legitimni tam koito i da ste tv sat ili (A)tv sat . kvo stava s HD imam plazma nemoga da gledam ;;602

БАЙ ИВАН
03-09-2010, 22:10
zdrasti :worry: platihme na stara i nova kasa 6te ima li HD paket planeta tva onova aide kato ste legitimni tam koito i da ste tv sat ili (A)tv sat . kvo stava s HD imam plazma nemoga da gledam ;;602
Що не пишем на кирилица та да съ разберем кат ората:;810 Смени доставчика - под- над-земен или пък sat и ще се родиш. С баба Шер пък ще изпиташ удоволствие;;573. Да не са само тия оператори - натисни копчето и смени канала, пусни друга станция:hammer:
В магазина на две каси, два пъти ли плащаш хляба - будала:worry:

TUISTERa
03-09-2010, 23:11
Бай Иване, коя част от 'АРЕСТУВАН' не схвана? Искаше скрита камера. Ето ти я. Въпросния човек видя че го снимат и 6 минути гледаше шахтата като 'голям камък'. Малко по късно се върна и ... А днес вършееше другаде и го хванаха в крачка.

harko77
04-09-2010, 02:01
Бай Иване, коя част от 'АРЕСТУВАН' не схвана? Искаше скрита камера. Ето ти я. Въпросния човек видя че го снимат и 6 минути гледаше шахтата като 'голям камък'. Малко по късно се върна и ... А днес вършееше другаде и го хванаха в крачка.

ДАМММ ВИЖДА СЕ ЧЕ ЧОВЕКА НОСИ ОРГИНАЛНИ МАРАТОНКИ АДИБАС :;808:a0801:

БАЙ ИВАН
04-09-2010, 13:15
То тази "скрита" камера е направо за Оскар - сигурно за това не минават като доказателство ;;601 Но въпреки това - евала, бая труд сте положили, ама нещо ората продължават да плачат от услугите Ви :s103 Само се чудя - как може да има толкова много бълъци, които сами се натискат да плащат на какви ли не каси и след това да плачат :lol15: Сигурно в магазина си плащат хляба на всички каси и накрая им го прибират ;;573 Ако не платиш как съдия-изпълнител ще се справи с 10000 - 30000 длъжници - бая време .....:hammer:

manolovplamen
04-09-2010, 14:57
С телевизор Панасонк съм 42g10 при сканиране на прогремите намира всичко но после ги няма програмите с -1 -2 часа и др.! Явно нещо си ги подрежда по имена и като са със еднакви имена ги отчита за едни и същи и не ги разделя! - или нещо такова!

Опитах с ръчни настройки но там няма такива функций за преименуване или добавяне на отделни програми ! Някой ако има идея как да се справя нека сподели !
Благодаря предварително!

keivin__2
04-09-2010, 18:59
еийй . В4ера след дълго размишление моя познат не си плати на новата каса ( нямаше интернет) . от касата на никола вапцаров 54 му казаха 4е след като е платил на старата каса няма да има интернет до като не си плати на новата каса . ЕТО ЧЕ ДНЕС МОЯ ПОЗНАТ ИМА ИНТЕРЕТ БЕЗ ДА Е ПЛАЩАЛ ЗА ОКТОМВРИ . . ЖЕЛА Я ТУИСТЕРА ДА КОМЕНТИРА МОЯ ПОСТ . ДА СЕ РАЗБЕРЕ КАКВО СТАВА . ГОЛОГАНОВ МАЙ Е ПОЛУЧИЛ ДОСТЪП ДО АПАРАТУРАТА И Е ПУСНАЛ ИНТЕРНЕТА НА ТЕЗИ КОИТО СА СИ ПЛАТИЛИ НА СТАРА КАСА

harko77
05-09-2010, 01:18
еийй . В4ера след дълго размишление моя познат не си плати на новата каса ( нямаше интернет) . от касата на никола вапцаров 54 му казаха 4е след като е платил на старата каса няма да има интернет до като не си плати на новата каса . ЕТО ЧЕ ДНЕС МОЯ ПОЗНАТ ИМА ИНТЕРЕТ БЕЗ ДА Е ПЛАЩАЛ ЗА ОКТОМВРИ . . ЖЕЛА Я ТУИСТЕРА ДА КОМЕНТИРА МОЯ ПОСТ . ДА СЕ РАЗБЕРЕ КАКВО СТАВА . ГОЛОГАНОВ МАЙ Е ПОЛУЧИЛ ДОСТЪП ДО АПАРАТУРАТА И Е ПУСНАЛ ИНТЕРНЕТА НА ТЕЗИ КОИТО СА СИ ПЛАТИЛИ НА СТАРА КАСА

:s104 Смешна работа направо ме е яд за хората с интернета хубаво че съм си още на гигабит и нямам проблеми :)

Камелия Николова
05-09-2010, 19:19

И аз искам да коментира. Кой ми пусна вчера интернета? Не съм плащала на новата каса.

КОРМИСОШ
05-09-2010, 20:09
Ако Туистъра каже истината, ще излезе и една друга истина наяве...така че малко ме съмнява да коментира

tzvetann
05-09-2010, 20:32
Каквото и да правите за много хора мандалото хлопна. На един мой приятел, както и на писалите по-горе хора вчера изненадваща му е тръгнал нета, но той вече е заявил и от следващата седмица е на N3. А и едва ли ще са единични тези случай. Правихте с години име и клиенти и накрая се изсрахте на метенато. Евала, признавам ви цялото DCC или както и да се казва вече там.... :;810:;810:;810

TUISTERa
06-09-2010, 19:10
Ако Туистъра каже истината, ще излезе и една друга истина наяве...така че малко ме съмнява да коментира
Утре ще си говорим :) Между другото , не ми е ясно ти абонат ли си на ДСС и ако да къде си плати нета ? :)
Цецо - Име се гради и пак ще го изградим. Каквото и да се случи оттук нататък връщане назад няма(никой от твсат ком и не иска да се връща). Лошото е, че от цялата патърдия страдат абонатите. Щом всичко се стабилизира съм убеден , че всички отишли при "близалките" с кеф ще се върнат при нас , стига да са сигурни че услугите ни са се стабилизирали. Струва ми се , че всичко това е просто стечение на обстоятелствата.

БАЙ ИВАН
06-09-2010, 23:55
Утре ще си говорим :) Между другото , не ми е ясно ти абонат ли си на ДСС и ако да къде си плати нета ? :)
Цецо - Име се гради и пак ще го изградим. Каквото и да се случи оттук нататък връщане назад няма(никой от твсат ком и не иска да се връща). Лошото е, че от цялата патърдия страдат абонатите. Щом всичко се стабилизира съм убеден , че всички отишли при "близалките" с кеф ще се върнат при нас , стига да са сигурни че услугите ни са се стабилизирали. Струва ми се , че всичко това е просто стечение на обстоятелствата.
А, стига бе;;601 Сериозно ?;;601 И това го мислиш наистина ;) То не че няма бълъци, но .....:lol15: То "коня отиде в ряката" и сега че го вадим от там - бравос, евала :D

harko77
08-09-2010, 00:00
:s104:s103 Направо се бъзикате с хората няма как да върнете клиенти при положение че сте ги изтървали вече или нет няма или цифрова а кои е абонат на бившата ви телевизия мисля че не те засяга. Затова е форум всеки да си даде мнението в рамките на допустимото

harko77
08-09-2010, 00:02

:s104:s103 Направо се бъзикате с хората няма как да върнете клиенти при положение че сте ги изтървали вече или нет няма или цифрова а кои е абонат на бившата ви телевизия мисля че не те засяга. Затова е форум всеки да си даде мнението в рамките на допустимото

..........................

TUISTERa
08-09-2010, 06:26
Идеята на въпроса ми беше , че много от хората на Гологанов си платиха таксите в ТВСАТ КОМ, а тъй като горния потребител се изказва силно в защита на Гологанов и Сие, ми се искаше и той да си каже къде е платил :lol15: Както е форум за теб, така е форум и за мен ;;602

бранко
08-09-2010, 07:49
1. Има ли излезнало съдебно решение, чий е правоприемника на DCC?
2. Към момента, кой се разпорежда с раздадените цифрови приемници и интернет рутерчетата?
3. Ако реша да се отказвам от услугите, на кой трябва да върна гореспоменатите уреди.

За пояснение, ще кажа, че съм платил за септември на старата каса и сключих споразумение с АТВ Сат, понеже нямах информация за случвашщото се. В случая на тях ли трябва да върна тези уредчета?
Не смятам да се вързвам и на ТВ САТ КОМ, поради простата причина, че не виждам светлина в тунела - кога ще се оправят неразбориите....

Не съжалявам само, че 3 години имах прекрасна телевизия и най-хубавия интернет в Пловдив.

harko77
08-09-2010, 08:07
Идеята на въпроса ми беше , че много от хората на Гологанов си платиха таксите в ТВСАТ КОМ, а тъй като горния потребител се изказва силно в защита на Гологанов и Сие, ми се искаше и той да си каже къде е платил :lol15: Както е форум за теб, така е форум и за мен ;;602

cb065dc1

harko77
08-09-2010, 08:11
cb065dc1

Мисля че това е достатъчно за отговор за всички нередности ;;516

П.С.
Не го приемай лично

Камелия Николова
08-09-2010, 08:50
От снощи и на мен ми се появи надписчето от ТВ САТ КОМ, че интернетът ми е ограничен поради неплатена сметка за септември.
Пак ще запитам така прекрасната фирма ТВ САТ КОМ и нейния любезен представител тук TUISTERa: по какъв начин уведомихте хората, че не трябва да плащат вече на старите каси? Ако ви беше грижа за абонатите, щяхте да се постараете да уведомите всеки един. Защо в прословутия СМС не написахте, че са сменени касите? ЗАЩО? Ако бяхте го сторили, всичко щеше да е наред. Измамници.

One665
08-09-2010, 09:12
TUISTERa,
Бранко ви е попитал, на него не отговаряте.

Не защитавам никого, освен собствените си права на потребител. ТВ САТ КОМ какви по различни права има от АТВ САТ. И ТВ САТ КОМ прави същото, като АТВ САТ предоставя на тези, които влязат по техните каси допълнителни споразумения - тристранни, без подпис и печат на ЦКК. НА АТВ са същите, и двете компании са рзлични от ЦКК и на всичко отгоре касовите бележки са с питанки.

БАЙ ИВАН
08-09-2010, 09:17
Имам питане към TUISTERa:

ДСС или който и да е като легитимен оператор сега, има ли договор и права да излъчва в кабелната мрежа програми от БУЛСАТКОМ ;;601 ? Цялата цифрова ТВ е от спътника Hellas Sat 2 на 39 E. ;;573
TV+ се излъчва само от БУЛСАТКОМ и ако ДСС или който и да е като легитимен оператор сега, няма сключен договор и права за излъчване на този канал, значи КРАДЕ С КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ ;;573.
Ако ДСС краде с КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ, защо аз да немога да крада за ЛИЧНА ЦЕЛ от ДСС - да дойдат и да докажат, че ги крада ;;650?
И ако ТВ се краде с КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ, как е с ИНТЕРНЕТА ? При тези проблеми, за които чета, е близко до ума, че и той не е много легитимен.

Със здраве и нищо лично. Просто писа, че си наемен работник в ДСС или който и да е като легитимен оператор сега. Ще си защитаваш заплатата – в магазина за мерси не дават. Аре чао и лека!

P.S. В БГ няма кабелен оператор, който да си е обявил цифровите канали в кабелната мрежа ! ЗАЩО ли ?;;601;;601

жоркин29
08-09-2010, 20:17
Всичко в тая фирма е вятър и мъгла.Вижда му се края.

pzhekov
08-09-2010, 23:04
Идва края на проблемите ;) Даже и положителни изненади трябва да очакваме ;;675 След нормализиране на ситуацията щял да предложи продукт и услуги без конкуренция, което щяло да е реалното му извинение.
http://news.plovdiv24.bg/190020.html
TUISTERa знаеш ли нещо за новите услуги. ;;650

tzvetann
08-09-2010, 23:12
Надявай се булко на пиян к*р :lol15:
Май на този Гологанов не му е много чиста работата, като гледам кой си е наел като адвокат ;;573

TUISTERa
09-09-2010, 19:10
Идва края на проблемите ;) Даже и положителни изненади трябва да очакваме ;;675
http://news.plovdiv24.bg/190020.html
TUISTERa знаеш ли нещо за новите услуги. ;;650
Да, прибиране на такси и доставяне на чужди услуги :) Взимане на пари на ръка и връщане по банков път. Рязане на оптични кабели. Пускане на спрян интернет до няколко часа(няколко дни). Говорене срещу бивши служители. Измъкване на роднини от арести. Даване на пресконференции. Издаване на странни документи. За тарифите се обръщате към фирма "АТВ САТ КОМ" . Даже и името на фирмата си бъркат :lol15:

КОРМИСОШ
09-09-2010, 22:10
Веднага ти казвам - НЯМА СЛУЖИТЕЛ НА ГОЛОГАНОВ, КОЙТО ДА СИ Е ПЛАТИЛ НА ВАШИТЕ КАСИ!!!

КОРМИСОШ
09-09-2010, 22:22
Да, прибиране на такси и доставяне на чужди услуги :) Взимане на пари на ръка и връщане по банков път. Рязане на оптични кабели. Пускане на спрян интернет до няколко часа(няколко дни). Говорене срещу бивши служители. Измъкване на роднини от арести. Даване на пресконференции. Издаване на странни документи. За тарифите се обръщате към фирма "АТВ САТ КОМ" . Даже и името на фирмата си бъркат :lol15:
Какви чужди услуги 'е младеж? Ти с всичкия ли си си???
:):):)
К'ви арести, к'ви кабели.....хората ви разбраха, че пет пари не струвате и обикаляте и саботирате работата на техниците. А къде ви е управителя, да си изкаже и той мнението? М? Щото аз знам къде е .... и повечето от хората го знаят...
Айде със здраве ;;650

TUISTERa
10-09-2010, 08:48
Какви чужди услуги 'е младеж? Ти с всичкия ли си си???
:vc:vc:vc
К'ви арести, к'ви кабели.....хората ви разбраха, че пет пари не струвате и обикаляте и саботирате работата на техниците. А къде ви е управителя, да си изкаже и той мнението? М? Щото аз знам къде е .... и повечето от хората го знаят...
Айде със здраве ;;650

Признавам си , че в последно време нещо не съм добре. Или полудяван или нещо друго , но просто не доумявам с каква наглост продължавате да плюете другите без да погледнете във вашия двор. Между другото така и не каза другата истина, която щяла да лъсне.

бранко
10-09-2010, 14:53
Туистъре, зададох ти въпроси, като единствения компетентен човек тук.
Моля за отговори.

One665
10-09-2010, 15:00
Туистъре, зададох ти въпроси, като единствения компетентен човек тук.
Моля за отговори.

Присъединих се към питането на Бранко и преди. И не е само "Туистъра", а и "Кормисош" имат по вътрешна информация. Дали, ако е възможно , без да се нападат взаимно, двамата да изложат позиции.

КОРМИСОШ
10-09-2010, 18:36
По принцип нямам никакво намерение да нападам който и да било :)
Готов съм да отговоря на въпросите ви ;;650

TUISTERa
10-09-2010, 22:38
1. Има ли излезнало съдебно решение, чий е правоприемника на DCC?
2. Към момента, кой се разпорежда с раздадените цифрови приемници и интернет рутерчетата?
3. Ако реша да се отказвам от услугите, на кой трябва да върна гореспоменатите уреди.

За пояснение, ще кажа, че съм платил за септември на старата каса и сключих споразумение с АТВ Сат, понеже нямах информация за случвашщото се. В случая на тях ли трябва да върна тези уредчета?
Не смятам да се вързвам и на ТВ САТ КОМ, поради простата причина, че не виждам светлина в тунела - кога ще се оправят неразбориите....

Не съжалявам само, че 3 години имах прекрасна телевизия и най-хубавия интернет в Пловдив.
1. -Доколкото знам решение няма. След като ползваме тристранно споразумение, на което ще пъдат сложени печатите на ДСС и на ТВ САТ КОМ , означава че ДСС се съгласява, а ТВ САТ КОМ приема условията по договора ви, респективно и техниката. Споразумението на АТВ САТ е двустранно между абоната и атв, като никъде няма съгласието на ДСС.
2. - Техниката се управлява от ТВ САТ КОМ.
3. - На този въпрос мога да ти отговоря така - На този който може да ти подпише приемо-предавателен протокол с печат на ДСС.

Виктория
10-09-2010, 22:48
Признавам си , че в последно време нещо не съм добре. Или полудяван или нещо друго , но просто не доумявам с каква наглост продължавате да плюете другите без да погледнете във вашия двор. Между другото така и не каза другата истина, която щяла да лъсне.

Регистрирах се специално заради това, да ти задам следния въпрос-какво ни интересува нас, абонатите, кои сте вие, кои са лошите, добрите и защо марсианците ви режат кабелите! Какво мен лично ме инетересува-нали съм си изпълнила задължението в срок-а то е да ви платя! Защо си толкова заблуден, че си мислиш, че някой глупак, ще ви остане абонат, след всичката гавра с нас, ако има алтернатива. А тя е ясна-минавам на N3, има ги в нашия блок, където ги няма-има булсат+нет! Със сигурност в момента даже и супер противлеците от Близоо са по-добре от вас и осигуряват услугата, за която са сключили договор с абонатите си! Жалко-аз съм ви абонатка от 2005 год., винаги съм си плащала навреме, никога не съм закъснявала-е това ли заслужих???

БАЙ ИВАН
10-09-2010, 23:17
Регистрирах се специално заради това, да ти задам следния въпрос-какво ни интересува нас, абонатите, кои сте вие, кои са лошите, добрите и защо марсианците ви режат кабелите! Какво мен лично ме инетересува-нали съм си изпълнила задължението в срок-а то е да ви платя! Защо си толкова заблуден, че си мислиш, че някой глупак, ще ви остане абонат, след всичката гавра с нас, ако има алтернатива. А тя е ясна-минавам на N3, има ги в нашия блок, където ги няма-има булсат+нет! Със сигурност в момента даже и супер противлеците от Близоо са по-добре от вас и осигуряват услугата, за която са сключили договор с абонатите си! Жалко-аз съм ви абонатка от 2005 год., винаги съм си плащала навреме, никога не съм закъснявала-е това ли заслужих???
И кво става TUISTRe - хората си плащат, прибират им парите и УСЛУГАТА пак я няма:hammer: Да не са луди да стоят при ДСС, които крадат с КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ и след това абонатите им пълнят гушките - евала ! И въпреки всичко, все още има мноогоо бълъци, които тичат към вас. Българина е зле, защото не си знае правата и не си ги търси!!!!!:e085:

TUISTERa
11-09-2010, 08:56
Зададохте въпроси, отговорих ви. От това безсмислено наливане което правите смисъл няма. Нещата няма да се променят. Същото е по касите. Знаем какво е мнението на хората. Нямало е какво да се направи по този въпрос. А БАЙ ИВАНЕ, когато хората подписват и не четат какво подписват, не питат дори и не се информират - ние ли сме виновни за това? Гологанов има фирма която е регистрирана за такава дейност и никой не може да му каже нищо за това че взима пари за нея, касите в пловдив са били на негово име, касиерките взеха неговата страна и съответно фасадата на дсс остана при него. Това е. Никой (освен гологанов) не е искал да стане така. Разбираме , че абонатите са недоволни и бягат. Но реалността в България е такава.
Едит: Българина е зле, защото не чете, а после като се набълбука и тръгне да си търси правата му казват - "да си чел".

БАЙ ИВАН
11-09-2010, 09:13
Едит: Българина е зле, защото не чете, а после като се набълбука и тръгне да си търси правата му казват - "да си чел".
Да, тук съм съгласен с теб. То иначе неграмотни в БГ няма. Има много бълъци.:lol15:;;650

БАЙ ИВАН
11-09-2010, 09:15
Винаги има алтернативи:
За ТВ – от сателит със собствено оборудване. На никой не плащаш и оборудването ти се изплаща за година-две / Сега плащаш на ДСС -15лв+5лв Х 12мес = 240,00 лв/ В БГ неграмотни по статистика няма, така че всеки може да сметне кво става и т.н.
Пример: Гледаш Була на 39Е / и сега го гледаш на ДСС ама скопен и платен + многоооо порно и ЧАЛГА / барабар с НД канали + квото си искаш още ама мнооогоооо още. А албанците кви НД канали имат.....
За Интернет – стига вече с тези кабели, има съвременни технологии. В БГ има 4 WIMAX-оператора. В града всички имат покритие и е голям кеф да не ти се мотат кабели. Можеш да го носиш навсякъде /имат покритие в градове и курорти/. Използвах WIMAX на ТрансТелеком на работата /сега в кризата босовете нещо не са платили и е спрян/ и е голямо густо.Иначе съм на БеТаКа поради ред причини, но съм доволен – от 2004 не съм имал проблем с много малки изключения. Пример: ДВД от зам..да за 15мин. Златен торент на SONISPHERA 24часа след концерта 25Gb за 8 часа.
Така, че алтернативи има, но ......май всичко е до ЦЕНА – ако може да ни го дадат без пари! Е, нема такова нещо! Има една приказка – мама на тати не дава без пари.
Всеки има избор. Но след като са те прецакали, кво още дириш там?????

Лимбата
11-09-2010, 11:22
Здравейте ,искам да задам следния въпрос сключил съм спорозомение с АТВ Сат на каква база и с какво право ТВ САТ КОМ МИ хаква IP
адреса с съобщение за неплатена сметка към тях по кабела ,тече НЕТ тоест те не ми го спират заради неплатена сметка ,а използвуват достъпа чрез техниката която и те не знаят на кой е собственост ,доколкото знам хакване на IP адреса и влизането в нещо което си е мое си е престъпление като кражба и съответно в НС БОП има точно такъв отдел който смятам да сезирам .

КОРМИСОШ
11-09-2010, 11:29
... и с какво право ТВ САТ КОМ МИ хаква IP
адреса с съобщение за неплатена сметка към тях по кабела ...
С никакво! Те нямат никакви права върху мрежата, с която ви се доставят платените услуги!

Лимбата
11-09-2010, 12:38
А защо и вие господа от АТВ не сезирахте който трябва и не оправихте този проблем след като са хакнати вашите абонати .
Ами цяла седмица получавам отговор -работи се по проблема ,адвокати ли нямате , техници ли ,компютърни специалисти ли .В прав ред ред аз съм си платил при вас и съответно трябва да получа услугата за който съм си платил .

TUISTERa
11-09-2010, 12:50
С никакво! Те нямат никакви права върху мрежата, с която ви се доставят платените услуги!
Хахаха, евала :) АТВ САТ НЯМАТ НИКАКВИ АМА НИКАКВИ ПРАВА ВЪРХУ ИП АДРЕСИТЕ !!!! Ай-пи адресите са собственост на Красимир Кирев и никъде в никой договор не пише че са собственост на абонатите, както и че нямаме право да ги променяме когато си искаме примерно. Всъщност АТВ нямат право да ги използват!!!
Едит: ИНТЕРНЕТ ДОСТЪПА ВИ Е ОГРАНИЧЕН
По кабела ви не тече интернет, просто имате връзка със сървъра. Има разлика между това и ИНТЕРНЕТ - за справка - wikipedia :)

Лимбата
11-09-2010, 13:39
Я хубаво виж има закон който казва ,че IP адресите са персонална информация с носител на лични данни тоест ти имаш достъп до личното ми пространство така ли ,второ с това което ти ми заяваваш чрез тази собственост ,автоматично ставаш собственик на информация на 80000 компютъра ,предполагам не само на часни лица
това са банки,банкови сметки и куп още неща ,учреждения,фирми и може да използвуваш тази информация така ли :s104. А да не забравя че след ако някой ден използвувам компютъра си чрез интернет за някоя щуротия след като сте собственици на IP ми вие сте ми съучастници :twisted: .Трето хубаво решихте го разделихте се но никой ли не знае реда за уведомяване на абонатите ,има една дума казва се редукция или по просто изменение(промяна) по закон това става ,с писма и публикуване в вестник ,никъде не пише СМС .

TUISTERa
11-09-2010, 14:13
Тоест, с това, че ти спираме интернета ние вършим закононарушение така ли? Тогава спирам да плащам всичко на всички на които плащам. Никой не ти се намесва в ип-то. Просто всички заявки които идват от твоя модем се насочват към това съобщение :) Никой не ти бърка в нета, ниой нке ти ръчка в компютъра и никой не ти следи информацията. Ако не вярваш в това което ти казвам - записваш си ип-адреса, взимаш от някой съсед ,който си е платил на касите на ТВ САТ КОМ, модема и го свързваш на мястото на твоя модем. Получаваш интернет и сверяваш ип-адреса който си получил със стария такъв. ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ ПОЛУЧАВАШ ИНТЕРНЕТ НА СЪЩИЯ ИП АДРЕС, РЕСПЕКТИВНО НИКОЙ НЕ ТИ СЕ МЕСИ В ИП АДРЕСА. Спирането на интернета и подаването на съобщението е по мак адрес на модема!

Лимбата
11-09-2010, 14:37
Ами публикувай ми документ че точно вие сте наследник на DCC
и влизате изцяло в владение на тяхната мрежа и техните права и задължения и бих си взел парите от АТВ и бих дошъл при вас .
Защото и те твърдят същото.Обосновете ми се на каква основа и на какви договорни отношения трябва да заплащам и месец октомври след като предплащам месец за месец защо след като си публикувахте новите каси по сайтовете не публикувахте и това условие за заплащане на октомври ами извихте ръцете на хората .Защо от вашите дразги и подвеждания трябва да страдаме ние абонатите .
Не ми казвай какво да чета по договорите ,достатъчно чета дневно и тяхните и вашите са едни и същи ,не ми тълкувай по свой начин договорите двустранно и тристранно това на някой друг :
Научи думичката правоприемник Що е то.
ОТНОСНО ПЛАШАНЕТО АЗ СЪМ ГО ОСЪЩЕСТВИЛ И Както казах по назад има си органи в тази държава и е време вече те да се заемат с когото трябва .

ДССклиент
11-09-2010, 14:50
За к'во изобщо спорите по теми които не са ви много ясни на всичките :) Като гледам има двама човека които горе-долу са по в час, единия само знае да плюе и нарежда без никакви конкретни доводи, другия горе-долу се опитва да отговори на въпросите за да замаже мазалото.
За да не става и моя пост поредната безмислица, ще цитирам нещо от друг форум:

"АТВ САТ" - фирмата на Гологанов

Данни от КРС - вижте само кога е пуснал уведомлението към КРС (http://crc.technologica.com/pls/apex/f?p=123:113:650203118482110::NO::P113_UL_ID,P113_RET_PAGE:1865753,111)
Данни от СЕМ - няма разрешително на тази фирма издадено за разпространение на телевизия (http://www.cem.bg/public_reg.php?action=6) - напишете и името в регистъра и нищо не излиза

"ТВ САТ КОМ" - фирмата на Кирев

Данни от КРС - вижте, обаче тук кога е пуснато уведомлението към КРС (http://crc.technologica.com/pls/apex/f?p=123:113:1350260072533035::NO::P113_UL_ID,P113_RET_PAGE:1881827,111)
Данни от СЕМ - има разрешително за разпространение на телевизия (http://www.cem.bg/public_reg.php?action=6&search=6&name=%D0%A2%D0%92+%D0%A1%D0%90%D0%A2+%D0%9A%D0%9E%D0%9C) - напишете името на фирмата в регистъра и ще Ви излезе

DCC - Цифрова кабелна компания - която сигурно вече няма да съществува, след тези спорове и нови фирми и нови каси има всичко!
Данни от КРС - уведомление пуснато до КРС (http://crc.technologica.com/pls/apex/f?p=123:113:1281702890095086::NO::P113_UL_ID,P113_RET_PAGE:1839928,111)
Данни от СЕМ - напишете името на фирмата в регистъра и ще Ви излезе (http://www.cem.bg/public_reg.php?action=6&search=6&name=%D0%A6%D0%B8%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F+), а тази компания дори има договори за разпространение, а "ТВ САТ КОМ" - няма, но има лиценз, за разлика от фирмата "АТВ САТ" - която няма лиценз от СЕМ

Това е положението в момента с държавните органи на тези фирми, нека всеки си направи изводите! Да реши къде ще плаща, кой ще съде, срещу кой ще подава жалби в СЕМ и КРС и дали ще остане абонат на някоя от трите фирми! Или по-точно ще остане абонат и той не знае на кого в момента!П.С. IP адресите са собственост на доставчика и той ги предоставя за ползване на потребителите.
Лимбата (http://www.dtv-bg.com/member.php?u=8694) Когато вземеш кола под наем и недай си боже блъснеш с нея някой, кой е виновника?Фирмата от която си я взел, тя ли ти става съучастник?
Явно е, че недовоните са много, но к'вото и да се пише тук, нещата няма как да се върнат назад, нито някой ще дойде да ти се извини лично или да ти се моли.Пиеш една студена вода и даваш нататакаааа ;)

TUISTERa
11-09-2010, 15:54
Ами публикувай ми документ че точно вие сте наследник на DCC
и влизате изцяло в владение на тяхната мрежа и техните права и задължения и бих си взел парите от АТВ и бих дошъл при вас .
Защото и те твърдят същото.Обосновете ми се на каква основа и на какви договорни отношения трябва да заплащам и месец октомври след като предплащам месец за месец защо след като си публикувахте новите каси по сайтовете не публикувахте и това условие за заплащане на октомври ами извихте ръцете на хората .Защо от вашите дразги и подвеждания трябва да страдаме ние абонатите .
Не ми казвай какво да чета по договорите ,достатъчно чета дневно и тяхните и вашите са едни и същи ,не ми тълкувай по свой начин договорите двустранно и тристранно това на някой друг :
Научи думичката правоприемник Що е то.
ОТНОСНО ПЛАШАНЕТО АЗ СЪМ ГО ОСЪЩЕСТВИЛ И Както казах по назад има си органи в тази държава и е време вече те да се заемат с когото трябва .
Сезирайте , лошо няма. Дори преди няколко дни имаше момент когато техниците на ТВ САТ КОМ водеха абонати до КЗП. Виждам, че няма смисъл повече да пиша , тъй като просто пълним темата. Ще поживеем, ще видим. Все пак всеки е свободен да плаща където си иска, но да се оплаква там където е платил във връзка с услугите си. Приятен ден на всички. Помогнах с каквото мога. От мен толкова. Явно не ми е в компетенцията да обяснявам на хората, не беше и когато обяснявахме преди 2 месеца , но тогава никой не слушаше...

Джак
11-09-2010, 16:07
Разчистване на сметките по български

40 000 абонати са жертви на войната между ортаците в интернет доставчик - http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/09/11/razchistvane-na-smetkite-po-bylgarski.98594

бранко
12-09-2010, 15:08
До Туистър-а
Благодаря ти за отговора! Но много странни неща има в него...
Подписвам значи, тристранно споразумение с Вас, докато с АТВ подписвам двустранно..... Добре, ама нали ДСС е обявена в несъстоятелност, как може да бъде страна по договор или споразумение.... Второ... решение на съда няма все още....как тогава вие решихте, че сте тези, които се разпореждате с техниката.... Не се вързва просто....
Не подкрепям нито ТВ САТ КОМ, нито АТВ САТ в момента. И двете фирми, начело с вождовете им се интересуват единтствено от парите и пая (парчето), което да завземат след раздела. Боли ги лявата пета за абонатите....
И друго да питам, на кое основание правно, задължихте абонатите да предплащат още през август абонамент за октомври?

penkoi
12-09-2010, 15:34
Най-важния въпрос:

До Туистър-а
.... Второ... решение на съда няма все още....как тогава вие решихте, че сте тези, които се разпореждате с техниката....

И всички чакаме отговора от компетентните органи.

Ако някой се мисли за достатъчно компетентен или даже по-компетентен от българския съд, да отговори.

TUISTERa
12-09-2010, 16:02
Добре, ама нали ДСС е обявена в несъстоятелност, как може да бъде страна по договор или споразумение....
Доколкото съм наясно ДСС не е обявена в несъстоятелност...
Споделете абонатите, които платиха за октомври колко платиха за септември ???

бранко
13-09-2010, 10:31
Абе всички знаем, че за септември не се плаща на касите на ТВ САТ КОМ, въпроса ми бе, как може през август да се плаща абонамент за октомври, като се прескача септември....

идин
13-09-2010, 15:28
И аз се прецаках да има плащам на тези симпатяги, но след като няколко дни беснях, че не мога да получа услугата, за която съм си платил, без да се занимавам с дела и т.н., се консултирах с правист и се оказа следното.
След като ДСС са в несъстоятелност, значи трябва да си съберат активите, за да ги разпродаде. Как ли? Ами да дойде у вас, обаче задължително със съдя-изпълнител, да ви предоставят изпълнителен лист, че трабва да им възстановите оборудването ( модеми, цифрови приемници и т.н.) и вие да им ги върнете. Само и единствено при тези обстоятелства обаче!! И след като селските пръчки Гологъ*ов и безКу*ов си позволяват да се еба*ат с нас, като ни вземат парите, а не ни предоставят нищо, и след това се оправдават със "ми като не ти изнася, съди ни",вие драги съфорумци, им отговорете със същото, ГОСПОДА ТУРБОФОЛК БИЗНИСМИЕНИ, АКО ИСКАТЕ ДА ВИ ВЪРНА ОБОРУДВАНЕТО, СЪДЕТЕ МЕ. Има обаче една малка подробност. Трябва да ви осъдят от ДСС, щото договорите са ви с тях, а ДСС вече няма. А тези никога няма да се разберат кой да онаследи ДСС, ще влязат в една върволица от дела и обжалвания, ум да ти зайде!! И така ще си минат петте годинки давност, и поне машинките си остават за нас:D;;650;). Само не се подлъгвайте да преподписвате договори с който и да е от двамата селяци, та да го изду*ат яката, пък нека забогатяват с наще 15 лв.

ДЦЦЮзър
13-09-2010, 16:50
Виждам, че тук четат хора, които работят в ДЦЦ. Интересуваме кога ще възтановят излъчването на City TV в цифровия пакет и защо преди време беше спряна MAD TV за сметка на скапаните чалга телевизийки?

Златанов
13-09-2010, 18:26
Туистър, започваш да се държиш като администраторите във форума на ITV, като им се скапа спътника и не можеха да покрият Европа. Тогава се измъкваха като казваха:"Ами услугата е гарантирана само за България" И ти сега правиш опити да се оправдаваш, но каквото и да кажеш, вашата е ясна - още 2-3-4 месеца ще сте на пазара на телекомуникационните услуги и след това сте аут. Не ставате. На всичко отгоре цялата ви техника ще си остане по клиентите, защото нямате как да си го вземете. Ще пиете по една студена вода и ще разберете, че незаменими няма и не вие сте най-великите. И още нещо, такъв тон, на хората /абонатите/, които хранят и са хранели теб и семейството ти, нямаш право да държиш. Можеш да си посипеш главата с пепел и да си затвориш устата, защото каквото и да кажеш, изглеждаш смешен.

TUISTERa
13-09-2010, 19:57
Туистър, започваш да се държиш като администраторите във форума на ITV, като им се скапа спътника и не можеха да покрият Европа. Тогава се измъкваха като казваха:"Ами услугата е гарантирана само за България" И ти сега правиш опити да се оправдаваш, но каквото и да кажеш, вашата е ясна - още 2-3-4 месеца ще сте на пазара на телекомуникационните услуги и след това сте аут. Не ставате. На всичко отгоре цялата ви техника ще си остане по клиентите, защото нямате как да си го вземете. Ще пиете по една студена вода и ще разберете, че незаменими няма и не вие сте най-великите. И още нещо, такъв тон, на хората /абонатите/, които хранят и са хранели теб и семейството ти, нямаш право да държиш. Можеш да си посипеш главата с пепел и да си затвориш устата, защото каквото и да кажеш, изглеждаш смешен.
Извинявам се предварително за тона си , но ще го държа и на теб - Аз съм потребител в този форум, форума не е на никоя от обсъжданите фирми. Опитвам се да отговоря на колкото се може повече въпроси в качеството си на служител на ТВ САТ КОМ, но отговарям като потребител и желая да се отнасят с мен като потребител. Който желае да му се говори с тон на служител да се свърже с телефоните на компанията или да отиде на някоя каса. Както ти си потребител в този форум така и аз. На всичкото отгоре ми се струва , че хора като тебе , които не разбират кога някой се опитва да им обясни нещо, ами са на мнение, че някой се опитва да ги убеди в нещо и да ги излъже за същото нещо винаги ще са в положение неразбрали. Както вече казах ДСС НЕ Е ОБЯВЕНА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ! Може да е започната такава процедура, въпреки че не знам за такова нещо, но докато процедурата не завърши дсс е активна компания с права и задължения. Колкото до 2-3-4 месеца, само времето ще покаже... Прочетох си постовете назад и така и не видях къде по дяволите се оправдавам?!?! Явно си на мнение, че всяко едно обяснение, което не отговаря на твоето разбиране на нещата си е един вид оправдание, ако е така, то аз се оправдавам от доста отдавна. Не мисля, че лично аз имам за какво да се оправдавам . Ако има някой, който трябва да се оправдава, то това са Тъпата бюрокрация и Съдружниците в ДСС.

a4oo
13-09-2010, 21:35
Може ли някои да ми даде ВАЛИДЕН номер Цифрова кабелна за повреди,защото на 070042244 никои не обажда!!! :s104

Златанов
14-09-2010, 21:34
Извинявам се предварително за тона си , но ще го държа и на теб - Аз съм потребител в този форум, форума не е на никоя от обсъжданите фирми. Опитвам се да отговоря на колкото се може повече въпроси в качеството си на служител на ТВ САТ КОМ, но отговарям като потребител и желая да се отнасят с мен като потребител. Който желае да му се говори с тон на служител да се свърже с телефоните на компанията или да отиде на някоя каса. Както ти си потребител в този форум така и аз. На всичкото отгоре ми се струва , че хора като тебе , които не разбират кога някой се опитва да им обясни нещо, ами са на мнение, че някой се опитва да ги убеди в нещо и да ги излъже за същото нещо винаги ще са в положение неразбрали. Както вече казах ДСС НЕ Е ОБЯВЕНА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ! Може да е започната такава процедура, въпреки че не знам за такова нещо, но докато процедурата не завърши дсс е активна компания с права и задължения. Колкото до 2-3-4 месеца, само времето ще покаже... Прочетох си постовете назад и така и не видях къде по дяволите се оправдавам?!?! Явно си на мнение, че всяко едно обяснение, което не отговаря на твоето разбиране на нещата си е един вид оправдание, ако е така, то аз се оправдавам от доста отдавна. Не мисля, че лично аз имам за какво да се оправдавам . Ако има някой, който трябва да се оправдава, то това са Тъпата бюрокрация и Съдружниците в ДСС.

А сега де, хем отговяряш като служител, хем не искаш да отговаряш като такъв.
Тона ти към колегите на предишната страница и особоно подчертаното с червено, никак не е уважителен. Това, че някои от тях не разбират точно какво е положениети и как работи системата, не значи, че трябва да се отнасяш с тях като с малоумни и да обясняваш как да си вземели модема и да си запишели Ipто и т.н. Някак настина не е уважително, без значение дали пишеш като служител или като юзър.

По въпроса с оправданията и другото - не си ме разбрал правилно. Исках да кажа друго. Както и да е, няма смисъл да влизаме в полемики.

Между другото, искрено ви пожелавам да не се налага да си търсите нова работа и нещата с ТВ Сат Ком да се оправят. Напълно наясно съм какво е положението с фирмата и кой кой е. Знам и кой бърка всичко и се мъчи по всякакви начини да се докопа до нещо и ако може междувременно да попречи на другия, като говори какви ли не небивалици. Дано наистина всичко се оправи. Най-малкото ще е жалко, че изградихте такава мрежа, с която към момента никой друг оператор не може да се похвали.

gogo0
15-09-2010, 03:14
ей голяма дискусия дръпнахме, едва ли следващите 2 3 месеца ще се управят нещата , като изчезнат 30% от абонатите тогава ще има светлина в тунела , преди месец мрънкахте къде са ХД каналите ся къде ми е кабелната :worry:

harko77
15-09-2010, 07:36
ей голяма дискусия дръпнахме, едва ли следващите 2 3 месеца ще се управят нещата , като изчезнат 30% от абонатите тогава ще има светлина в тунела , преди месец мрънкахте къде са ХД каналите ся къде ми е кабелната :worry:

Дамм поне сега има HBO и синемах:hammer:

Виктория
15-09-2010, 10:57

"Голям" келепир!!!

u1315
15-09-2010, 15:37
днеска вече нищо няма от сутринта! и нета спря преди малко...

Grimsoul
15-09-2010, 16:18
днеска вече нищо няма от сутринта! и нета спря преди малко...

Да и при мен кабелна няма.. отидох да питам в офиса на Мария Луиза, ама там вече няма офис... телефоните им не работят..

ДЦЦЮзър
15-09-2010, 16:50
Някой от работещите в ДЦЦ ще каже ли какво става? Цял ден няма цифрова тв и нет. Цифровата дойде преди малко, но има само няколко канала. Вече ми писна тотално и ми се изчерпа всякакво търпение. От другия месец спирам да плащам и ще си търся алтернатива. Омръзна мииииииииии :s104

bindermish
15-09-2010, 18:33
TUISTER къде ми е телевизията бе брат? Как ще гледам мачовете довечера? :lol15:

ДИММ
15-09-2010, 19:27
TUISTER къде ми е телевизията бе брат? Как ще гледам мачовете довечера? :lol15:

Хе ... Как да ти отговори човекът ...? Ми няма нет у тях .. :)

Май вече можем да кажем R.I.P. DCC ... Такова спиране на сигнала не е постигал досега и Еврокома . При N3 както чувам вече се чака за да те включат ...

TUISTERa -ееееее кво става бе човек . Тоя вашият ( на "правилната" фирма) телефон за връзка кога ще проработи нормално ?

Виктория
15-09-2010, 22:13
Хе ... Как да ти отговори човекът ...? Ми няма нет у тях .. :)

Май вече можем да кажем R.I.P. DCC ... Такова спиране на сигнала не е постигал досега и Еврокома . При N3 както чувам вече се чака за да те включат ...

TUISTERa -ееееее кво става бе човек . Тоя вашият ( на "правилната" фирма) телефон за връзка кога ще проработи нормално ?

Иначе TUISTERa държеше на всички един назидателен тон, караше се поучително, отговаряше подигравателно на резонните ни въпроси...сега какво ще каже??? Нищо, та нали няма нет!

tzvetann
16-09-2010, 11:15
Честит пореден резил.... Срамота.

http://news.plovdiv24.bg/191928.html

P.S. Къде са търтеите от разни държавни комисии в момента?
Това е абсолютна гавра.

Виктория
16-09-2010, 13:44
Честит пореден резил.... Срамота.

http://news.plovdiv24.bg/191928.html

P.S. Къде са търтеите от разни държавни комисии в момента?
Това е абсолютна гавра.

Резила вече е тотален!!!

u1315
16-09-2010, 16:08
втори ден нямам нет и телевизия... ;;601

pzhekov
16-09-2010, 17:08
Туистъре,сега като се раздели ДЦЦ-то ти към кой работиш ТВ САТ или АТВ САТ

ДИММ
16-09-2010, 17:17
Туистъре,сега като се раздели ДЦЦ-то ти към кой работиш ТВ САТ или АТВ САТ

Стрига сте го питали деее ... Чакайте да му дойде нета , за да отговори ....

БАЙ ИВАН
16-09-2010, 17:49
Стрига сте го питали деее ... Чакайте да му дойде нета , за да отговори ....
При тоя отлив на абонати другия месец май ще е безработен :lol15: към който и от двамата да е на работа ;;513/ ама той е при КК/ :worry::;810

ниик
16-09-2010, 19:14
:) Оставете човека на мира ... едава ли има няква вина, то ясно къде е проблема, поне ни дава няква информация

Тука в жк Тракия нямаме ТВ от вчера... на цифровата нищо... на аналоговата само "БНТ Пловдив" и канала с цифричките:) значи мрежата е здрава ... по други райони имало още 4-5 канала ?!?!? странно :)

Нета ми е от друго място та за него не знам ... ама един колега каза че имал... пак в жк Тракия ама пак ТВ няма

Днес някъде четах че Галаганов вчера е влязъл със сила при техниката и я окопирал ... колко е вярно не знам

Някой ако знае нещо нека сподели :)

penkoi
16-09-2010, 19:52
живея до полиграфията
след като възстановиха сигнала телевизора хвана 56 цифрови и 41 аналогови канала

Pevge
16-09-2010, 20:03
живея до полиграфията
след като възстановиха сигнала телевизора хвана 56 цифрови и 41 аналогови канала

И в Кичука е така.

bixxol
16-09-2010, 22:31
Привет ,
Абонат съм на дсс , без да искам натиснах в менюто на цифровия приемник инсталиране >възтанови заводски настройки . Сега хващам само 8 цифрови канала .

Моля пишештите служители на дсс да помогнат по въпроса или да ходя в някой офис.

TUISTERa
17-09-2010, 09:21
http://www.youtube.com/watch?v=fsxo0dBlEo0 - No one didn't touch anything... Episode 2 - Спирането на тока, рязането на кабели от страна на твсат ком, възстановяването на интернета до часове , спирането на кабелна телевизия - ВСИЧКИ ЛЪЖИ НА ГОЛОГАНОВ ОПРОВЕРГАНИ НА 15.09.2010 В 9 ЧАСА СУТРИНТА

bindermish
17-09-2010, 09:53
http://www.youtube.com/watch?v=fsxo0dBlEo0 - No one didn't touch anything... Episode 2 - Спирането на тока, рязането на кабели от страна на твсат ком, възстановяването на интернета до часове , спирането на кабелна телевизия - ВСИЧКИ ЛЪЖИ НА ГОЛОГАНОВ ОПРОВЕРГАНИ НА 15.09.2010 В 9 ЧАСА СУТРИНТА

И какво ме грее мене кой на кого реже кабели и тн.мен ме интересува ще имам ли цифрова и нет днеска или и аз ви режа кабелите по блока ми (да си изкарам малко яда)и минавам на друг оператор

ДЦЦЮзър
17-09-2010, 09:56

Добре поне може ли да кажеш кога се очаква да има интернет?

harko77
17-09-2010, 10:03

Явно гологанов е човека щом силата е с него :a0801:

One665
17-09-2010, 10:31

TUISTERa, какво се опитавш да ни обясниш с това видео?

малборо
17-09-2010, 10:37
Явно гологанов е човека щом силата е с него :a0801:

Така е като две кучета сдавят за един кокал

Виктория
17-09-2010, 11:39
TUISTERa, какво се опитавш да ни обясниш с това видео?

Да и аз не можах да разбера, какво ме грее това видео-т.е. не мен, а абонатите. Аз съм супер щастлива, че вече не съм абонат на тази фирма. Въпроса на хората е ДОКОГА??? Има сериозно гражданско недоволство, което най-вероятно ще ескалира. Чудя се само на компетентните органи-КЗС, прокуратура и съд, кой ще защити хората. Ами забранете дейността на тези фирми докато се разберат и толкова. По-добре всички да знаят, че тях ги няма и да си търсят други, нормални доставчици. В крайна сметка живеем в Пловдив и пътищата са много.

бранко
17-09-2010, 13:48
По информация на охранител - мой приятел, нает от ТВ САТ Ком, който охранява шахтите, кабелите си ги срязват сами от ТВ САТ ком, затова в момента целия град е без кабелна и интернет. Сами си режат клона на който седят.... като виждат, че са безсилни...Не че Гологлавия и той е цвете за мирисане...

Виктория
17-09-2010, 18:44
Това мнение го копирах от коментарите в един пловдивски сайт и изключително много ми хареса-автора да ме прощава, че не съм го питала-слагам го в кавички, да се знае, че не са мои думи, но пък мисля точно по същия начин:
"Ситуацията изглежда комично, а всъщност е някакъв абсурд. Роден, наш, български абсурд в който се оказвам замесен без да искам, че и потърпевш на това отгоре. Не ме интересуват личните претенции нито на г-н Гологанов, нито на г-н Кирев. Нито АТВ САТ, нито ТВСАТ КОМ. Аз вземане - даване с тях нямам. Имам договор с ЦИФРОВА КАБЕЛНА КОМПАНИЯ ООД ... Но ... Вече втори ден се чудя на кого да тегля майните ... На тези от Компанията ли? Да, ама те са невинни - срязали са им кабелите, оправят ги, а някой им пречи. Е, ще им тегля една, защото втори ден съм без ТВ в къщи, ама ще е "малка" - не са си ги срязали те я, а и като за начало - "малка". На г-н Гологанов и на г-н Кирев? Да, ама и те са невинни - нито са се били, нито са ги хванали с рязани кабели под мишница, нито нищо. За това, че не могат да си разделят парцалките и се замерят един друг с жалби, съдебни решения, и плюнки по медиите и на тях една "малка" - знаят се от сума време, приятели, това - онова и изведнъж разбраха, че не могат да се понасят, а и да не пропускам както се казва. На тези от охранителната фирма ли? Да, ама и те са невинни - наети са и им е платено. Впрочем май заслужават. За това, че са се изтипосали с колата на тротоара, а и другите са паркирали след забранителния знак. Да. И на тях една, но "средна". На серсемите, който са нарязали кабелите? Да, ама и те са невинни - някой друг им е набучил фитилите в кухите глави, а и как да се сърдиш на "тъпан" по рождение. Но май ми се услади. Така че и за тях "средна". На институциите ли - правораздавателни и правоохранителни? Да, ама и те невинни - процедури си има, ред и закон. Правова държава сме все пак и не могат ей така да се месят, и решават без да вземат в предвид всички обстоятелства, и тинтири минтири. Нооо ... На полицията, за това, че дреме и не напише поне един акт за спрения на тротоара автомобил, и не го репатрира - "малка", може и две, че и другите коли са в нарушение. На прокуратурата, че не се самосезира по това обществено значимо събитие - "малка". Не по - добре "средна", че нещо взех да набирам, а и само половината град няма сигнал. И то като ги събереш май стана "голяма", ама карай да върви ... Я да се огледам за още някой. Ха. Че то какво стана? То не останаха, няма на кого ... Я чакай ... Мярна ми се нещо ... Отсреща в черния екран на телевизора, отражение някакво ... Охоооо ... Сега и последния ще "благословя" ... Но ... Това май съм аз ... Ехххх, "голяма" щеше да е, ама нали е за последно и нали е за мен - "малка". Сърце не ми дава повече, а заслужавам. Плащам, не получавам, седя и дремя, и някакви ме правят на първия братовчед на хомо сапиенса ... Хайде няма нужда а? Та като няма на кого повече, я да забия един шут на котката и да я закача на пердето от раз... Ааа ... И на кучето няма да му се размине. Първо ще му сложа намордника и тогава взимам тоягата, че е бая звяр и може да стане некъв сакатлък ... Та така драги съфорумници ... Ако сте имали нервите да изчетете горното не ме обвинявайте, че съм ви отегчил. И за котката, и кучето недейте ... То човек като остане без телевизия кви ли не щуротии го налазват ... Хайде - със здраве, че отивам да дробя салатката ..."

ФОРУМ 99
18-09-2010, 10:16
Имам въпроси към туистъра .1.Дали ще работи в ДСС ако нямаше проблеми между собствениците?Мога веднага да си отговоря на въпроса .Не. Защото собствениците знаяха за вашите злоупотреби-купуване на материали на завишени цени ,си ем ти еси за стотици хиляди левове ,които сега са паметници на културата,купуване на цифрови приемници на високи цени ,неработещи с системата на ДСС и др.
2.Защо не кажеш какви са фактите за разделянето?Ти си умно момче и сигурно си прочел устава на ДСС ООД.Ако не си го чел има го в търговския регистър.За да се изключи съдружник
чл.19 ал 1 от дружеството трябват три четвърти от капитала ал.2. А двамата собсвеника имат по 50%.Интересно ми е как са станали 3/4.Затова агенцията по вписванията са направили отказ,а това е видно и за студент по право първа година .Ти ще кажеш че имате документ от съда.Но в агенцията по вписванията имате отново отказ .Такива документи се купуват с продажни съдии ,както си се продал и ти но си заложил на куция кон.
3.Ако ти влязат във владение на твоя дом с фалшив натурален акт,случаи такива много ти какво ще направиш ?Ще гледаш отстрани или ще се бориш да си го върнеш.
Лошото във случая че страдат абонатите,а съдебната система е в кома.

ДЦЦЮзър
18-09-2010, 11:17
Гологана е завладял мрежата и е пуснал инфо канал и веднага е написал къде може да се заплаща месечната такса :c040: Също така много ми е интересно и какъв нет ще пусне, ако успее изобщо в близките 6 месеца :twisted: А може би тази седмица ще има епизод n-ти: "ТВ САТ КОМ отвръщат на удара". ;;601

Аз лично повече няма да им и стотинка на нито един от двамата, нито смятам да им връщам приемник и модем. Ако са мн на зор - да дойдат да си ги вземат. Глупаци!

Фурба
18-09-2010, 11:55
хора ... ,не знам защо се ядосвате и хабите нервите ,все пак живеем в една страна където ъправляват Ъпсуртат ,беззаконието и мафията (към която влизат всички законни правораздавателни органи) .... аз ви давам едно предложение минаваите на CoolBox ,пичовете са едни от най-добрите доставчици на нет BG peering and world ... т`ва нещо с ДЦЦ-то и тоя целия цирк е толкова нелеп че все още не вярвам че се случва в 21-ви век :lol15:

sarivano
18-09-2010, 12:20
К'ъвто Провайдера,такива и Клиентите....Интересна тема,22 страници за "КАк са ме е...ли"....Ако трябва да цитирам известен и уважаван форумец,"Абре ОВЧИ,"при първо подозрение си сменяйте провайдъра и ТОГАВА си търсете правата,а не лейте сълзи как Ви прекарват...Като гледах тв репортажа просто онемях...един не каза "Включвам се при друг провайдър",а имаше едно постоянно хлипане,калко каси били и "ще платим,но не знаем къде"...Видимо удоволствието да си ЖЕРТВА ,радва клиентите на ДЦЦ.(или вече "бивши")...Сега остава да получат и нужните порции СЪЧУСТВИЕ:)))Успехи..ЖЕРТВИ..."Спасението на ДАВЕЩИТЕ се ,е дело на самите ДАВЕЩИ СЕ"...О.Бендер

ДЦЦЮзър
18-09-2010, 13:15
Интернета тръгна. Като провайдър излиза Айндълсофт. Въпроса ми е като имам споразумение с ТВ САТ КОМ и съм платил на тях за септември, а очевидно в момента мрежата се контролира от АТВ САТ, кога ще ми резнат нета?

sarivano
18-09-2010, 13:51
Въпроса ми е като имам споразумение с ТВ САТ КОМ и съм платил на тях за септември

Най-вероятно имаш ДОГОВОР,в който е описано "как и кога резват"! СПОРАЗУМЕНИЯ се правят между субекти при едни по-различни обстоятелства.

Михаил
18-09-2010, 15:02
Интернета тръгна. Като провайдър излиза Айндълсофт. Въпроса ми е като имам споразумение с ТВ САТ КОМ и съм платил на тях за септември, а очевидно в момента мрежата се контролира от АТВ САТ, кога ще ми резнат нета?

Какви са ти настройките на модема, че при мен кабелната тръгна, но още няма нет?

Благодаря ти предварително ;)

ДССклиент
18-09-2010, 21:51
До колкото следя темата в един друг пловдивски форум, много малка част от хората имат интернет и той се предоставя от Angelsoft ET.ИП-то което се предоставя е "локално" ( от вида 192.168 ).От тук -> нещата стават все по зле и злеееее :s104

КОРМИСОШ
19-09-2010, 11:52
Продължава поетапното възстановяване на интернет и ТВ в Пловдив. Още малко търпение :)

ДЦЦЮзър
19-09-2010, 12:04
Продължава поетапното възстановяване на интернет и ТВ в Пловдив. Още малко търпение :)

То пък един интернет .... пълна трагедия. Тоя Гологанов е б*си кухата лейка. Поне при Кирев имаше 20 мегабита и работеща цифрова, а тоя гологлав малоумник 5 дни не можа да си оправи техниката.

иван6789
19-09-2010, 16:56
:s104Koga shte imame tv v Smirnenski???????:s104

tzvetann
19-09-2010, 16:59
:s104Koga shte imame tv v Smirnenski???????:s104 Когато си смениш оператора ;;602 Аз също съм в Смирненски, но проблеми нямам ;)

иван6789
19-09-2010, 17:23
:s104Shte zvanim na EN3!:s104

иван6789
19-09-2010, 18:45
:g035(1):Imame tv veche.Chast ot kanalite,no vse pak neshto!!!!

keivin__2
19-09-2010, 19:48
К'ъвто Провайдера,такива и Клиентите....Интересна тема,22 страници за "КАк са ме е...ли"....Ако трябва да цитирам известен и уважаван форумец,"Абре ОВЧИ,"при първо подозрение си сменяйте провайдъра и ТОГАВА си търсете правата,а не лейте сълзи как Ви прекарват...Като гледах тв репортажа просто онемях...един не каза "Включвам се при друг провайдър",а имаше едно постоянно хлипане,калко каси били и "ще платим,но не знаем къде"...Видимо удоволствието да си ЖЕРТВА ,радва клиентите на ДЦЦ.(или вече "бивши")...Сега остава да получат и нужните порции СЪЧУСТВИЕ:)))Успехи..ЖЕРТВИ..."Спасението на ДАВЕЩИТЕ се ,е дело на самите ДАВЕЩИ СЕ"...О.Бендер

vij sq za6to vsi4ki hlen4at MLADEJ КОГАТО 4 ГОДИНИ НЯМАШ ОТКАЗ ОТ КАБЕЛНА ИНТЕРНЕТ И КАКВОТО И ДА БИЛО Е НОРМАЛНО . ДА СЕДИШ И ДА ЧАКАШ НЕЩАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ НАЛИ . НЕЗНАМ НА КАКЪВ НЕТ СИ
НОО ТРЯБША ДА ТИ КАЖА 1 ИСТИНА ......ТИ ИМАШ ПОВЕЧЕ ПЛАТЕНИ ТАКСИ А СИ СЕДЯЛ БЕЗ НЕТ И КАБЕЛАРКА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ТЕЗИ 4 ГОДИНИ . :worry::worry::worry:;;602

Виктория
19-09-2010, 21:50
От един друг форум разбрах кода за отключване на приемниците на бившите DCC - 359700110996 - въвежда се в меню-инсталация

sarivano
19-09-2010, 22:33
vij sq za6to vsi4ki hlen4at MLADEJ КОГАТО 4 ГОДИНИ НЯМАШ ОТКАЗ ОТ КАБЕЛНА ИНТЕРНЕТ И КАКВОТО И ДА БИЛО Е НОРМАЛНО . ДА СЕДИШ И ДА ЧАКАШ НЕЩАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ НАЛИ . НЕЗНАМ НА КАКЪВ НЕТ СИ
НОО ТРЯБША ДА ТИ КАЖА 1 ИСТИНА ......ТИ ИМАШ ПОВЕЧЕ ПЛАТЕНИ ТАКСИ А СИ СЕДЯЛ БЕЗ НЕТ И КАБЕЛАРКА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ТЕЗИ 4 ГОДИНИ . :worry::worry::worry:;;602

За "МЛАДЕЖ" благодаря,ласкае:))))))Но....такава "овча лоялност" ,извинявай ,не я разбирам...Нищо лично,просто е много "по български"...МИнало-Бешало,дето му казват..Виж реалноста и си смени оператора...К'во то е било 4 години няма да се повтори,ако за месеците подигравки не сте го разбрали.А за пълнота на Сведението...в последните 5 години ,там където ползвам и-нет/район Централен/,Евроком НИТО ЕДИН път не е давал сбой.Преминах на кулбокс,единствено, защото смятам за нелогично един доставчик да ми предоставя и и-нет и тв....Логиката на действията ми я чуствате на собствен гръб.Има DTH оператори за ТВ има "оптични" и всякакви други коректни и-нет провайдъри....НАистина кефа 30 и 3 в 1 не същедтвува ,но с около 40 спиш спокойно::)УСПЕХИ В ОВЧЕДУШИЕТО

ДССклиент
19-09-2010, 22:49

ти на т'ва интернет ли му викаш:

http://www.speedtest.net/result/958127443.png

Да не говорим, че опитката в нас от 3 дена не е помирисвала и пакет от DHCP-то...
Според мен положението си е направо КАПУТИСОШ.
Както каза един друг съфорумец, мечтата на Бай ви Гаров накрая ще се сбъдне да даде интернет на целия град :worry:( или к'вото остане от :e085: клиенти ).

Джак
20-09-2010, 08:51
sarivano и DON Джолан се наказват с бан до края на седмицата!
Първия за етнически обиди и нападки, втория - за разпалване на конфликта.
Когато се чувствате обидени от някой, свържете се с модератор, а не се саморазправяйте в темите на форума!

Виктория
20-09-2010, 10:23
@sarivano мислех да не ти отговарям, но следва да знаеш следното-аз в огледалото се гледам редовно, бъди спокоен и проблема с нета и телевизията го реших безкомпромисно, още след първия срив на мрежата на бившите DCC-далеч съм от мисълта, че ще плащам и някой ще ме цака. Та, проблема го реших, като се включих на N3-хората даже ми признаха платената такса към предния оператор и ме пуснаха безплатно до края на месеца-т.е. и пари не съм загубила. Аз съм съгласна, че трябва да има гражданско мислене и общество и че институциите трябва да ги побъркат тези двамата, защото 40 000(ако наистина имат толкова абонати) клиента са без услуга, за която си плащат. Подразниха ме наглите ти обиди, а ако не се чустваш българин, проблема си е твой. Понеже съм завъришла история мога само да кажа, че русофилите и Русия са нанесли толкова вреди на България, колкото малко други-но това е една друга тема, която тук няма да обсъждам.

БАЙ ИВАН
20-09-2010, 11:49
@sarivano мислех да не ти отговарям, но следва да знаеш следното-аз в огледалото се гледам редовно, бъди спокоен и проблема с нета и телевизията го реших безкомпромисно, още след първия срив на мрежата на бившите DCC-далеч съм от мисълта, че ще плащам и някой ще ме цака. Та, проблема го реших, като се включих на N3-хората даже ми признаха платената такса към предния оператор и ме пуснаха безплатно до края на месеца-т.е. и пари не съм загубила. Аз съм съгласна, че трябва да има гражданско мислене и общество и че институциите трябва да ги побъркат тези двамата, защото 40 000(ако наистина имат толкова абонати) клиента са без услуга, за която си плащат. Подразниха ме наглите ти обиди, а ако не се чустваш българин, проблема си е твой. Понеже съм завъришла история мога само да кажа, че русофилите и Русия са нанесли толкова вреди на България, колкото малко други-но това е една друга тема, която тук няма да обсъждам.
Браво, те така се прави - при първи проблеми БЕГАШ ;) ! Но че има бълъци, които тичат да те намерят също е вярно.:lol15: А за историята - учила си по новите учебници, квото са ти снесли да знаеш ! Ние сме се самообразовали и сме ровили да научим истината ! Със здраве;;650 Тая тема взе да ми омръзва :hammer:

Виктория
20-09-2010, 12:10
Браво, те така се прави - при първи проблеми БЕГАШ ;) ! Но че има бълъци, които тичат да те намерят също е вярно.:lol15: А за историята - учила си по новите учебници, квото са ти снесли да знаеш ! Ние сме се самообразовали и сме ровили да научим истината ! Със здраве;;650 Тая тема взе да ми омръзва :hammer:

И на мен-изчерпа се тотално!

boooyan
20-09-2010, 13:52
И на мен-изчерпа се тотално!

От давна темичката ви се изчерпа ;;601 но нищо измислете си някоя друга и давайте пак 10 страници с лаф, мохабет, обиди и жалвания ;;573 Нямам против лаладжиите просто темата е за друго ;)...
И случайно ако има някой който следи темата заради каналите да каже колко канала хваща и с какво качество... Аз съм в район централен и хващам 50 цифрови от които повечето само изчезват :D Дали е само при мен или навсякъде е така...

БАЙ ИВАН
20-09-2010, 15:11
От давна темичката ви се изчерпа ;;601 но нищо измислете си някоя друга и давайте пак 10 страници с лаф, мохабет, обиди и жалвания ;;573 Нямам против лаладжиите просто темата е за друго ;)...
И случайно ако има някой който следи темата заради каналите да каже колко канала хваща и с какво качество... Аз съм в район централен и хващам 50 цифрови от които повечето само изчезват :D Дали е само при мен или навсякъде е така...
И в Кичука е така ;;601 ама така и ще бъде, пък и по-зле ще става сигурно, докато двамата какавани си разчистят сметките и разделят "баницата", ако нещо е останало от нея:worry: Иначе аз съм на 39Е с Арива 200 ;;650

Vortex87
20-09-2010, 15:11
И аз съм в район центален и имам 51 канала.Качеството на цифровата е добро, но аналоговата често замръзва.
Чесно казано единствено ми липспва тв+ и каналите със закъснение.Др канали така или иначе си бяха пълнеж.

One665
20-09-2010, 15:33
И аз съм в район центален и имам 51 канала.Качеството на цифровата е добро, но аналоговата често замръзва.
Чесно казано единствено ми липспва тв+ и каналите със закъснение.Др канали така или иначе си бяха пълнеж.

В Смирненски на цифровата само 8 канала, аналоговата около 40, замръзванията ги има през15 мин за 5-6 минути. Явно нашия квартал най бавно/късно сеоправят нещата.

pzhekov
20-09-2010, 15:48
Туистъра къде се е покрил;;601

Михаил
20-09-2010, 20:29
И аз съм в Смирненски
Цифрови: 56
Аналогови: 40+
Интернет: няма

Прекъсват, изчезват...
Каквото си пожелаеш.

pzhekov
20-09-2010, 20:34
И в Кичука е същото.Цифрови 56,аналогови около 40,интернет в момента има,но не се знае кога ще спре.

Златанов
20-09-2010, 21:33
На кои честоти са ви пакетите, че изкарвате 56. Аз изкарах 51 канала. Коя честота пропускам? Имам сигнал от 658 до 690 включително през 8MHz. Да не би да имате предвид, че са 56 с радиата?

pzhekov
20-09-2010, 21:44
Да,с радиата са 56 ;)

Златанов
20-09-2010, 22:02
Значи грешката е вярна :)

heracle
20-09-2010, 22:42
Вие сте мазохисти бе хора. Ама ви разбирам, нали е евтинко и сте свикнали да ви клати тази фирма, ще сте с нея до гроб. :;807

One665
21-09-2010, 08:03
Вие сте мазохисти бе хора. Ама ви разбирам, нали е евтинко и сте свикнали да ви клати тази фирма, ще сте с нея до гроб. :;807

Повечето квартали нямаме особен избор. Мазохисти или не в освен "близалките" друго почти няма - нито за ТВ ни за интернет, особено на тази цена, която беше, то и качеството беше добро /преди данданиите/.

малборо
21-09-2010, 08:05
Повечето квартали нямаме особен избор. Мазохисти или не в освен "близалките" друго почти няма - нито за ТВ ни за интернет, особено на тази цена, която беше, то и качеството беше добро /преди данданиите/.ами булсат

One665
21-09-2010, 08:24
ами булсат

Живей на западна страна да видя какъв булстат ще пуснеш. Аз съм на полседен етаж, имам комшии, които си набучиха натените на покрива заради булсат и ако ми потече още на някое място съм им обещала, че ще си събират антените по улицата. Да не говоря с три ТВ колко ще да плащам за булсат, а интернет не виждам как ще да ми доставят в момента. Пък и те направиха обвъзващи договори. Като ще хвърлям сума пари за оборудване /понеже искам безсрочен договор/ по добре сат антена, но и за нея няма кой знае колко добро изложение. Доколкото съм наясно и сат и Булсат искат източно изложение, за по ниски етажи пък да не говорим.

Виктория
21-09-2010, 08:28
Повечето квартали нямаме особен избор. Мазохисти или не в освен "близалките" друго почти няма - нито за ТВ ни за интернет, особено на тази цена, която беше, то и качеството беше добро /преди данданиите/.

За минало свършено време чувал ли си-трябва да се търсят алтернативни варианти, защото подочух, че тези изобщо няма да се оправят в близките 5-6 месеца. Така, че дори гнусните близу са по-добър вариант-лошото е, че подписваш договр за 12 месеца и май комбинация на булсат с някой интернет доставчик е по-добра. ADSL-а на виваком взе да се пооправя-с такъв сме на работа и взе да става търпимо-читав.

One665
21-09-2010, 08:34
За минало свършено време чувал ли си-трябва да се търсят алтернативни варианти, защото подочух, че тези изобщо няма да се оправят в близките 5-6 месеца. Така, че дори гнусните близу са по-добър вариант-лошото е, че подписваш договр за 12 месеца и май комбинация на булсат с някой интернет доставчик е по-добра. ADSL-а на виваком взе да се пооправя-с такъв сме на работа и взе да става търпимо-читав.

"чувал" - чувалА съм за алтернатива, но съм била абонат на "близалките" преди и няма да се върна отново и пари да ми дават договора, БТК-то също е с обвързващ договор и едно бъдещо прекратяване е една голяма неизвестна. Ще го измисли, ма защо да е .... ДСС не предлагаха лоша услуга, за съжаление се върнаха години назад, ако въобще и в началото е било така....

Въйко
21-09-2010, 08:38
На голяма част от нас антените са на покривите първо защото нямаме изложение и второ защото така е по-удобно и не ми се размятат тенекии по терасата и прозорците.
А за таксите...не че Булсат вземат скъпо,просто повечето хора са свикнали да не плащат за допълнителни телевизори и после се започва това и онова защо го няма при нас и т.н. Благодарение на това че Булсат си таксуват и събират пари за допълнителните приемници успяват да си докарат доста добри доходи които инвестират в спортни събития примерно и сега в интернет.
Таксата на Булсат е 15.80 като това вклчюва всички канали изключая ХБО и Синемакс.Срещу още три кутии контрабандни цигари на месец или три кюпак-а Загорка се плащат още два приемника и общо в апартамента стават три.Значи срещу 0,16лв. на ден всеки може да си пусне допълнителен приемник.Ако някой е опрял до тези 32 стотинки на ден за допълнителни два приемника то просто да направи икономия и да не си взема едно от многото кафета от машината през деня и си е избил разходите.

One665
21-09-2010, 08:50
На голяма част от нас антените са на покривите първо защото нямаме изложение и второ защото така е по-удобно и не ми се размятат тенекии по терасата и прозорците.
А за таксите...не че Булсат вземат скъпо,просто повечето хора са свикнали да не плащат за допълнителни телевизори и после се започва това и онова защо го няма при нас и т.н. Благодарение на това че Булсат си таксуват и събират пари за допълнителните приемници успяват да си докарат доста добри доходи които инвестират в спортни събития примерно и сега в интернет.
Таксата на Булсат е 15.80 като това вклчюва всички канали изключая ХБО и Синемакс.Срещу още три кутии контрабандни цигари на месец или три кюпак-а Загорка се плащат още два приемника и общо в апартамента стават три.Значи срещу 0,16лв. на ден всеки може да си пусне допълнителен приемник.Ако някой е опрял до тези 32 стотинки на ден за допълнителни два приемника то просто да направи икономия и да не си взема едно от многото кафета от машината през деня и си е избил разходите.

И на по старичък /аналогов ТВ/ каквито имам 2 бр точно какъв цифров приемник ще му вържеш. от три ТВ у нас само единия има скарт , другите 2 са само с антенен вход. И повечето са така. Вярно е, че много хора си смениха техниката у дома, но масово все още се използват стари тв и цифровото качество се обезмисля. Така, че кабеларките още дълго време ще има хляб в Бг

Въйко
21-09-2010, 09:16
Делтите на Булсат са предвидени да могат да подават сигнал така че да ги вържеш към такъв стар телевизор и да си ползваш антенния вход,не се притеснявай за това.По селата както си забелязала масово са накичени антени и нали не си мислиш че всички телевизори там са със скартове,композит(компонент) или с ХДМИ?!Отделно че ако ходиш на някоя вила или село за почивните дни можеш да си сложиш една антена там и само да си носиш приемника с теб и да си гледаш телевизия,ако има стари хора там които живеят също може да ги вържеш към твоя пакет и така няма да плащат кабеларка ако са на такава по 10-15лв а също срещу 4,80лв ще гледат каквото и ти.
Това ти е една добра алтернатива,помисли,огледай и ако имаш свестен доставчик на нет се закачаш за него и на Булсат и си готова.Като се издъни нета сменяш доставчика без да пипаш телевизията.Някой ден когато Булсат развият мрежата на Нетгруп и дойдат до вас се пускаш на тях и ще си ползваш отстъпките за нет и ТВ.
Ето как хубавците от ДЦЦ се осраха с извинение и губят голяма част от клиентите си защото Булсат и N3 само това чакат като Булсат за телевизията не са им проблем кабелите.

One665
21-09-2010, 09:47
Делтите на Булсат са предвидени да могат да подават сигнал така че да ги вържеш към такъв стар телевизор и да си ползваш антенния вход,не се притеснявай за това.По селата както си забелязала масово са накичени антени и нали не си мислиш че всички телевизори там са със скартове,композит(компонент) или с ХДМИ?!Отделно че ако ходиш на някоя вила или село за почивните дни можеш да си сложиш една антена там и само да си носиш приемника с теб и да си гледаш телевизия,ако има стари хора там които живеят също може да ги вържеш към твоя пакет и така няма да плащат кабеларка ако са на такава по 10-15лв а също срещу 4,80лв ще гледат каквото и ти.
Това ти е една добра алтернатива,помисли,огледай и ако имаш свестен доставчик на нет се закачаш за него и на Булсат и си готова.Като се издъни нета сменяш доставчика без да пипаш телевизията.Някой ден когато Булсат развият мрежата на Нетгруп и дойдат до вас се пускаш на тях и ще си ползваш отстъпките за нет и ТВ.
Ето как хубавците от ДЦЦ се осраха с извинение и губят голяма част от клиентите си защото Булсат и N3 само това чакат като Булсат за телевизията не са им проблем кабелите.

То интернета ми по проблем, отколкото ТВ. Но в Смирненски ЛАН освен ейнджълсофт, може би при това, друг няма в края на квартала, а Н3 съм точно в карето, което нямат покритие - уж до 1-2 месеца ще..., но чувам че са се претрупали,а моята заявка е от началото на септември, както и булсат между другото, та ще чакаме, да видим какво ще стане. За съжаление наше.

Виктория
21-09-2010, 10:10
"чувал" - чувалА съм за алтернатива, но съм била абонат на "близалките" преди и няма да се върна отново и пари да ми дават договора, БТК-то също е с обвързващ договор и едно бъдещо прекратяване е една голяма неизвестна. Ще го измисли, ма защо да е .... ДСС не предлагаха лоша услуга, за съжаление се върнаха години назад, ако въобще и в началото е било така....

Извинявай-по ника не разбрах, че си дама. И аз бях доволна от DCC и бях абонатка почти 5 години-за тези години нета ми не е спирал почти никога, телевизията пък изобщо, но, както казах-минало свършено време-сега съм на entry и съм супер доволна-бих посъветвала всеки, който има възможност да мине на entry-доста по добре са от DCC даже когато последните бяха нормална фирма-и пакета с телевизии е по-добър, а нета е класи над това което някога беше DCC. За близуто съм напълно съгласна с теб, ама както казах-при липса на други варианти по-добре близу от колкото остатъците от DCC-със сигурност ще имаш по-голям шанс да получиш нещо от това, за което си плащаш.

One665
21-09-2010, 10:22
Извинявай-по ника не разбрах, че си дама. И аз бях доволна от DCC и бях абонатка почти 5 години-за тези години нета ми не е спирал почти никога, телевизията пък изобщо, но, както казах-минало свършено време-сега съм на entry и съм супер доволна-бих посъветвала всеки, който има възможност да мине на entry-доста по добре са от DCC даже когато последните бяха нормална фирма-и пакета с телевизии е по-добър, а нета е класи над това което някога беше DCC. За близуто съм напълно съгласна с теб, ама както казах-при липса на други варианти по-добре близу от колкото остатъците от DCC-със сигурност ще имаш по-голям шанс да получиш нещо от това, за което си плащаш.

В Н3 съм си дала заявката, но попадам точно между двата покрити микрорайона в Смирненски. В края на нашата улица има, кога ще дойдат до нас неизвестно. Като чета коментарите и по другите форуми, май се отдалечаваме във времето, вместо да се приближаваме. Но ще преживеем - баба ми като гледа само К1, Бтв да не е свършила.

малборо
21-09-2010, 10:44
Във Варна тимаджиите яко цакат-19лева пълен пакт цифров+хбо+хд/skysport hd itali/
http://www.msatcable.com/services.php?id=1&sub=38
Гледам техниците м поменят цялта подземна мрежа с едени дебели кабели.

One665
21-09-2010, 11:06
Във Варна тимаджиите яко цакат-19лева пълен пакт цифров+хбо+хд/skysport hd itali/
http://www.msatcable.com/services.php?id=1&sub=38
Гледам техниците м поменят цялта подземна мрежа с едени дебели кабели.

За Варна може, Пловдив е др.бира

penkoi
21-09-2010, 14:07
Че то и в Пловдив можеше до скоро, ама ДСС се разпърдяха

Надявам се, че от скоро пак ще може.

Виктория
21-09-2010, 22:57
За Варна може, Пловдив е др.бира

Тва-"друга бира" дано да го ползваш в добрия смисъл на израза-бях това лято на море във Варна-уникално отвратителен град!!! Само прозрях какво всъщност е Пловдив! Във Варна един метър нормален асфалт, без дупки или най-малкото кривини-НЯМА, а отделно-супер тесни улици с един голям булевард, който в сравнение с нашите е улица, център-отварт, а и тотално няма къде да се паркира-тук като позавъртиш, все още се намира нещо! Преливащи казани, мръсотия и милиони бездомни кучета-това е Варна в моите очи, а съм ходила на доста места и в България, и по света. А, за да съм по темата-това предложение за 19 лв. не е лошо-нека нашите оператори си помислят-ако намалят надценката, печалбата няма да намалее, а ще се увеличи!

tzvetann
21-09-2010, 23:28
Пловдив наистина е друга бира, светлинни години през Варна като интернет доставчици и качество на услугите им. Да не говорим и за многото варненски елементи, подвизаващи се по форума.... Очевидно там друг въздух се диша. А само като се сетя, че преди години имаше шанс да стана варненски зет и направо лошо ми става ;;573

Виктория
21-09-2010, 23:36
Пловдив наистина е друга бира, светлинни години през Варна като интернет доставчици и качество на услугите им. Да не говорим и за многото варненски елементи, подвизаващи се по форума.... Очевидно там друг въздух се диша. А само като се сетя, че преди години имаше шанс да стана варненски зет и направо лошо ми става ;;573

Какви варненки! Пловдивчанки сме класи над тях...а и не говорим на мьеко. Ако пък чуеш "пипируда" това ще да е някоя първомайка, пишеща се за пловдивчанка!

малборо
22-09-2010, 08:56
Не е важно произхода ,а качеството на отделния екземпляр

TUISTERa
22-09-2010, 09:32
За момента относно услугите трябва да питате Кормисош, нали те са във владение на кабелите. Нали имат "АКТ 16". И все пак - Надяваме се до няколко дни да възстановим услугите на 120 процента.

ниик
22-09-2010, 10:21
За момента относно услугите трябва да питате Кормисош, нали те са във владение на кабелите. Нали имат "АКТ 16". И все пак - Надяваме се до няколко дни да възстановим услугите на 120 процента.

Кажи какво се случва в момента !?!? Гледам всичко сега е в другата фирма и те контролират мрежата...
Вие как ще работите?? Чакате нещо от съдилищата ли ? Пак ще има местинички и подобни... аз специално за ТВ-то питам...

One665
22-09-2010, 11:24

Означава ли да очакваме episode 3 - Кирев си връща/завзема/ управлението, след като миналата седмица гледахме episode 2-- Гологанов си връща/завзема/ управлението?

ДССклиент
22-09-2010, 13:35
Означава ли да очакваме episode 3 - Кирев си връща/завзема/ управлението, след като миналата седмица гледахме episode 2-- Гологанов си връща/завзема/ управлението?

Дано скоро да има някакво развитие, защото срока ми за БЕЗ интернет е до края на месеца.Вече 7ми ден ланката ми "обикаля" като халтава да търси DHCP-то...
От вчера няма и в Кичука, където дойде в Понеделник по някое време.Надявам се "филма" да е трилогия и скоро да започне 3тата част!

One665
22-09-2010, 13:43
Дано скоро да има някакво развитие, защото срока ми за БЕЗ интернет е до края на месеца.Вече 7ми ден ланката ми "обикаля" като халтава да търси DHCP-то...
От вчера няма и в Кичука, където дойде в Понеделник по някое време.Надявам се "филма" да е трилогия и скоро да започне 3тата част!

Аз нет нямам от 01.09, както казах в една друга тема, вече не го искам / смирененски/, но имам познати в Кичука, едните неплатили нищо имат интернет+възстановената аналогова ТВ, другите платили и на 2-те каси за септември ТВ е като при нас, а нямат интернет.
Иначе, аналоговата се възстанови около 40 канала, част от тях нямат звук /бтв комеди, експлорер и няколко други, други са много тихи, а други с адски звук - новия инфоканал/. Цифровата няколко пъти правих процедурата с възстановяване на заводски настройки и все 8 канала само се появяваха. Днес в един профил във фейсбук прочетох, че има процедура-последователност за различните приемници как да се появят уж 51 канала, но довечера ще го пробвам.

ДЦЦЮзър
22-09-2010, 18:14
При мен на модема мигат едновременно диодите на 'send' и 'receive', което ме кара да мисля, че ония гологлав некадърник ми е спрял нета, щото последно съм платил на Кирев. Вече търпението ми се изчерпа и тия дни като намеря време отивам при Близуу да пускам заявка за включване. С ДЦЦ бях до тук.

harko77
22-09-2010, 21:01
Хайде сега понеже няма на кои да си го изкарате си го изкарайте на варненци може те да ви оправят проблема с ДЦЦ-то :a0801:

tzvetann
22-09-2010, 21:04
Никой не си го изкарва на варненлии. Аз пък още по-малко. Защото на тези некадърници от ДСС никога кабел не е влизал в къщата ми. Но очевидно ти нямаш достатъчно стаж по форумите за сателитна телевизия, за да се усетиш сам за какво иде реч :worry:

КОРМИСОШ
23-09-2010, 09:27
И как ще ги възстановите, че не мо'а да се сетя?
Колкото до предоставяните услуги, всеки, платил си на старите каси, ще си получава това, за което си е платил. За другите - ТВ сат ком да им предоставя услугите ;;650

Габриела
23-09-2010, 09:41
И как ще ги възстановите, че не мо'а да се сетя?
Колкото до предоставяните услуги, всеки, платил си на старите каси, ще си получава това, за което си е платил. За другите - ТВ сат ком да им предоставя услугите ;;650

Аз съм си платила на старите каси - на ATB САТ, но нямам интернет вече 1 седмица, от кабелната и цифровата имам общо около 15-20 канала, като на кабелната постоянно се случва картината да замръзва за период от 2 до 10 минути. Това с телевизията също е от 1 седмица.

Въпросът ми е като съм си платила на АТВ и претендирате, че вие сте "правилната" фирма защо не предоставяте услугите, за които съм платила и кога по дяволите ще имам нет???

КОРМИСОШ
23-09-2010, 09:47
Възстановете си заводските настройки на цифровия приемник и ще получите всички канали. За сега са 51, до няколко дни ще бъдат възстановени и останалите канали от цифровия пакет, както и тези със (-). Относно интернета - възстановява се поетапно по кварталите, като също до няколко дни всеки наш абонат ще има достъп до ГЛОБАЛНАТА МРЕЖА.
Поздрави!

One665
23-09-2010, 09:49
Въпросът ми е като съм си платила на АТВ и претендирате, че вие сте "правилната" фирма защо не предоставяте услугите, за които съм платила и кога по дяволите ще имам нет???

За тях / и едните и другите, със стари имена с нови имена, след роенето и всичките им глупосто/ няма значение мнението на абонатите. И едните и другите са обсолютно никои вслучая. И двата псевдо-оператора първото нещо, което написаха по инфоканалите си беше сметките по които да платим - не как, кой и срещу какво ше доставя услугата, а направо да се плати. Е какво ми навират новите си сметки - за м.09, платилите са го направили до 31.08, някой излъгали се и в началото на месеца, за следващия месец е раничко още за сметки.

Габриела
23-09-2010, 09:53
Благодаря за отговора. Как мога да си възстановя заводските настройки? Относно интернета - ще ми бъде ли предоставена някаква компенсация за периода, през който съм нямала интернет (сигурно ще стане половин месец докато бъде възстановен достъпа)?

One665
23-09-2010, 09:56
Благодаря за отговора. Как мога да си възстановя заводските настройки? Относно интернета - ще ми бъде ли предоставена някаква компенсация за периода, през който съм нямала интернет (сигурно ще стане половин месец докато бъде възстановен достъпа)?

Габриела, ти кого питаш?

Габриела
23-09-2010, 09:59
Въпросът ми е към Кормисош.

harko77
23-09-2010, 10:02

Кои колко стаж има в форума мисля че няма значение.
За варненските елементи подвизаващи се в форума,не вижда, какво ти пречат или просто и ти да кажеш нещо нали си форумец ветеран :worry:
Пловдив каква бира е си е въпрос на мнение а както знаме всеки човек си има право на собствено мнение,за Варненци Пловдив ще е бозата за Пловдивчани обратно живял съм и на двете места и двата града си имат своите недостатъци и преимущества както всяко нещо :newspaper:

harko77
23-09-2010, 10:06

Виж някъде в менюто трябва да има опция

One665
23-09-2010, 10:58

От една от страниците им във Фейсбук взех това - за различните приемници на ДСС:
TOPFIELD

1. меню
2. инсталация
3. заводски настройки
... 4. ДА
5. когато спре на канал едно , с бутона за канали нагоре да мине през БТВ
в момента листата трябва да има 51 програми

DC 215 KL

1. меню

2. система
...
3. фабрични настройки

4. ок ок

DC 107

1. меню

2. сервизни настройки
...
3. фабрични настройки

4. ок

5. когато спре на канал едно , с бутона за канали нагоре да мине през БТВ и изчаквате около 30 сек

Габриела
23-09-2010, 11:41
One665, благодаря ти. Довечера ще пробвам настройките.

КОРМИСОШ
23-09-2010, 12:43
Колегата ме е изпреварил - точно по този начин се възстановяват заводските настройки на цифровите приемници.
Относно интернета, да, ще бъдете компенсирани за времето, в което сте нямали.

One665
23-09-2010, 13:09
Колегата ме е изпреварил - точно по този начин се възстановяват заводските настройки на цифровите приемници.

Както казах, преписах инструкциите от профила във Фейсбук, макар, че и там са се нароили множество ДСС профили, та човек трудничко се информира.

Виктория
23-09-2010, 13:10
От една от страниците им във Фейсбук взех това - за различните приемници на ДСС:
TOPFIELD

1. меню
2. инсталация
3. заводски настройки
... 4. ДА

DC 215 KL

1. меню

2. система
...
3. фабрични настройки

4. ок ок

DC 107

1. меню

2. сервизни настройки
...
3. фабрични настройки

4. ок

5. когато спре на канал едно , с бутона за канали нагоре да мине през БТВ и изчаквате около 30 сек

Ще ми кажеш ли каква марка са тези приемници DC 215 KL и DC 107. Аз си търся, да си закупя DVB-C приемник с HDMI изход и MPEG 2 и 4

penkoi
23-09-2010, 13:19
в стронг май имат доста видове приемници

ДЦЦЮзър
23-09-2010, 13:19

А който е платил на Кирев ще седи без нет? Супер! И докога ще продължава властването на гологлавия малоумник, видях горе, че Туистъра обещава въстановяване на 120% след няколко дни? И тъй като минавам на друг доставчик - на кой да връщам техниката да си я чука в тъпата тиква?

One665
23-09-2010, 13:21
Ще ми кажеш ли каква марка са тези приемници DC 215 KL и DC 107. Аз си търся, да си закупя DVB-C приемник с HDMI изход и MPEG 2 и 4

не мога да отговоря, не съм чак толкова специлизирана. Някой от ДСС по могат да кажат - Кормисош или Туистъра.
Габриела питаше как да върне заводските настройки и аз и копнах това, което прочето на една от страниците им въвъ фейса, но понеже не знам Габриела с какъв приемник е пуснах за всичките цитирани там, защото има разлика/особености/ при различните приемници, а явно бившето ДСС са ползвали в годините няколко вида.

One665
23-09-2010, 13:28
А който е платил на Кирев ще седи без нет? Супер! И докога ще продължава властването на гологлавия малоумник, видях горе, че Туистъра обещава въстановяване на 120% след няколко дни? И тъй като минавам на друг доставчик - на кой да връщам техниката да си я чука в тъпата тиква?

ДЦЦЮзър,
бих изчакала с връщането на техниката, защото по логиката, която следват в момента и дявете нови компании /абсолютно против потребителите/ винаги единия може да те подведе, че си я върнал на неправилния съдружник, а предполагам в първоначалния договор всики имаме клауза колко струва въпросната техника.

Дотук и двамата представителя пишещи във форума не са давали отговор на подобни въпроси - предполагам за тях те си имат отговор, но накрая става каквото шефа каже, така че ще изчакаме.

ал3кс
23-09-2010, 13:43
КОРМИСОШ , би ли хвърлил светлина върху въпроса с оптичния интернет.
От 1 Септември няма оптичен интернет в смирненски.
Ще го има ли въобще като услуга от DCCorporation (скоро имам в предвид)?
Скоро ще стане месец без нет , нито идвате кабелен модем да ми сложите , нито оптика пускате ..
Крайно неприятно. Аз заради оптиката пуснах DCC , а сега излиза , че и кабелен не сикате да ми пуснете.
Поне дай някаква информация за да знам какво да очаквам и в какви срокове.

Благодаря предварително.